Sacha: ” Ik was al helemaal blij met  alle foto’s in mooie jaarboeken, maar de filmpjes daar hikte ik tegenaan…”

Zo zonde dat je daar eigenlijk niets meer mee doet, terwijl het vaak de mooiste momenten uit je leven en dat van je kinderen zijn.

In mijn zoektocht kwam ik al snel op de website van About Memories terecht, waar ik meteen enthousiast van werd. Dat wilde ik! Het hele proces ging zo makkelijk, met fijn contact met Rianne. En dan als de eerste film af is…. Kippenvel.

De wetenschap dat ik dit kan meegeven aan mijn kinderen is heel waardevol. We hebben samen gekeken en ontzettend moeten lachen om alle grappige situaties waar je als baby en dreumes in terecht kunt komen. Maar ook ontroerend om jezelf als jonge ouder terug te zien.

Rianne heeft de liefde goed weten te vangen. Ik was zo enthousiast, dat ik meteen ben gaan uitzoeken voor film 2 en film 3. En die waren zeker zo mooi, dit gaat nooit vervelen! ”

Staat jouw telefoon ook vol met leuke alledaagse filmpjes?

Filmpjes van verjaardagen, eieren zoeken met Pasen, een schoolvoorstelling, balletles, de zomervakantie, zwemles, Sinterklaas, voetbalwedstrijd, lampionnetje lopen, sleetje rijden of Kerstmis. De lijst is lang… en voor jou vast niet onbekend. Maar wat doe je met die filmpjes? Kijk je ze nog weleens terug? Of eigenlijk te weinig? Ik kan je helpen!

Mijn missie is om zoveel mogelijk kinderen aan een jaarfilm te helpen! En ik kan zo’n jaarfilm voor jou editen. Ik voeg al jouw losse filmpjes samen tot 1 complete en waardevolle filmherinnering.

Kristie: ” WAUW! Rianne heeft een prachtige film gemaakt van de eerste maanden met ons zoontje. Uit een enorme hoeveelheid filmmateriaal, heeft ze een prachtige film gemaakt. De muziek erbij maakt het echt tot één geheel en geeft het nog extra lading. Ik zat soms echt met tranen in mijn ogen te kijken, terwijl alle filmpjes me natuurlijk bekend waren. Vooraf was ik een beetje bang dat ze te veel zou gaan wegknippen en dat ik stukjes zou gaan missen in de uiteindelijke film.

Maar ik heb geen moment gedacht: hier mis ik iets. Ik vind het juist heel erg positief dat ze de mooiste korte fragmenten uit de filmpjes heeft geknipt want zo wordt het echt een leuke film waarin veel gebeurt (anders wordt het al snel saai en langdradig). Ik ben super blij met het resultaat.

Nu hebben we echt een mooie film, die we voor de rest van ons leven kunnen bewaren en koesteren. En hoewel ik altijd echt van de foto’s was, zie ik in dat film toch ook weer zoveel meerwaarde geeft met geluiden en bewegingen erbij. Ik ga snel verder met het uitzoeken van de rest van de filmpjes zodat we nog meer van deze mooie jaarfilms kunnen laten maken. Bedankt Rianne voor het aanbieden van deze mooie dienst! ” 

Meest gestelde vragen

Wat is een jaarfilm?

In een jaarfilm voeg ik jouw losse smartphone filmpjes samen tot een waardevolle filmherinnering. Het grote verschil met een fotoalbum is, dat je juist ook bewegingen en geluiden kan terugzien en horen. Waardoor jullie herinneringen heel levendig en echt zijn, alsof je weer even terug bent in dat ene moment. Daarnaast verwerk ik muziek en eventueel door jou aangeleverde teksten, waardoor het een unieke en nog persoonlijkere film wordt.

Een film, die je op ieder moment kan terugzien op TV en die je zal ontroeren en laten lachen wanneer je weer de eerste babybeelden terugziet of de grappige uitspraken van je kind. Ook kan je later de film aan je kind meegeven wanneer hij of zij uit huis gaat. Om terug te zien hoe hij of zij was als baby en kind. Wat deden jullie in de weekenden of vakanties? Wat deden jullie met Pasen? Sinterklaas? Kerst? Allemaal momenten, die ze dankzij een jaarfilm kunnen terughalen.

Wat is en kost een kleine jaarfilm?

Voor € 375,- ontvang je van mij een kleine jaarfilm van 85 filmpjes en/of foto’s, die je zelf bij mij hebt aangeleverd. Ik zal hier een complete film van editen van ca. 20 tot 30 minuten.

Wat is en kost een grote jaarfilm?

Voor € 550,- ontvang je een grote jaarfilm van 150 filmpjes of foto’s. Na het aanleveren van het film materiaal, zal ik hier een complete film van editen van ca. 45 tot 50 minuten.

Kan ik zelf muziek uit kiezen?

Ja, je kan zeker je muziekvoorkeur per mail aangeven! Ik geef deze mogelijkheid, omdat muziek heel vaak samen gaat met een mooie herinnering aan bijv. een vakantie. Wanneer je geen voorkeur hebt, is dat geen probleem. Ik heb zelf veel gepaste muziek voor onder de jaarfilm. En wissel akoestische muziek nummers af met Top 40 muziek.

Wat is je werkwijze?

Wanneer je interesse hebt in het laten maken van een jaarfilm door mij, dan mag je me een berichtje sturen. Hierna neem ik eerst telefonisch of in een online Zoom gesprek contact met je op om af te stemmen wat je wilt qua film en of je nog ergens tegen aan loopt wat betreft het uitzoeken van je filmpjes. 

