Zo werkt het

Hoe lever ik mijn filmbestanden aan?

Download onderstaand formulier. Op dit formulier kun je noteren wat de titel gaat worden van je film en welke filmbestanden je eventueel ”volledig” in de film wilt hebben. In deze fragmenten zal dan niet worden geknipt. Ook is het mogelijk om op dit formulier teksten toe te voegen aan je film. Selecteer alle films en foto’s die je wilt toesturen en nummer ze, bijvoorbeeld van 1 t/m 125. Op deze manier blijft de chronologische volgorde goed. Verstuur ze via de speciale About Memories We Transfer link. Hierna ga ik aan de slag met jouw film! Je krijgt de film per e-mail in hoge kwaliteit aangeleverd in een MP4 bestand. Op verzoek is het mogelijk om de film om te zetten naar een lagere kwaliteit (zodat de film bijvoorbeeld ook op een telefoon kan worden afgespeeld)

Download ♥ Formulier aanleveren filmbestanden

Muziek

About Memories kiest zelf de muziek uit voor de film. Het genre is heel divers, denk aan: Top 40, Kinderen voor Kinderen, Passenger, Yiruma, Simon & Garfunkel, Afrojack, K3, Disney, Nederlandstalige muziek etc. Het is mogelijk om in het formulier aan te geven wanneer je een bepaald nummer heel graag in je film zou willen.

Privacy

Jouw filmbestanden zijn privé. About Memories hecht hier veel waarde aan en zal daarom jouw filmbestanden nooit aan derden tonen of gebruiken als promotiemateriaal. Jouw film is voor privé gebruik. Zodra de film gemaakt is, zullen alle filmbestanden in de digitale versnipperaar gaan. In overleg met jou kan het eindproduct ‘de film’ nog 1 jaar bewaard worden. Mocht je het bestand in dat jaar kwijtraken, dan is het mogelijk om deze opnieuw op te vragen bij About Memories. Voor meer vragen omtrent privacy, kun je altijd contact opnemen en hier de Privacy verklaring van About Memories downloaden. 

Algemene voorwaarden

Meer informatie over de Algemene Voorwaarden? Zie: Algemene voorwaarden