Nadat jullie zijn getrouwd, vormen een trouwalbum en trouwfilm de herinneringen aan jullie trouwdag. Op jullie trouwdag zijn een fotograaf en videograaf vaak de hele dag aanwezig. Wat dan niet geheel onbelangrijk is, is dat er een goede klik is tussen deze twee trouwleveranciers. Vooral een ontspannen en gezellige sfeer is erg belangrijk. Met af en toe een vleugje humor. Want dat draagt bij aan mooie en liefdevolle beelden.

Zelf heb ik een hele goede klik met Gera van Gera Fotografie. Eigenlijk al vanaf het eerste moment, dat we elkaar tegen kwamen op een bruiloft. Daarom zijn wij gaan samenwerken en bieden we een combinatiepakket aan voor foto- & videografie op jullie bruiloft. Wij hebben al diverse bruiloften samen mogen vastleggen tot prachtige herinneringen. Gera maakt trouwfoto’s die vol emoties zitten en legt zelfs de kleinste details vast. En ze maakt foto’s met een verhaallijn. Om na de trouwdag jullie foto’s en verhaal in een prachtig trouwalbum te bundelen. Ik vul dit aan met een waardevolle trouwfilm, waarin ook jullie verhaal centraal staat. Maar niet alleen jullie, ook jullie familie en vrienden staan centraal. De mensen waarmee jullie deze bijzondere dag doorbrengen. In de trouwfilm staan juist de bewegingen, muziek en zoveel mogelijk warme en emotionele woorden centraal, die worden gezegd tijdens de geloften of tijdens speeches van ouders of vrienden. Een hele andere beleving van jullie trouwdag.

Met het combinatiepakket willen wij dan ook een totale beleving aanbieden. En jullie geheel ontzorgen. We hebben de 4 voordelen voor jullie op een rijtje gezet waarom het handig is om een combinatiepakket te boeken, wanneer je nog op zoek bent naar een trouwfotograaf en -videograaf:

1. Op elkaar ingespeeld

De samenwerking tussen een fotograaf en videograaf is erg belangrijk. Het verbaal en non-verbaal communiceren met elkaar is voor ons van groot belang. We kennen elkaar goed en zijn daardoor op elkaar ingespeeld. 

Tijdens de foto & film shoot op jullie trouwdag proberen we zo min mogelijk geposeerde momenten te creëren. Want we willen juist de spontane momenten en liefde tussen jullie tweeën vastleggen op beeld. Dit doen we met behulp van leuke vragen en tips. Ook tijdens de foto & film shoot met familieleden vinden we humor en snelheid erg belangrijk. Lekker vlot, niet teveel geposeerde momenten en met een vleugje humor zorgen we samen voor gezellige beelden van jullie en jullie familie en vrienden.

Daarnaast overleggen we tijdens de ceremonie veel non-verbaal met elkaar. Een blik is voldoende om elkaar te begrijpen. Zodat we niet in elkaars foto- of filmbeeld lopen en we bijvoorbeeld weten wanneer er moet worden gestopt met flitsen, voor het filmbeeld en het geluid. Ook neem ik als videograaf vaak een vast standpunt in tijdens het opnemen van de geloften van een bruidspaar. Voor een stabiel filmbeeld blijf ik op dezelfde plek staan. Gera weet dan precies hoe ze om mij heen moet fotograferen. Als foto- en videograaf kunnen wij hetzelfde moment vanuit verschillende posities vastleggen. Dit vormt samen een mooi geheel voor later.

2. Trouwfoto’s en de trouwfilm in dezelfde stijl

Onze stijl is puur en natuurlijk. We houden allebei van spontane en emotionele momenten. Daarnaast hebben we allebei een groot oog voor details. Details maken jullie dag en er is vooraf veel nagedacht over deze kleine dingen op jullie bruiloft. Wij zullen ze niet missen. Tot slot houden we van ‘echte’ kleuren. Kleur heeft een grote invloed op het totaal beeld. En kan je momenten anders laten aanvoelen dan hoe het echt was op de bruiloft.

3. We denken graag met jullie mee

Vooraf zal er 1 kennismakingsgesprek plaatsvinden met jullie en met ons. In dat gesprek stellen we vragen over jullie als paar en over natuurlijk over jullie trouwplannen. Daarnaast neemt Gera altijd een stapel trouwalbums mee voor inspiratie.

Tijdens het gesprek denken we ook heel graag met jullie mee. Inmiddels hebben we samen al veel ervaring opgedaan en kunnen we jullie helpen met het maken van een goede dagplanning, maar ook tips geven over bijv. het opzeggen van de trouwgeloftes in de video, de locatie van de first look, het omdoen van de ringen en het vooraf klaarleggen van accessoires voor de mooiste beelden van de details. Die de foto- & filmbeelden op jullie trouwdag compleet maken.

Nadat jullie ons geboekt hebben, zal het contact ook via 1 aanspreekpunt verlopen. Of via Gera of via mij. Daarnaast maken we voor de bruiloft een groepsapp aan, waarin we het draaiboek en laatste details kunnen bespreken. En jullie nog vragen kunnen stellen. Na de bruiloft krijgen jullie binnen 8 weken een heel leuk pakketje van ons samen per post thuis gestuurd. Met daarin de mooiste foto- en filmherinneringen aan jullie bruiloft. Dan kan het echte nagenieten beginnen!

4. Een duidelijk tarief

Ja, het is goedkoper om voor een combinatiepakket te gaan. Want wij geven samen een stuk korting op onze eigen prijzen weg. Dit is zeker de moeite waard! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend onze beschikbaarheid en combinatie trouwbrochure aan via About Memories of Gera Fotografie.

Lieve groet, Rianne & Gera