Familiefilm

Video afspelen

Familie- en Vakantiefilms

Jullie telefoon of computer staat vol met leuke alledaagse filmpjes. Verjaardagen, eieren zoeken met Pasen, schoolvoorstelling, balletles, de zomervakantie, zwemles, Sinterklaas, voetbalwedstrijd, lampionnetje lopen, sleetje rijden, Kerstmis etc. De lijst is lang…. En het lijstje is voor jou vast niet onbekend. Alleen waar haal je de tijd en energie vandaag om iets te gaan doen met al deze filmpjes? Ik help je graag met het editen van jullie mooiste filmpjes naar een complete film met muziek en tekst. Want het is zo jammer om al dat waardevolle materiaal nooit meer terug te zien. Een familiefilm bestaat alleen uit jullie eigen beelmatieraal en is puur en stijlvol. Het is een film in Mp4 formaat die jullie kunnen terug kijken op de televisie, iPad, computer en zelfs op je smartphone.

”Een film van About Memories is ideaal voor alle filmbeelden van die prachtige vakantie, dat gezellige familieweekend, een 50 jarig jubileum, vrijgezellenfeest of een uitgebreide jaarfilm van en voor je kinderen.”

Muziek

About Memories kiest zelf de muziek uit voor de film. Het genre is heel divers, denk aan: Top 40, Kinderen voor Kinderen, Passenger, Yiruma, Simon & Garfunkel, Afrojack, K3, Disney, Nederlandstalige muziek etc. Muziek roept ook herinneringen op, dus is het natuurlijk mogelijk om aan te geven wanneer je een bepaald nummer heel graag in de film zou willen.

Privacy

Jouw filmbestanden zijn privé. About Memories hecht hier veel waarde aan en zal daarom jouw filmbestanden nooit aan derden tonen of zomaar gebruiken als promotiemateriaal. Tenzij jij hier toestemming voor geeft. Jouw film is voor privé gebruik. Zodra de film gemaakt is, zullen alle filmbestanden in de digitale versnipperaar gaan. In overleg met jou kan de film nog 1 jaar bewaard worden. Mocht je het bestand in dat jaar kwijtraken, dan is het mogelijk om deze opnieuw op te vragen bij About Memories. Voor meer vragen omtrent privacy, kun je altijd contact opnemen en hier de Privacy verklaring van About Memories downloaden.

Werkwijze

Zoek de leukste films en foto’s bij elkaar. De filmbestanden kun je aanleveren via de volgende link: aboutmemories.wetransfer.com Het is belangrijk dat je de films en foto’s nummert. Bijvoorbeeld van 1 t/m 125. Op deze manier blijft de chronologische volgorde goed. Voeg eventueel tekst aan het nummer toe, bijvoorbeeld: vakantie Frankrijk 2018. Deze tekst verwerk ik in de film. Tip! Horizontale filmpjes geven het mooiste beeld weer op de televisie. Hou hier rekening mee met het uitzoeken van de films. 

Tekst toevoegen aan je filmpjes

Noteer in het stukje tekst bij WeTransfer de volgende dingen: de titel van de film en of er filmnummers zijn die volledig in de film moeten komen?

Hierna ga ik aan de slag met jouw film! Je krijgt de film per mail in hoge kwaliteit aangeleverd in een MP4 bestand

FILM PORTFOLIO

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Prijzen

Ik wil een familie- of vakantie film van:

5 minuten

15 minuten

30 minuten

50 minuten


€ 40,-

 

€ 75,-

 

€ 95,-


€ 185,-

30 films sturen via een veilige WeTransfer link

Inclusief muziek & eigen teksten

De film in MP4 formaat. Geleverd via WeTransfer

65 films sturen via een veilige WeTransfer link

Inclusief muziek & eigen teksten

De film in MP4 formaat. Geleverd via WeTransfer

 100 films sturen via een veilige WeTransfer link

Inclusief muziek & eigen teksten

De film in MP4 formaat. Geleverd via WeTransfer

200 films sturen via een veilige WeTransfer link

Inclusief muziek & eigen teksten

De film in MP4 formaat. Geleverd via WeTransfer

Ik wil een filmabonnement afsluiten:

€ 12,50 per maand

Schrijf je hieronder in voor het filmabonnement en geef aan of je een half jaar of jaarabonnement wilt.

Daarna ontvang je aan het einde van iedere maand een reminder via mail, sms of whatsapp

Stuur via je telefoon (WeTransfer app) of computer (aboutmemories.wetransfer.com) de 10 leukste smartphonefilms toe

Aan het einde van het abonnement ontvang je een unieke en bewerkte film inclusief muziek in MP4 formaat

Kijk de film samen met je gezin, familie of vrienden terug op de televisie, computer, iPad of smartphone. Dag schuldgevoel, hallo tijd & waardevolle herinneringen

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief BTW en geldig vanaf 1-4-2019.