Familiefilm

Jullie telefoon en computer staat vol met leuke alledaagse filmpjes...

Van verjaardagen, eieren zoeken met Pasen, een schoolvoorstelling, balletles, de zomervakantie, zwemles, Sinterklaas, voetbalwedstrijd, lampionnetje lopen, sleetje rijden, Kerstmis etc. De lijst is lang…. En het lijstje is voor jou vast niet onbekend. Alleen waar haal je de tijd en energie vandaag om iets te gaan doen met al deze filmpjes? 

Ik help je graag met het editen van jullie mooiste filmpjes naar een complete film met muziek en tekst. Want het is zo jammer om al dat waardevolle materiaal nooit meer terug te zien. Een familiefilm bestaat alleen uit jullie eigen beeldmateriaal en is puur en stijlvol. Het is een film in MP4 formaat die jullie kunnen terug kijken op de televisie, iPad, computer en zelfs op je smartphone. Een stok achter de deur nodig om echt bezig te gaan met uitzoeken? Neem dan een kijkje bij mijn filmworkshop avonden. 

Wat is mogelijk?

We transfer

Verstuur je smartphone films gemakkelijk via de speciale About Memories We Transfer link. Waarmee je tot 20 GB kan toersturen. Neem contact op voor de link.

smartphone films

Versturen van 40 tot 150 eigen smartphone films. Meer films? Vraag naar de mogelijkheden.

MP4 Bestand

De film komt retour in een MP4 bestand, die je daarna op je computer, smart tv of iPad kunt afspelen.

MUZIEK

About Memories gebruikt een divers genre. Maar muziek roept ook herinneringen op, daarom is het mogelijk om muziekvoorkeur aan te geven.

Privacy

Jouw filmbestanden zijn privé. En de film is voor privé gebruik. Zodra de film gemaakt is, zullen alle filmbestanden in de digitale versnipperaar gaan.

Duur film

Een familie- of vakantiefilm met een duur van 10, 20 of 45 minuten.

Film portfolio

Ook een familie- of vakantiefilm laten editen?

Doen! Want een film van About Memories is ideaal voor alle filmbeelden van die prachtige vakantie, dat gezellige familieweekend, een 50 jarig jubileum, vrijgezellenfeest of een uitgebreide jaarfilm van en voor je kinderen.”