Recensies

Wat zeggen anderen over het laten maken van een film?

Een jaarfilm laten maken van onze 2 kinderen. Een prachtig aandenken van alle momenten dat jaar. Rianne, je hebt dit heel mooi in elkaar gezet met bijpassende achtergrond muziek. Hier gaan we nog vaak van genieten!
Silvia
Mama van Elin en Bjorn
De film is echt supermooi geworden! Ontzettend waardevol om de foto’s en filmpjes van deze fijne vakantie nu allemaal bij elkaar te hebben. Na onze volgende vakantie weet ik Rianne weer te vinden!
Ingrid
Mama van Sem
Super leuk jaaroverzicht van beide kinderen gehad. Leuk, afwisselend, goede muziek keuze en wensen van de klant goed verwerkt! We hebben er met z’n vieren van genoten. Dank je wel Rianne!
Angela
Mama van Thomas en Myrthe
Vandaag onze 1e jaar film van dochter Suze ontvangen. Het is een prachtige film geworden, mooi bewerkt, nauwkeurig uitgekozen , een mooi geheel en met passende muziekjes eronder. We zijn Rianne heel dankbaar dat ze zo’n kostbare film voor ons gemaakt heeft met de mooiste herinneringen.
Alet
Mama van Suze en Mees
Afgelopen 18 mei is mijn zus getrouwd. Op 21 april hadden wij haar vrijgezellenfeest georganiseerd. We wilde haar een cadeau geven, een herinnering voor het leven en iets tastbaars. Zo zijn wij bij About Memories gekomen en heeft Rianne een prachtige film gemaakt met alle foto’s en filmpjes van deze prachtige dag.
Aan mijn zus te zien hadden we geen beter cadeau kunnen geven. En heeft zij haar film al verschillende keren bekeken en opnieuw beleefd! Rianne bedankt voor dit GEWELDIGE cadeau. Ik raad aan om al jou kostbare foto’s en filmpjes te bundelen in een mooie film zodat je deze makkelijker terug kijkt.
Joyce
Mama, zus van de bruid en organisator vrijgezellenfeest
Mijn vakantie foto`s en filmpjes zijn samen een heel mooi filmpje geworden. Voor altijd een mooie herinnering. About Memories (Rianne) super bedankt!
Agnes
Mama van Tygo
Een super leuk filmpje van een dagje uit in Utrecht met 8 vriendinnen gehad, snel en zeer goede kwaliteit.. Als je iets bijzonders wil dan is dit echt een aanrader!!
Lida
Filmopdracht Surprise dag
Ik kwam in contact met Rianne omdat ik een videografe voor mijn bruiloft zocht, en kwam er achter dat ze ook reisfilmpjes maakt! Super handig om al mijn losse korte vakantie filmpjes te sturen en er één mooie herinnering van te maken. Ik vind de film geweldig, het maakte mij aan het lachen en is een waardevolle herinnering aan een mooie reis. Hij was precies zoals ik wilde. Ik ga zeker nog meer reisfilmpjes laten maken!!
Sofie
Blogger bij Reisjevrij.nl