lifetime of
 memories jaarfilm programma

Is geschikt voor jou, wanneer:

 • Je irritante telefoon, maar blijft aangeven dat ie ‘vol’ zit….
 • Je zo ongeveer 6000 films en foto’s op je filmrol hebt staan (minder mag ook ;-))
 • Je digitale herinneringen chaos creëren in je hoofd en je filmmateriaal nu overal staat. Op je telefoon, usb, harde schijf, computer, partners telefoon etc. 
 • Het je continu ontbreekt aan tijd én energie om er iets mee te gaan doen.

I got your back. Want je geeft wél om die onuitwisbare filmherinneringen.

Jij en ik we starten in januari 2024 en gaan samen aan de slag voor één unieke jaarfilm!

Maar op een andere manier. Want ik ga voor en samen met jou een fantastische compilatie maken van jouw gezin. Tranen en gegiechel gegarandeerd! 

Het ‘A lifetime of Memories’ programma

Wanneer je je aanmeld voor dit programma, dan ontvang je:

 • Een uitnodiging voor een 1-1 Zoom gesprek met mij van ca. 30 minuten. Waarin we het gaan hebben over je film struggles, film wensen en tips.
 • Een speciale link, die we het hele jaar samen gaan delen.
 • Vanaf januari upload jij aan het einde van iedere maand je mooiste en leukste 7 tot 12 smartphone video’s (afhankelijk van het pakket) in onze gedeelde map.
 • Vergeten kan niet meer, want iedere maand ontvang je van mij ‘a friendly reminder’. 
 • In the meantime maak ik van jouw filmmateriaal van 2024 (of 2023, 2022, 2021 – wat jij wilt) een onvergetelijk jaaroverzicht. Fun for the whole family en opa en oma, geloof me, zullen smullen van alle beelden van je gezin.

What’s in it for you?

 • Voor Kerst 2024 heb jij 1 jaarfilm in je inbox staan. Dus dat wordt een heerlijk ouderwets filmavondje inplannen in de kerstvakantie 😉
 • Om er een prachtige en traantrekkende jaarfilm van te maken, gaan we eerst in gesprek. Want jij weet welke herinneringen belangrijk zijn.
 • Je mag zelf muziek, titel en tekst voorkeuren aangeven.
 • De investering voor een unieke jaarfilm is vanaf € 375,- voor 85 filmpjes en het is mogelijk om dit in 1, 2 of 4 termijnen te betalen.

DE INvestering & Meest gestelde vragen OVER hET ‘A liFETIME OF MEMORIES’ PROGRAMMA….

Wat is een jaarfilm?

In een jaarfilm voeg ik jouw losse smartphone filmpjes samen tot een waardevolle filmherinnering. Het grote verschil met een fotoalbum is, dat je juist ook bewegingen en geluiden kan terugzien en horen. Waardoor jullie herinneringen heel levendig en echt zijn, alsof je weer even terug bent in dat ene moment. Daarnaast verwerk ik muziek en eventueel door jou aangeleverde teksten, waardoor het een unieke en nog persoonlijkere film wordt.

Een film, die je op ieder moment kan terugzien op TV en die je zal ontroeren en laten lachen wanneer je weer de eerste babybeelden terugziet of de grappige uitspraken van je kind. Ook kan je later de film aan je kind meegeven wanneer hij of zij uit huis gaat. Om terug te zien hoe hij of zij was als baby en kind. Wat deden jullie in de weekenden of vakanties? Wat deden jullie met Pasen? Sinterklaas? Kerst? Allemaal momenten, die ze dankzij een jaarfilm kunnen terughalen.

Wat is mijn investering voor een kleine jaarfilm?

Voor € 375,- ontvang je van mij een kleine jaarfilm van 85 filmpjes en/of foto’s. Je upload dan iedere maand 7 filmpjes. Hier zal ik een complete film van editen van ca. 20 tot 30 minuten.

Wat is mijn investering voor een grote jaarfilm?

Voor € 500,- ontvang je een grote jaarfilm van 150 filmpjes of foto’s. Je upload dan iedere maand 12 filmpjes.  Hier zal ik een complete film van editen van ca. 45 tot 50 minuten.

Kan ik zelf muziek uit kiezen?

Ja, je kan zeker je muziekvoorkeur per mail aangeven! Ik geef deze mogelijkheid, omdat muziek heel vaak samen gaat met een mooie herinnering aan bijv. een vakantie. Wanneer je geen voorkeur hebt, is dat geen probleem. Ik heb zelf veel gepaste muziek voor onder de jaarfilm. En wissel akoestische muziek nummers af met Top 40 muziek.

Wat is je werkwijze?

Wanneer je interesse hebt in het laten maken van een jaarfilm door mij, dan mag je me een berichtje sturen. Hierna neem ik eerst telefonisch of in een online Zoom gesprek contact met je op om af te stemmen wat je wilt qua film en of je nog ergens tegen aan loopt wat betreft het uitzoeken van je filmpjes. 

Daarna gaat het programma van start en stuur ik je onze gedeelde link toe. 

Hoe gaat de betaling?

In ons eerste gesprek, mag je aangeven of je de investering in 1, 2 of 4 termijnen wil betalen.

