lifetime of
 memories jaarfilm programma

Is geschikt voor jou, wanneer:

 • Je irritante telefoon, maar blijft aangeven dat ie ‘vol’ zit….
 • Je zo ongeveer 6000 films en foto’s op je filmrol hebt staan (minder mag ook ;-))
 • Je digitale herinneringen chaos creëren in je hoofd en je filmmateriaal nu overal staat. Op je telefoon, usb, harde schijf, computer, partners telefoon etc. 
 • Het je continu ontbreekt aan tijd én energie om er iets mee te gaan doen.

I got your back. Want je geeft wél om die onuitwisbare filmherinneringen.

Jij en ik we starten in januari 2024 en gaan samen aan de slag voor één unieke jaarfilm!

Maar op een andere manier. Want ik ga voor en samen met jou een fantastische compilatie maken van jouw gezin. Tranen en gegiechel gegarandeerd! 

Het ‘A lifetime of Memories’ programma

Wanneer je je aanmeld voor dit programma, dan ontvang je:

 • Een uitnodiging voor een 1-1 Zoom gesprek met mij van ca. 30 minuten. Waarin we het gaan hebben over je film struggles, film wensen en tips.
 • Een speciale link, die we het hele jaar samen gaan delen.
 • Vanaf januari upload jij aan het einde van iedere maand je mooiste en leukste 7 tot 12 smartphone video’s (afhankelijk van het pakket) in onze gedeelde map.
 • Vergeten kan niet meer, want iedere maand ontvang je van mij ‘a friendly reminder’. 
 • In the meantime maak ik van jouw filmmateriaal van 2024 (of 2023, 2022, 2021 – wat jij wilt) een onvergetelijk jaaroverzicht. Fun for the whole family en opa en oma, geloof me, zullen smullen van alle beelden van je gezin.

What’s in it for you?

 • Voor Kerst 2024 heb jij 1 jaarfilm in je inbox staan. Dus dat wordt een heerlijk ouderwets filmavondje inplannen in de kerstvakantie 😉
 • Om er een prachtige en traantrekkende jaarfilm van te maken, gaan we eerst in gesprek. Want jij weet welke herinneringen belangrijk zijn.
 • Je mag zelf muziek, titel en tekst voorkeuren aangeven.
 • De investering voor een unieke jaarfilm is vanaf € 375,- voor de jaarfilm van 20 minuten. Betaling is mogelijk per maand, kwartaal of jaar!


DE INvestering & Meest gestelde vragen OVER hET ‘A liFETIME OF MEMORIES’ PROGRAMMA….

Wat is een jaarfilm?

In een jaarfilm voeg ik jouw losse smartphone filmpjes samen tot een waardevolle filmherinnering. Het grote verschil met een fotoalbum is, dat je juist ook bewegingen en geluiden kan terugzien en horen. Waardoor jullie herinneringen heel levendig en echt zijn, alsof je weer even terug bent in dat ene moment. Daarnaast verwerk ik muziek en eventueel door jou aangeleverde teksten, waardoor het een unieke en nog persoonlijkere film wordt.

Een film, die je op ieder moment kan terugzien op TV en die je zal ontroeren en laten lachen wanneer je weer de eerste babybeelden terugziet of de grappige uitspraken van je kind. Ook kan je later de film aan je kind meegeven wanneer hij of zij uit huis gaat. Om terug te zien hoe hij of zij was als baby en kind. Wat deden jullie in de weekenden of vakanties? Wat deden jullie met Pasen? Sinterklaas? Kerst? Allemaal momenten, die ze dankzij een jaarfilm kunnen terughalen.

Wat is mijn investering voor een kleine jaarfilm?

Voor € 375,- ontvang je van mij een kleine jaarfilm van ca. 20 tot 30 minuten . Je upload dan iedere maand 7 filmpjes.

Wat is mijn investering voor een grote jaarfilm?

Voor € 500,- ontvang je een grote jaarfilm van ca. 45 tot 50 minuten . Je upload dan iedere maand 12 filmpjes.

Kan ik zelf muziek uit kiezen?

Ja, je kan zeker je muziekvoorkeur per mail aangeven! Ik geef deze mogelijkheid, omdat muziek heel vaak samen gaat met een mooie herinnering aan bijv. een vakantie. Wanneer je geen voorkeur hebt, is dat geen probleem. Ik heb zelf veel gepaste muziek voor onder de jaarfilm. En wissel akoestische muziek nummers af met Top 40 muziek.

Wat is je werkwijze?

Wanneer je wilt meedoen aan dit programma, klik dan op onderaan deze pagina op de bestelknop. Na betaling, neem ik contact met je op voor een online Zoom gesprek om samen even af te stemmen wat je filmwensen zijn en of je nog ergens tegen aan loopt wat betreft het uitzoeken van je filmpjes.  Daarna gaat het programma helemaal van start & stuur ik je onze gedeelde link toe om je filmpjes te uploaden.

Hoe gaat de betaling?

Omdat het een jaarprogramma betreft, kan je per maand, kwartaal of per jaar betalen. Na de eerste betaling gaat het programma van start en gaan we samen aan de slag met jouw eigen film herinneringen!