De uitdaging van deze tijd:

Je telefoon en computer staat vol met alledaagse smartphone filmpjes 

Van verjaardagen, eieren zoeken met Pasen, een schoolvoorstelling, balletles, de Zomervakantie, zwemles, Sinterklaas, voetbalwedstrijd, lampionnetje lopen, sleetje rijden, Kerstmis, etc. De lijst is lang… en voor jou vast niet onbekend.

Alleen waar haal je de tijd en energie vandaan om iets te gaan doen met al deze filmpjes? Ik kan je helpen! Door alle losse filmpjes samen te voegen tot 1 mooie en complete filmherinnering. Of je stap voor stap uit te leggen hoe je dit zelf doet, in de nieuwe  online cursus ‘hoe maak ik een jaarfilm voor mijn kind?’

Mini jaarfilm impressies

Lieve woorden

over een (jaar) film van About Memories:

”Ontzettend dankbaar voor de prachtige film die Rianne heeft gemaakt van de vele losse filmpjes van ons levenloos geboren dochtertje Ise* en haar afscheid. Zo waardevol om deze film te hebben, zeker ook voor onze zoontjes die nog zo klein waren toen ze afscheid moesten nemen van hun zusje. Ik kan me geen mooier cadeau wensen. Rianne echt heel erg bedankt!”

Anke

”Ontzettend blij met de waardevolle film van de eerste 1,5 jaar van onze oudste dochter. We hadden ontzettend veel losse filmpjes die we daardoor bijna nooit terug keken en nu is het een prachtiger herinnering geworden die we nog vaak zullen terug kijken. Ook met prachtige muziek eronder, dit had ik zelf niet gekund. Het heeft even tijd gekost om de filmpjes uit te zoeken maar dat was het meer dan waard. Het contact met Rianne verliep ook super goed en snel, we zijn heel tevreden en gaan zeker ook een tweede film door haar laten maken van onze andere dochter. Absoluut een aanrader!”

Meral

”Zo blij met de 0-6 maanden film van onze jongste zoon! Zo emotioneel, vrolijk en persoonlijk. Destijds van mijn moeder een cadeaubon gekregen als kraamcadeau. Meest originele cadeau van allemaal, met een film waar we voor altijd met goede herinneringen naar terug kunnen kijken. Nogmaals bedankt Rianne!”

Karin

”De film is echt supermooi geworden! Ontzettend waardevol om de foto’s en filmpjes van deze fijne vakantie nu allemaal bij elkaar te hebben. Na onze volgende vakantie weet ik Rianne weer te vinden!”

Ingrid

” In 1 avond alles uitgezocht en nu een prachtige herinnering op film. Fijn contact en helpt je goed bij het organiseren van alle bestanden. Op naar de volgende film! Bedankt!”

Jacqueline

”Wij zijn heel blij met het filmpje! Snelle service en goede tip’s om de volgende nog mooier te maken. Volgend jaar laat ik er weer een maken!”

Kim

”Een jaarfilm laten maken van onze 2 kinderen. Een prachtig aandenken van alle momenten dat jaar. Rianne, je hebt dit heel mooi in elkaar gezet met bijpassende achtergrond muziek. Hier gaan we nog vaak van genieten!”

Sylvia

Vandaag onze 1e jaar film van dochter Suze ontvangen. Het is een prachtige film geworden, mooi bewerkt, nauwkeurig uitgekozen , een mooi geheel en met passende muziekjes eronder. We zijn Rianne heel dankbaar dat ze zo’n kostbare film voor ons gemaakt heeft met de mooiste herinneringen.”

Alet

”Wij zijn heel tevreden over de film die Rianne heeft gemaakt van het eerste levensjaar van ons zoontje. Allemaal korte smartphone filmpjes die anders weinig meer worden bekeken, omgezet in een leuke film van 23 minuten. Daarnaast deelt Rianne regelmatig tips om nog betere en mooiere filmpjes te kunnen maken. Wij komen zeker terug voor een film van 1-2 jaar en kunnen het iedereen aanraden.”

