Familiefilms

Video afspelen

Familie- en vakantiefilms

Jullie telefoon of computer staat vol met leuke alledaagse filmpjes. Verjaardagen, eieren zoeken met Pasen, schoolvoorstelling, balletles, de zomervakantie, zwemles, Sinterklaas, voetbalwedstrijd, lampionnetje lopen, sleetje rijden, Kerstmis etc. De lijst is lang…. En het lijstje is voor jou vast niet onbekend. Alleen waar haal je de tijd en energie vandaag om iets te gaan doen met al deze filmpjes? Ik ga je helpen met het video editen van jullie mooiste filmpjes naar een complete film met muziek en tekst. Want het is zo jammer om al dat waardevolle materiaal nooit meer terug te zien. Een familiefilm bestaat alleen uit jullie eigen beelmatieraal en is puur en stijlvol. Het is een film in Mp4 formaat die jullie kunnen terug kijken op de televisie, iPad, computer en zelfs op je smartphone.

MUZIEK

About Memories kiest zelf de muziek uit voor de film. Het genre is heel divers, denk aan: Top 40, Kinderen voor Kinderen, Passenger, Yiruma, Simon & Garfunkel, Afrojack, K3, Disney, Nederlandstalige muziek etc. Het is mogelijk om in het formulier aan te geven wanneer je een bepaald nummer heel graag in de film zou willen.

PRIVACY

Jouw filmbestanden zijn privé. About Memories hecht hier veel waarde aan en zal daarom jouw filmbestanden nooit aan derden tonen of gebruiken als promotiemateriaal. Jouw film is voor privé gebruik. Zodra de film gemaakt is, zullen alle filmbestanden in de digitale versnipperaar gaan. In overleg met jou kan het eindproduct ‘de film’ nog 1 jaar bewaard worden. Mocht je het bestand in dat jaar kwijtraken, dan is het mogelijk om deze opnieuw op te vragen bij About Memories. Voor meer vragen omtrent privacy, kun je altijd contact opnemen en hier de Privacy verklaring van About Memories downloaden.

HOE LEVER IK MIJN FILMBESTANDEN AAN?

Zoek de leukste films en foto’s bij elkaar. De filmbestanden kun je aanleveren via de volgende link:

Het is belangrijk dat je de films en foto’s nummert. Bijvoorbeeld van 1 t/m 125. Op deze manier blijft de chronologische volgorde goed. Voeg eventueel tekst aan het nummer toe, bijvoorbeeld: vakantie Frankrijk 2018. Noteer daarna in het stukje tekst bij WeTransfer de volgende dingen:

  • Welke titel wil je geven aan de film
  • Zijn er filmnummers die volledig in de film moeten komen? Noteer dan deze nummers
  • Hierna ga ik aan de slag met jouw film! Je krijgt de film per e-mail in hoge kwaliteit aangeleverd in een MP4 bestand. Op verzoek is het mogelijk om de film om te zetten naar een lagere kwaliteit (zodat de film bijvoorbeeld ook op een telefoon kan worden afgespeeld)

Cadeautip

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, babyshower of voor kersverse ouders? Geef dan een cadeaubon van About Memories cadeau. Neem contact op voor meer informatie.

Jaarfilm Ruben

Voor Ruben heb ik een jaarfilm gemaakt van 0 tot 1 jaar. Ruben is de tweede in het gezin. Vooral de allereerste momenten met zijn grote zus, de eerste hapjes, kruipen, de eerste vakantie, staan en lopen. Het is allemaal te zien in de film. De film zelf is 1 uur. Rechts zie je een impressie van een paar minuten. Op de foto kijkt Ruben naar zichzelf als baby in de box.

Video afspelen

Jaarfilm Suze

Voor Suze heb ik een jaarfilm gemaakt van 0 tot 1 jaar. Suze is de eerste in het gezin. Ook in deze film zijn de belangrijkste allereerste momenten vastgelegd. Daarnaast had Suze haar moeder aangegeven dat ze graag het nummer ‘Magic’ van Coldplay in de film wilde hebben. Deze muziek deed haar herinneren aan haar zwangerschap van Suze. 

Video afspelen

Vakantiefilm Route 66

Heb je altijd al willen weten hoe Amerika er vanaf de motor uit ziet? Ja? Dan moet je deze film bekijken. Ik mocht een mooie filmopdracht maken over the Route 66 door Amerika. Dit reislustige koppel ging met een grote groep motorliefhebbers uit Nederland naar Amerika toe om daar met meerdere Harley Davidson motoren door Amerika te reizen. 

Video afspelen

Jaarfilm Yara

Voor Yara heb ik ook een jaarfilm gemaakt van 0 tot 1 jaar. Yara is de eerste in het gezin. Ook in deze film zijn de belangrijkste allereerste momenten vastgelegd; net geboren, kraamperiode, eerste hapje, eerste keer zwemmen, eerste keer kermis, brabbelen, op vakantie naar Texel, Sinterklaas, spelen met hond Cintha, Kerstmis, haar eerste stapjes en haar eerste verjaardag. Yara kijkt haar eigen film nog regelmatig terug op de televisie.

Video afspelen

Surprisedag Helmi

Wat een leuke verrassingsdag kreeg Helmi van haar vriendinnen cadeau. Ter ere van haar 60e verjaardag gingen ze een dag met de trein naar Utrecht. Mooie dingen ontdekken in de botanische tuinen, varen door de Utrechtse grachten en lekker uit eten. Na deze heerlijke dag kreeg Helmi nog een verrassing erbij: een film van About Memories vol met herinneringen aan deze gezellige dag. Kijk en geniet mee!

Video afspelen