Tradities & Kerst

Tradities & Kerst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met deze gratis Adventskalender kun je nieuwe momenten en tradities creëren. Want het is fijn om te weten dat sommige dingen altijd weer terug komen. De kerstkransjes in de boom, het gourmetten op kerstavond, het kerstverhaal van Opa, het maken van kerststukjes of de gluhwein op eerste kerstdag…⁠  

Maar soms is het ook goed om met je eigen gezin nieuwe tradities te gaan creëren. Tradities waar je blij van wordt. Die zorgen voor verbinding, veiligheid en geborgenheid.⁠ 

Want de herinneringen van later creëer je nu, toch? 💚 Omdat ik persoonlijk niet zo’n voorstander ben van een Adventskalender vol met cadeautjes, heb ik juist een kalender bedacht vol met het delen van momenten samen. Deze Adventskalender is inmiddels onze nieuwe gezinstraditie en juist in de december maand creëren we veel momenten samen. Juist deze momenten leg ik ook weer regelmatig vast op film, voor later. Natuurlijk wil ik dit graag met je delen.

Kerst cadeautje voor jou!

En daarom dit kerstcadeautje voor jouw. Een gratis download van de Adventskalender. In deze Adventskalender heb ik ook een paar nieuwe momenten toegevoegd. In totaal zijn het 30 kaartjes geworden met verschillende activiteiten. Hieruit kun je natuurlijk zelf de leukste momenten kiezen en in je adventskalender doen.

In de kalender staan simpele momenten als samen ‘kerstboom pizza’s maken’ of een ‘winterspeurtocht ‘. Maar ook ‘bij de kerstboom slapen ‘, een ‘blindproeverij’, een ‘filmpje voor de toekomst’, een ‘vliegwedstrijd‘ of een ‘avondwandeling met lichtjes. ..’⁠ Leuk om samen met je kinderen te gaan doen. Onze kinderen keken er iedere ochtend al naar uit om weer een vakje open te mogen maken. Dit jaar mogen ze weer.

Gratis Adventskalender download

Download hier jou gratis About Memories Adventskalender printable. Print de kaartjes uit en maak je eigen Adventskalender. En vergeet natuurlijk niet om af en toe eens wat momenten te filmen. Want wat jij nu filmt, zijn de herinneringen voor later. Ik wens je heel veel plezier met de uitwerking van deze Adventskalender en ik wens je alvast mooie momenten samen & een heel gezond nieuwjaar toe!