Jullie als hele gezin vastgelegd op film.


Dat is waar een
Family Video over gaat. Het is een speciale manier om jullie gezin vast te laten leggen op bewegend beeld.  Denk bijvoorbeeld aan een aankondiging dat jullie zwanger zijn van jullie tweede kindje. Of wanneer jullie kindje net is geboren.

Maar ook is het mogelijk om op een mooie avond met ondergaande zon af te spreken. Ik film jullie gezin terwijl jullie kids lekker aan het spelen zijn. Ik leg de knuffels, gekke dansjes en grapjes vast. En een lach of grappige uitspraak. Ik maak er een liefdevolle video van. Precies hoe jullie zijn als gezin!

” Ik kan het filmpje van ons gezin wel blijven kijken! Ik ben Rianne eeuwig dankbaar, zo waardevol is dit.”

” Ze doet het ook enorm leuk; je hebt amper door dat ze aan het filmen is. De kinderen kunnen gewoon heerlijk spelen en waar nodig stelt ze een vraag of doet een suggestie. Absoluut een aanrader! ” Mirjam over haar Family Video

In samenwerking met Natasja, van PuurMama Fotografie bied ik deze Family Video’s aan.

Natasja zal jullie tijdens de shoot vastleggen op foto en ik leg jullie dan als gezin vast op film. Zo film ik hoe jullie kinderen achter elkaar aanrennen, in bomen klimmen, hoe je zoon of dochter je hand vastpakt, hoe jullie samen plezier maken.

Maar ook hoe je kind zich kan verwonderen over de kleine dingen: een slak, dennenappel of een bloem. En vergeet niet een schaterlach, knuffel, kus geluidjes of grappige woordjes. Bewegende beelden met geluid zeggen zoveel over jullie gezin.

Later zullen de bewegingen van je kinderen en het horen van hun stemmen je weer helemaal terug brengen naar dat ene moment samen. 

” Dank je wel voor de prachtige beelden. Mijn zus en ik zijn ontzettend blij met deze mooie herinnering met onze kids! Een heel mooi idee naast een fotoshoot. Echt een aanvulling op de shoot! ”

Ankie en Martine

” Dank voor de prachtig film! Super mooi gedaan. Van te voren wisten we niet zo goed wat we hier van moesten verwachten, maar dit vinden we super mooi. Mijn man werd er emotioneel van. 😉 Wat een rijkdom ons mooie gezin, blije kindjes, we zijn er trots op! Nogmaals, fantastisch werk verricht! ”

Linda

Een foto & film shoot boeken? 

Hoe lang is het geleden, dat jullie als hele gezin op de foto en film stonden? Laat je gezin door ons vastleggen en maak mooie herinneringen samen. 

” Wat is deze film prachtig geworden! Ik ben hier ontzettend blij mee. Wat een mooie en dierbare herinnering voor later. ”

Marjolein

Wauw echt “fantastisch” in 1 woord…..Vol trots en met een grote glimlach op ons gezicht het filmpje bekeken. Zo bijzonder en waardevol, wat heb je dit ontzettend mooi gemaakt en wat zijn we hier blij mee. Het einde, de regen er nog bij, moeten hier beide zo om lachen. Heel heel erg bedankt! ”

Henk Jan en Marleen

De investering

Voor een Family Video in combinatie met een fotoshoot met Natasja van PuurMama Fotografie betaal je € 450,-.  

Deze prijs is inclusief: 10 prachtige foto’s, die zijn gemaakt door  PuurMama Fotografie. Daarnaast ontvang je een 3 tot 5 minuten Family Video in Mp4 formaat door mij gemaakt. Dit is inclusief rechtenvrije muziek en color grading.

De familie shoot gaat plaatsvinden op locatie. Dit kan zijn in een park, het bos, een grasweide of op een zandvlakte. Mogelijkheden genoeg! De shoot zal ca. 90 minuten duren.

* Nabestelling van extra foto’s en langere film is mogelijk.