Wat is een jaarfilm?

Heb jij een telefoon vol losse filmpjes?

Filmpjes van eieren zoeken met Pasen, weekendjes weg, die leuke zomervakantie, zwemles, de voetbalwedstrijden of pakjesavond… De lijst met momenten is lang en voor jou vast niet onbekend. 🥴 Maar kijk je alle filmpjes nog weleens terug? Nee? Zo zonde! Laat van alle losse filmpjes een jaarfilm editen, die je samen terug kan zien op TV. 

De voordelen van een jaarfilm? 

✔️ Jullie staan als hele gezin op film! Vaak is één van de twee ouders aan het filmen (lees: mama 😅). Nu komen al deze losse filmpjes samen & komen jullie allebei terug in de jaarfilm.

✔️ Het cliche is zo waar, de tijd vliegt! Met een jaarfilm kan je echt nog even rustig voor de TV nagenieten van al die momenten, die jullie samen hebben beleefd.

✔️ Al die losse MOV, AVI, WMV, AVCHD bestanden… Je harde schijf raakt als snel overvol. Door deze losse filmbeelden te bundelen kan je gaan opruimen in je bestanden! Je krijgt er één hele waardevolle film voor terug, die je kan opslaan als één bestand in je Cloud of externe harde schijf. 

✔️ Tot slot is het een waardevolle herinnering voor nu & voor later. Hoe bijzonder is het wanneer je kind straks 18 jaar is en door een jaarfilm kan terug kijken of zijn of haar jeugd? Hoe het thuis was? Waar zijn of haar interesses lagen? Wat jullie samen deden in de weekenden?

Ga je voor 85 filmpjes of 150 filmpjes in één complete film?

Wanneer je een jaarfilm wilt laten editen door mij, mag je kiezen uit het aanleveren  van 85 of 150 eigen smartphone filmpjes voor een film van ca. 20 of 45 minuten.

P.s. een jaarfilm hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je filmmateriaal verzameld van één jaar. Het kan ook een film zijn van 0 tot 2 jaar, 5 tot 10 jaar of 0 tot 18 jaar. Er is veel mogelijk en ik help je graag.