De uitdaging van deze tijd:

Je telefoon en computer staat vol met alledaagse smartphone filmpjes 

Van verjaardagen, eieren zoeken met Pasen, een schoolvoorstelling, balletles, de Zomervakantie, zwemles, Sinterklaas, voetbalwedstrijd, lampionnetje lopen, sleetje rijden, Kerstmis, etc. De lijst is lang… en voor jou vast niet onbekend.

Alleen waar haal je de tijd en energie vandaan om iets te gaan doen met al deze filmpjes? Ik kan je helpen! Door alle losse filmpjes samen te voegen tot 1 mooie en complete filmherinnering. Of je stap voor stap uit te leggen hoe je dit zelf doet, in de nieuwe  online cursus ‘hoe maak ik een jaarfilm voor mijn kind?’

Mini jaarfilm impressies

We Transfer

Verstuur je smartphone films gemakkelijk via de speciale About Memories We Transfer link toe. Hiermee kun je tot 20GB aan films sturen.

Knippen & Plakken

Je mag de films in het geheel toesturen. Je hoeft vooraf niet zelf te knippen. Want ik knip en plak voor jou de mooiste en leukste stukken uit de filmpjes.

Aantal filmpjes

Op dit moment bied ik 2 standaard pakketten aan van 75 of 150 filmpjes. Minder of meer films? Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met me op.

MuziEk

Omdat de film in prive sfeer zal worden bekeken, kan About Memories een divers genre aan muziek gebruiken. Muziek roept ook herinneringen op. Daarom is muziekvoorkeur mogelijk.

MP4 Bestand 

De film komt raout in een Mp4 bestand, die je daarna op je computer, smart tv of iPad kunt afspelen.

Hoe lang is mijn film?

Afhankelijk van het aantal filmpjes dat je aanlevert, varieert de duur van een familiefilm van 10 tot 45 minuten.

Privacy

Jouw filmbestanden zijn prive. De film is dan ook voor prive gebruik. Zodra de film gemaakt is, zullen alle filmbestanden in de digitale versnipperaar gaan.

Foto’s toevoegen?

Ja, het is zeker mogelijk om foto’s toe te voegen aan de films. Soms heb je van een bepaald moment geen filmpje, maar wel een foto. En is dat een mooie aanvulling.

Vrijblijvend mijn werkwijze in je inbox ontvangen?

Neem dan contact met me op!

” WAUW!

Wat ben ik ontzettend blij met de mooie film. Niets dan lof voor jou! Dat jij uit zo’n grote bult met filmpjes (sommige ellenlange fragmenten) zo’n mooi geheel kunt maken. Echt super! De muziek erbij maakt het zo mooi, ik zat soms gewoon met tranen in m’n ogen te kijken, terwijl ik alle filmpjes onlangs nog heb gezien (sommige zelfs wel 5x omdat ik er zelf aan zat te monteren, wat geen succes was haha). De muziekkeuze vind ik ook super. De muzikale stukjes afgewisseld met af en toe een mooi rustig liedje. Echt een prachtig geheel. 

Vooraf was ik een beetje bang dat je te veel zou gaan weg knippen en dat ik stukjes zou gaan missen in de uiteindelijke film. Maar ik heb geen moment gedacht: hier mis ik iets. Ik vind het juist heel erg positief dat je de mooiste korte fragmenten uit de filmpjes hebt geknipt want zo wordt het echt een leuke film waarin veel gebeurt (anders wordt het al snel saai en langdradig merkte ik toen ik zelf bezig was). En door de muziek eronder te zetten is het toch echt een geheel, ook al hebben we heel random wat dingetjes gefilmd in die eerste maanden. Ook de titels komen mooi en subtiel in beeld en de overgangen mooi.

Gewoon prachtig! Ik ben super blij met het resultaat!  Ik hoop dan ook dat je nog even door blijft gaan met het aanbieden van deze dienst. Want nu hebben we echt een mooie film die we voor de rest van ons leven kunnen bewaren en koesteren .

KRISTIE


Prijs Vakantiefilm of KortE jaarfilm

Stuur 75 smartphone films toe en ontvang een film van 20 minuten.

Investering? € 95,-

Vraag de werkwijze aan via mijn contactformulier.


Prijs Jaarfilm

Stuur 150 smartphone films toe en ontvang een film van 45 minuten. 

Investering? € 185,-

Vraag de werkwijze aan via mijn contactformulier.


