Het is een van de grootste uitdagingEN van deze tijd: Wat te doen met alle digitale filmpjes en foto’s?

Tot nu… Ik help ouders al een paar jaar heel graag, met het editen van hun film momenten. Toch merkte ik, dat er ook een vraag was naar het zelf leren editen. Nu heb ik een hele waardevolle online cursus gemaakt , waarin jij als ouder de basis van het video editen uitgelegd krijgt. En je zelf een jaarfilm kan gaan maken!

OVER deze online cursus

Lees hieronder hoe Danielle de cursus heeft ervaren: ” Ik heb bij Rianne de cursus – Hoe maak ik een jaarfilm voor mijn kind – online gevolgd. Alles wordt keurig en stap voor stap uitgelegd en het is zelfs voor leken (zoals ik) goed te volgen. Ik ben zo blij, dat ik nu een mooie jaarfilm heb gemaakt voor mijn dochter. Want het smaakt naar meer en nu kan het gewoon!

Ook kon ik Rianne altijd om tips vragen via Instagram en hier heb ik dan ook gretig gebruik van gemaakt! Ik kan de cursus iedereen aanbevelen! ”

Wat leer je in de cursus ‘Hoe maak ik een jaarfilm voor mijn kind’ ?

1. Structureren en selecteren

Hoe breng je nou structuur aan in al je filmpjes en hoe selecteer je filmpjes voor een jaarfilm?

2.Videobewerkings
programma installeren

De cursus is geschikt voor zowel Apple als Windows gebruikers en ik maak gebruik van gratis videobewerkings programma’s. 

3. Editen

Van het importen van je filmpjes, tot het knippen en plakken. Maar ook leer je hoe je filmpjes draait en kleuren bewerkt.

4.Overgangen, muziek, tekst en titels toevoegen 

Hoe doe je dit en nog belangrijker wanneer doe je dit?

5.De film maken

Hoe bundel je nu je gemaakte film tot 1 complete jaarfilm in Mp4 formaat?

6. Back up

Is jouw back up goed geregeld? Ik deel tips om je filmpjes en foto’s op de juiste manier te bewaren en op te slaan. 

  Jouw film verhaal

Zie je deze boomstam? Ja? Kijk nog eens goed… ⁠Het is eigenlijk een boomstoel. En de top kan je alleen bereiken door kleine stapjes te nemen. ⁠⁠

Zo werkt het ook met het
monteren van een film. ⁠In de cursus ‘ Hoe maak ik een jaarfilm voor mijn kind’ krijg jij in kleine stappen uitgelegd hoe je een film structuur aanbrengt op je computer, film keuzes maakt, een video programma installeert, video’s toevoegt, knipt, draait en filmfragmenten bij kan kleuren. Hoe je je muziek uit kiest en toevoegt aan de films & hoe je uiteindelijk een complete jaarfilm kan omzetten tot een Mp4 filmbestand. ⁠⁠

Iedere module is een kleine stap, die je in je eigen tijd en op je eigen tempo kan volgen.⁠⁠ En door het monteren van alle losse smartphone filmpjes tot 1 geheel, komt er een verhaal naar voren: jullie verhaal . Het verhaal van jullie jaar vol met alledaagse film momenten, speeltuin uitjes, wandelingen, vakanties en nog veel meer. ⁠⁠

Door jouw film montage wordt het verhaal van jullie gezin voor altijd
vastgelegd. Een filmverhaal dat je op ieder moment weer kan terug halen, door het terug te kijken op televisie. Mooie herinneringen herbeleven. ⁠⁠

Wil jij zelf ook een film verhaal maken? 

Prijs

van de online cursus

Basic

 95,-

5 modules

Alle informatie wordt stap voor stap helder en rustig uitgelegd

In je eigen tijd en tempo te volgen