Karin

”Wij hadden nog heel veel film materiaal liggen van onze bruiloft 3 jaar geleden.

Hier heeft Rianne een prachtige film van gemaakt. Hij was beter dan ik me kon denken,Heel mooi en precies wat ik wilde, maar dan beter. Heel blij met deze waardevolle film.❤️  nogmaals veel dank!”

Lindsey

”Ik kwam in contact met Rianne omdat ik een videografe voor mijn bruiloft zocht, en kwam er achter dat ze ook reisfilmpjes maakt! Super handig om al mijn losse korte vakantie filmpjes te sturen en er één mooie herinnering van te maken. Ik vind de film geweldig, het maakte mij aan het lachen en is een waardevolle herinnering aan een mooie reis. Hij was precies zoals ik wilde. Ik ga zeker nog meer reisfilmpjes laten maken!!”

Sofie

”Rianne heeft voor ons een prachtige film gemaakt van filmpjes uit het leven van onze dochter Isabel. Isabel is op eerste kerstdag van 2019 helaas overleden. Wat ontzettend fijn is het om nu deze film te hebben, voor onszelf, maar helemaal voor onze andere twee kinderen. Ontzettend waardevol dat we deze film aan hen kunnen laten zien, zodat ze haar altijd nog even weer kunnen horen en zien.Dank je wel!”  🙏

Brenda
We Transfer

Verstuur je smartphone films gemakkelijk via de speciale About Memories We Transfer link toe. Hiermee kun je tot 20GB aan films sturen.

Knippen & Plakken

Je mag de films in het geheel toesturen. Je hoeft vooraf niet zelf te knippen. Want ik knip en plak voor jou de mooiste en leukste stukken uit de filmpjes.

Aantal filmpjes

Op dit moment bied ik 2 standaard pakketten aan van 75 of 150 filmpjes. Minder of meer films? Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met me op.

MuziEk

Omdat de film in prive sfeer zal worden bekeken, kan About Memories een divers genre aan muziek gebruiken. Muziek roept ook herinneringen op. Daarom is muziekvoorkeur mogelijk.

MP4 Bestand 

De film komt raout in een Mp4 bestand, die je daarna op je computer, smart tv of iPad kunt afspelen.

Hoe lang is mijn film?

Afhankelijk van het aantal filmpjes dat je aanlevert, varieert de duur van een familiefilm van 10 tot 45 minuten.

Privacy

Jouw filmbestanden zijn prive. De film is dan ook voor prive gebruik. Zodra de film gemaakt is, zullen alle filmbestanden in de digitale versnipperaar gaan.

Foto’s toevoegen?

Ja, het is zeker mogelijk om foto’s toe te voegen aan de films. Soms heb je van een bepaald moment geen filmpje, maar wel een foto. En is dat een mooie aanvulling.

Nog meer lieve woorden…

“Ik was al helemaal bij met alle foto’s in mooie jaarboeken, maar de filmpjes daar hikte ik tegenaan. Zo zonde dat je daar eigenlijk niks meer mee doet, terwijl het vaak de mooiste momenten uit je leven en dat van je kinderen zijn. 

In mijn zoektocht kwam ik al snel op de website van About Memories waar ik meteen enthousiast van werd. Dat wilde ik! Het hele proces ging zo makkelijk, met fijn contact met Rianne. En dan als de eerste film af is….kippenvel.

De wetenschap dat ik dit kan meegeven aan mijn kinderen is heel waardevol. We hebben samen gekeken en ontzettend moeten lachen om alle grappige situaties waar je als baby en dreumes in terecht kunt komen. Maar ook ontroerend om jezelf als jonge ouder te zien. Rianne heeft de liefde goed weten te vangen. Ik was zo enthousiast dat ik meteen ben gaan uitzoeken voor film 2 en die was zeker zo mooi, dit gaat nooit vervelen! Ik heb de komende periode een goede tijdsbesteding voor regenachtige dagen….filmpjes uitzoeken en opsturen aan About Memories!”