Lieve woorden

over een (jaar) film van About Memories:

”Ontzettend dankbaar voor de prachtige film die Rianne heeft gemaakt van de vele losse filmpjes van ons levenloos geboren dochtertje Ise* en haar afscheid. Zo waardevol om deze film te hebben, zeker ook voor onze zoontjes die nog zo klein waren toen ze afscheid moesten nemen van hun zusje. Ik kan me geen mooier cadeau wensen. Rianne echt heel erg bedankt!”

Anke

”Ontzettend blij met de waardevolle film van de eerste 1,5 jaar van onze oudste dochter. We hadden ontzettend veel losse filmpjes die we daardoor bijna nooit terug keken en nu is het een prachtiger herinnering geworden die we nog vaak zullen terug kijken. Ook met prachtige muziek eronder, dit had ik zelf niet gekund. Het heeft even tijd gekost om de filmpjes uit te zoeken maar dat was het meer dan waard. Het contact met Rianne verliep ook super goed en snel, we zijn heel tevreden en gaan zeker ook een tweede film door haar laten maken van onze andere dochter. Absoluut een aanrader!”

Meral

”Zo blij met de 0-6 maanden film van onze jongste zoon! Zo emotioneel, vrolijk en persoonlijk. Destijds van mijn moeder een cadeaubon gekregen als kraamcadeau. Meest originele cadeau van allemaal, met een film waar we voor altijd met goede herinneringen naar terug kunnen kijken. Nogmaals bedankt Rianne!”

Karin

”De film is echt supermooi geworden! Ontzettend waardevol om de foto’s en filmpjes van deze fijne vakantie nu allemaal bij elkaar te hebben. Na onze volgende vakantie weet ik Rianne weer te vinden!”

Ingrid

” In 1 avond alles uitgezocht en nu een prachtige herinnering op film. Fijn contact en helpt je goed bij het organiseren van alle bestanden. Op naar de volgende film! Bedankt!”

Jacqueline

”Wij zijn heel blij met het filmpje! Snelle service en goede tip’s om de volgende nog mooier te maken. Volgend jaar laat ik er weer een maken!”

Kim

”Een jaarfilm laten maken van onze 2 kinderen. Een prachtig aandenken van alle momenten dat jaar. Rianne, je hebt dit heel mooi in elkaar gezet met bijpassende achtergrond muziek. Hier gaan we nog vaak van genieten!”

Sylvia

Vandaag onze 1e jaar film van dochter Suze ontvangen. Het is een prachtige film geworden, mooi bewerkt, nauwkeurig uitgekozen , een mooi geheel en met passende muziekjes eronder. We zijn Rianne heel dankbaar dat ze zo’n kostbare film voor ons gemaakt heeft met de mooiste herinneringen.”

Alet

”Wij zijn heel tevreden over de film die Rianne heeft gemaakt van het eerste levensjaar van ons zoontje. Allemaal korte smartphone filmpjes die anders weinig meer worden bekeken, omgezet in een leuke film van 23 minuten. Daarnaast deelt Rianne regelmatig tips om nog betere en mooiere filmpjes te kunnen maken. Wij komen zeker terug voor een film van 1-2 jaar en kunnen het iedereen aanraden.”

Karin

”Wij hadden nog heel veel film materiaal liggen van onze bruiloft 3 jaar geleden.

Hier heeft Rianne een prachtige film van gemaakt. Hij was beter dan ik me kon denken,Heel mooi en precies wat ik wilde, maar dan beter. Heel blij met deze waardevolle film.❤️  nogmaals veel dank!”

Lindsey

”Ik kwam in contact met Rianne omdat ik een videografe voor mijn bruiloft zocht, en kwam er achter dat ze ook reisfilmpjes maakt! Super handig om al mijn losse korte vakantie filmpjes te sturen en er één mooie herinnering van te maken. Ik vind de film geweldig, het maakte mij aan het lachen en is een waardevolle herinnering aan een mooie reis. Hij was precies zoals ik wilde. Ik ga zeker nog meer reisfilmpjes laten maken!!”

Sofie

”Rianne heeft voor ons een prachtige film gemaakt van filmpjes uit het leven van onze dochter Isabel. Isabel is op eerste kerstdag van 2019 helaas overleden. Wat ontzettend fijn is het om nu deze film te hebben, voor onszelf, maar helemaal voor onze andere twee kinderen. Ontzettend waardevol dat we deze film aan hen kunnen laten zien, zodat ze haar altijd nog even weer kunnen horen en zien.Dank je wel!”  🙏

Brenda