Daarna stuur ik per mail mijn werkwijze naar je toe. In dit document leg ik uit hoe je het filmmateriaal het beste aan kan leveren bij mij. En stuur  ik je ook mijn speciale en beveiligde We Transfer link toe. 

Wat is de levertijd van een jaarfilm?

De gemiddelde levertijd van een jaarfilm is na ontvangst van de filmpjes, ca. 3 weken. Natuurlijk kan je altijd even met mij overleggen of het eerder kan, wanneer er bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum op de planning staat. 

De jaarfilm zal in een Mp4 bestand worden aangeleverd via We Transfer. Dit bestand kan je  downloaden en daarna terug kijken op je computer of televisie.

Hoe gaat de betaling?

Na ons eerste gesprek, heb ik je wensen helder voor het maken van de film en zal ik je naast mijn werkwijze ook een factuur toe mailen. Met het verzoek om deze binnen 14 dagen over te maken. Daarna ga ik aan de slag met jullie film.

Investering

Iedere film die ik maak is uniek. Nadat je de filmpjes bij mij hebt aangeleverd, bekijk ik eerst al jouw losse filmpjes apart. Daarna ga ik aan de slag met het uitzoeken en knippen van de mooiste fragmenten uit deze filmpjes. Vervolgens bewerk ik de filmbeelden en zoek ik de juiste muziekfragmenten uit voor onder de jaarfilm. Ook het toevoegen van titels en overgangen hoort bij deze tijdrovende, maar prachtige klus. Maar wel met een heel mooi eindresultaat: een waardevolle jaarfilm voor jou en je gezin.

Ik bied 2 diensten aan, namelijk het editen van een kleine of grote jaarfilm. De prijs voor het laten maken van een jaarfilm begint bij € 375,- Deze prijs is inclusief een persoonlijk gesprek waarin jij je wensen kan aangeven, het editen, kleurcorrectie, uitzoeken van passende muziek, toevoegen van teksten en titels en de aanlevering van de jaarfilm in een mp4 bestand.

Ik wil een jaarfilm bestellen

Zeg jij JA tegen het laten bundelen van je eigen filmherinneringen? Het ophalen van mooie, grappige en ontroerende momenten? Kijk je er nu al naar uit om een filmavond te organiseren? Om dan samen met je gezin of familie deze herinneringen op te halen? Zeg jij JA tegen een waardevolle jaarfilm? Stuur me dan een berichtje via onderstaande knop, want ik help je graag.

‘’ Ohhh wat was het mooi!! Die grote vent van mij, 1.92 en schoenmaat 48, zat bij de eerste babybeelden al met tranen in zijn ogen … Ik ben je voor altijd dankbaar! Wat is dit waardevol. Gijs had geen idee… hij was al snel ontroerd en dat gebeurt niet vaak. Hij heeft echt wel 5 keer gezet hoe mooie hij deze film vond…’’ 

Leonie

‘’ In februari onze 1e jaarfilm van onze dochter mogen ontvangen. Het is een prachtige film geworden, mooi bewerkt, nauwkeurig uitgekozen, echt een mooi geheel en met passende muziek eronder. We zijn Rianne heel dankbaar dat ze zo’n kostbare film voor ons gemaakt heeft met de mooiste herinneringen.”

Alet

‘’ Ontzettend blij met de waardevolle film van de eerste 1,5 jaar van onze oudste dochter. We hadden ontzettend veel losse filmpjes die we daardoor bijna nooit terug keken en nu is het een prachtiger herinnering geworden die we nog vaak zullen terug kijken. Ook met prachtige muziek eronder, dit had ik zelf niet gekund. Het heeft even tijd gekost om de filmpjes uit te zoeken maar dat was het meer dan waard. Het contact met Rianne verliep ook super goed en snel, we zijn heel tevreden en gaan zeker ook een tweede film door haar laten maken van onze andere dochter. Absoluut een aanrader! ”

Meral

‘’ Het is een film geworden die we voor altijd zullen koesteren. Het was niet alleen bijzonder om het te geven als verjaardagscadeau aan mijn man, maar het is een film geworden waar we over 10 jaar nog met plezier naar zullen kijken. Zelf heb ik foto’s en filmpjes van jaaaaren lang opgeslagen, niks mee gedaan, niks gearchiveerd. Maar in bulk online opgeslagen. En door Rianne is het nu één mooie film geworden van onze 2 kinderen van afgelopen zeven jaar in 45 minuten. Heb About Memories al bij heel veel vrienden en collega’s aangeraden. Ben er enorm blij mee!’’ 

Gracia

‘’ Een film waarbij alleen maar mooie momenten en mooie plaatjes samen komen. En dat ook nog met je favoriete muziek! Nou dat zorgt voor een traantje!

Laurien

‘’ Zo blij met de 0-6 maanden film van onze jongste zoon! Zo emotioneel, vrolijk en persoonlijk. Destijds van mijn moeder een cadeaubon gekregen als kraamcadeau. Meest originele cadeau van allemaal, met een film waar we voor altijd met goede herinneringen naar terug kunnen kijken. ‘’ 

Karin

” Super leuk jaaroverzicht van beide kinderen gehad. Leuk, afwisselend, goede muziek keuze en onze wensen goed verwerkt! We hebben er met z’n vieren van genoten. ”

Angela

‘’ Een jaarfilm laten maken van onze 2 kinderen. Een prachtig aandenken van alle momenten dat jaar. Rianne, je hebt dit heel mooi in elkaar gezet met bijpassende achtergrond muziek. Hier gaan we nog vaak van genieten!  ‘’ 

Silvia