Sacha

”WAUW! Rianne heeft een prachtige film gemaakt van de eerste maanden met ons zoontje. Uit een enorme hoeveelheid filmmateriaal, heeft ze een prachtige film gemaakt. De muziek erbij maakt het echt tot één geheel en geeft het nog extra lading. Ik zat soms echt met tranen in mijn ogen te kijken, terwijl alle filmpjes me natuurlijk bekend waren. Vooraf was ik een beetje bang dat ze te veel zou gaan wegknippen en dat ik stukjes zou gaan missen in de uiteindelijke film.

Maar ik heb geen moment gedacht: hier mis ik iets. Ik vind het juist heel erg positief dat ze de mooiste korte fragmenten uit de filmpjes heeft geknipt want zo wordt het echt een leuke film waarin veel gebeurt (anders wordt het al snel saai en langdradig). Ik ben super blij met het resultaat. Nu hebben we echt een mooie film die we voor de rest van ons leven kunnen bewaren en koesteren.

En hoewel ik altijd echt van de foto’s was, zie ik in dat film toch ook weer zoveel meerwaarde geeft met geluiden en bewegingen erbij. Ik ga snel verder met het uitzoeken van de rest van de filmpjes zodat we nog meer van deze mooie jaarfilms kunnen laten maken door Rianne. Bedankt voor het aanbieden van deze mooie dienst!”

Kristie

”Het is een film geworden die we voor altijd zullen koesteren. Het was niet alleen bijzonder om het te geven als verjaardagscadeau aan mijn man, maar het is een film geworden waar we over 10 jaar nog met plezier naar zullen kijken. Zelf heb ik foto’s en filmpjes van jaaaaren lang opgeslagen, niks mee gedaan, niks gearchiveerd. Maar in bulk online opgeslagen.

En door Rianne is het nu één mooie film geworden van onze twee kinderen van afgelopen zeven jaar in 45 minuten. Heb About Memories/Rianne al bij heel veel vrienden/collega’s aangeraden. Ben er enorm blij mee!”

Gracia

Prijs Vakantiefilm of KortE jaarfilm

Stuur 75 smartphone films toe en ontvang een complete film van 20 minuten.

Investering? € 125,-

Waarom deze investering? Iedere film die ik maak, is uniek. Ik bekijk eerst al jouw losse filmpjes apart, daarna ga ik aan de slag met het uitzoeken en knippen van de leukste fragmenten. Vervolgens ben ik nog een tijd bezig met het bewerken van de filmbeelden en het uitzoeken van de juiste muziek fragmenten onder de film. Ook het toevoegen van titels en overgangen horen bij deze tijdrovende, maar mooie klus. Maar wel met een waardevol eindresultaat: een prachtige jaarfilm.

Interesse? Vraag dan de werkwijze aan via mijn contactformulier.


Prijs Grote Jaarfilm

Stuur 150 smartphone films toe en ontvang een complete film van 45 minuten. 

Investering? € 225,-

Waarom deze investering? Iedere film die ik maak, is uniek. Ik bekijk eerst al jouw losse filmpjes apart, daarna ga ik aan de slag met het uitzoeken en knippen van de leukste fragmenten. Vervolgens ben ik nog een tijd bezig met het bewerken van de filmbeelden en het uitzoeken van de juiste muziek fragmenten onder de film. Ook het toevoegen van titels en overgangen horen bij deze tijdrovende, maar mooie klus. Maar wel met een waardevol eindresultaat: een prachtige jaarfilm.

Interesse? Vraag dan de werkwijze aan via mijn contactformulier.


Wil je eerst meer informatie?

Vraag dan vrijblijvend mijn werkwijze aan via het contactformulier.

En ik mail je meer informatie toe over hoe je de filmpjes het beste
uitzoeken en kan aanleveren.