Bij een kleine jaarfilm is dit

1 x € 375,- | of 2 x € 188,- | of 4 x €  95,-

Bij een grote jaarfilm is dit

1 x € 500,- | 2 x € 250,- | of 4 x € 125,-

Daarna stuur ik je de eerste factuur toe. Na betaling gaat het programma van start en gaan we samen aan de slag met jouw film herinneringen!

Lieve woorden

over een jaarfilm

” WAUW! Rianne heeft een prachtige film gemaakt van de eerste maanden met ons zoontje. Uit een enorme hoeveelheid filmmateriaal, heeft ze een prachtige film gemaakt. De muziek erbij maakt het echt tot één geheel en geeft het nog extra lading.

Ik zat soms echt met tranen in mijn ogen te kijken, terwijl alle filmpjes me natuurlijk bekend waren. Vooraf was ik een beetje bang dat ze te veel zou gaan wegknippen en dat ik stukjes zou gaan missen in de uiteindelijke film. 

Maar ik heb geen moment gedacht: hier mis ik iets. Ik vind het juist heel erg positief dat ze de mooiste korte fragmenten uit de filmpjes heeft geknipt want zo wordt het echt een leuke film waarin veel gebeurt (anders wordt het al snel saai en langdradig). Ik ben super blij met het resultaat. 

Nu hebben we echt een mooie film, die we voor de rest van ons leven kunnen bewaren en koesteren. En hoewel ik altijd echt van de foto’s was, zie ik in dat film toch ook weer zoveel meerwaarde geeft met geluiden en bewegingen erbij. Ik ga snel verder met het uitzoeken van de rest van de filmpjes zodat we nog meer van deze mooie jaarfilms kunnen laten maken. Bedankt Rianne voor het aanbieden van deze mooie dienst! ” 

Kristie

‘’ Het is een film geworden die we voor altijd zullen koesteren. Het was niet alleen bijzonder om het te geven als verjaardagscadeau aan mijn man, maar het is een film geworden waar we over 10 jaar nog met plezier naar zullen kijken. Zelf heb ik foto’s en filmpjes van jaaaaren lang opgeslagen, niks mee gedaan, niks gearchiveerd. Maar in bulk online opgeslagen. En door Rianne is het nu één mooie film geworden van onze 2 kinderen van afgelopen zeven jaar in 45 minuten. Heb About Memories al bij heel veel vrienden en collega’s aangeraden. Ben er enorm blij mee!’’ 

Gracia

” Ik was al helemaal blij met alle foto’s in mooie jaarboeken, maar de filmpjes daar hikte ik tegenaan…Zo zonde dat je daar eigenlijk niets meer mee doet, terwijl het vaak de mooiste momenten uit je leven en dat van je kinderen zijn. In mijn zoektocht kwam ik al snel op de website van About Memories terecht, waar ik meteen enthousiast van werd. Dat wilde ik! Het hele proces ging zo makkelijk, met fijn contact met Rianne. En dan als de eerste film af is…. Kippenvel. De wetenschap dat ik dit kan meegeven aan mijn kinderen is heel waardevol. We hebben samen gekeken en ontzettend moeten lachen om alle grappige situaties waar je als baby en dreumes in terecht kunt komen. Maar ook ontroerend om jezelf als jonge ouder terug te zien. Rianne heeft de liefde goed weten te vangen. Ik was zo enthousiast, dat ik meteen ben gaan uitzoeken voor film 2 en film 3. En die waren zeker zo mooi, dit gaat nooit vervelen! ”


Sacha

Lieve woorden

over een jaarfilm

‘’ Ontzettend blij met de waardevolle film van de eerste 1,5 jaar van onze oudste dochter. We hadden ontzettend veel losse filmpjes die we daardoor bijna nooit terug keken en nu is het een prachtiger herinnering geworden die we nog vaak zullen terug kijken. Ook met prachtige muziek eronder, dit had ik zelf niet gekund. Het heeft even tijd gekost om de filmpjes uit te zoeken maar dat was het meer dan waard. Het contact met Rianne verliep ook super goed en snel, we zijn heel tevreden en gaan zeker ook een tweede film door haar laten maken van onze andere dochter. Absoluut een aanrader! ”

Meral

‘’ De 1e jaarfilm van onze dochter mogen ontvangen. Het is een prachtige film geworden, mooi bewerkt, nauwkeurig uitgekozen, echt een mooi geheel en met passende muziek eronder. We zijn Rianne heel dankbaar dat ze zo’n kostbare film voor ons gemaakt heeft met de mooiste herinneringen.”

Alet

” Al twee keer hebben wij een mooie film van About Memories mogen ontvangen, de eerste was een korte film die tijdens een fotoshoot gemaakt is. Prachtig om ook bewegende beelden en geluiden te hebben van hoe klein ons mannetje toen was. De tweede is een jaarfilm die Rianne voor ons gemaakt heeft van onze eigen filmpjes. Het is echt prachtig geworden, een hele mooie herinnering aan de eerste 2 jaar als gezin van drie. Uit alle filmpjes die ik opgestuurd heb heeft Rianne de mooiste gekozen en hieronder leuke bijpassende liedjes gemonteerd. Wel nog altijd rekeninghoudend met de geluiden uit de filmpjes zodat je ook de stemmen goed kunt horen. Ik ben alweer begonnen met het verzamelen van filmpjes voor de volgende jaarfilm, echt een aanrader!

Kristin

Aanmelden voor 2024