De uitdaging van deze tijd:

Jullie telefoon 
en computer 
staat vol met alledaagse smartphone filmpjes

Van verjaardagen, eieren zoeken met Pasen, een schoolvoorstelling, balletles, de zomervakantie, zwemles, Sinterklaas, voetbalwedstrijd, lampionnetje lopen, sleetje rijden, Kerstmis, etc. De lijst is lang… en het lijstje is voor jou niet onbekend. Alleen waar haal je de tijd en energie vandaan om iets te gaan doen met al deze filmpjes? Ik kan je helpen! Door de losse filmpjes samen te voegen en te editen tot een mooie herinnering.

We transfer

Verstuur je smartphone films gemakkelijk via de speciale About Memories We Transfer link toe. Hiermee kun je tot 20GB aan films sturen. Neem contact met me op voor de link.

Knippen & Plakken

Je mag de films in het geheel toesturen. Je hoeft vooraf niet zelf te knippen. Want ik knip en plak voor jou de mooiste en leukste stukken uit de fragmenten

Aantal filmpjes

Op dit moment bied ik 2 standaard pakketten aan van 75 en 150 filmpjes. Minder of meer films? Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met me op.

Muziek

About Memories gebruikt een divers genre. Maar muziek roept ook herinneringen op, daarom is het mogelijk om muziekvoorkeur aan te geven. Geef dit in We Transfer of per e-mail aan.

Mp4 bestand

De film komt retour in een Mp4 bestand, die je daarna op je computer, smart tv of iPad kunt afspelen.

Hoe lang is mijn film?

Afhankelijk van het aantal filmpjes dat je aanlevert, varieert de duur van een familie-of vakantiefilm van 10 tot 45 minuten.

Privacy

Jouw filmbestanden zijn privé. En die film is dan ook voor privé gebruik. Zodra de film gemaakt is, zullen alle filmbestanden in de digitale versnipperaar gaan.

Kan ik ook foto’s toevoegen?

Ja, het is zeker mogelijk om foto’s toe te voegen aan de film. Soms heb je van een bepaald moment geen filmpje, maar wel een foto. 

Prijs vakantiefilm of korte jaarfilm

Stuur 75 smartphone films toe en ontvang een film van 20 minuten.

Investering? 85 euro incl. 21% BTW

Vraag de werkwijze aan via mijn contactformulier.

Vraag de werkwijze aan via mijn contactformulier.

Prijs jaarfilm

Stuur 150 smartphone films toe en ontvang een film van 45 minuten.

Investering? 175 euro incl. 21% BTW

Vraag de werkwijze aan via mijn contactformulier.

Lieve woorden

over een jaarfilm of vakantiefilm van About Memories:

”Zo blij met de 0-6 maanden film van onze jongste zoon! Zo emotioneel, vrolijk en persoonlijk. Destijds van mijn moeder een cadeaubon gekregen als kraamcadeau. Meest originele cadeau van allemaal, met een film waar we voor altijd met goede herinneringen naar terug kunnen kijken. Bedankt Rianne!”

Karin

”Super leuk jaaroverzicht van beide kinderen gehad. Leuk, afwisselend, goede muziek keuze en wensen van de klant goed verwerkt! We hebben er met z’n vieren van genoten!”

Angela

”Vandaag onze 1e jaar film van dochter Suze ontvangen. Het is een prachtige film geworden, mooi bewerkt, nauwkeurig uitgekozen , een mooi geheel en met passende muziekjes eronder. We zijn Rianne heel dankbaar dat ze zo’n kostbare film voor ons gemaakt heeft met de mooiste herinneringen.”

Alet

”Een jaarfilm laten maken van onze 2 kinderen. Een prachtig aandenken van alle momenten dat jaar. Rianne, je hebt dit heel mooi in elkaar gezet met bijpassende achtergrond muziek. Hier gaan we nog vaak van genieten!”

Silvia

”Ik kwam in contact met Rianne omdat ik een videografe voor mijn bruiloft zocht, en kwam er achter dat ze ook reisfilmpjes maakt! Super handig om al mijn losse korte vakantie filmpjes te sturen en er één mooie herinnering van te maken. Ik vind de film geweldig, het maakte mij aan het lachen en is een waardevolle herinnering aan een mooie reis. Hij was precies zoals ik wilde. Ik ga zeker nog meer reisfilmpjes laten maken!!”

Sofie

”Een super leuk filmpje van een dagje uit in Utrecht met 8 vriendinnen gehad, snel en zeer goede kwaliteit..Als je iets bijzonders wil dan is dit echt een aanrader!!”

Lida
Tip! De gratis film back-up reminder

Je grootste nachtmerrie: het kwijtraken van al je films en foto’s! Maar het probleem is, dat lang niet iedereen regelmatig zijn back-ups maakt. Omdat dit klusje tijd kost en regelmatig moet worden uitgevoerd, wordt het gemakkelijk vooruit geschoven. Nu niet meer met deze maandelijkse e-mail reminder van About Memories in je inbox. Helemaal gratis! Meld je snel aan:

Marketing door