Lees hieronder wat de ervaringen zijn van anderen over een film van About Memories.

” Dankzij Rianne hebben wij echt een prachtige trouwfilm! Alles is zo ontzettend mooi vastgelegd en tot een werkelijk waar fantastische film gemaakt. We hebben onze trouwfilm al heel vaak bekeken en zijn zo ontzettend dankbaar dat Rianne onze trouwdag aanwezig was.

Het contact met Rianne is ontzettend fijn, ze is zo warm, gezellig en liefdevol persoon, daarmee kan je niet anders dan een klik hebben 🙂

Naast onze prachtige trouwfilm hebben wij ook de online jaarfilm cursus gevolgd, wat was dit een goeie cursus! Heel duidelijk uitgelegd, fijne voorbeelden, in je eigen tempo te volgen en Rianne beantwoord je vragen super snel.

Al met al kunnen wij niet anders zeggen dan dat wij ontzettend dankbaar zijn dat Rianne met About Memories in ons leven is gekomen! Daardoor hebben wij nu de mooiste film herinneringen voor altijd vastgelegd.”

Jordy & Mandy

” Op aanraden van onze trouwfotograaf hebben wij contact gezocht met Rianne van About Memories. We vonden het belangrijk om naast de trouwfoto’s ook bewegende beelden te hebben. Het maakt de herinnering aan onze trouwdag nog levendiger. Al vanaf het eerste kennismakingsgesprek hadden we een klik en wisten we dat het goed zou komen.

Rianne heeft het talent om de mooiste beelden vast te leggen zonder dat je er iets van merkt. We hebben een prachtige trouwfilm mogen ontvangen. Een film waarin we de relaxte sfeer van de dag terugzien. Waarin we zien dat wij een prachtige dag hebben gehad en ook zien dat onze gasten hebben genoten.

Een film met grapjes, goed gekozen muziek en mooie sfeerbeelden. We zijn ontzettend blij met onze mooie trouwfilm en kunnen Rianne zeker aanbevelen.”


Paul & Tamara

” Bij lang twijfelen toch maar Rianne als videograaf gevraagd voor onze bruiloft. We vonden het prijzig om een video- en fotograaf te vragen maar het is de beste keus ooit geweest!! Toen we de de trouwfilm binnen hadden sprongen de tranen ons in de ogen. Wat is dit een mooie terugblik op zo’n mooie bijzondere dag, zoveel meer waard dan alleen foto’s! Ook voor onze familie en vrienden was het leuk om de film terug te kijken, zo zagen zij ook dingen die ze op de dag zelf niet mee hebben gekregen.


Op de dag zelf hebben we Rianne helemaal niet “gezien”. We hebben de hele dag geen moment ervaren dat er een camera op ons gericht werd. Ze stelde ons erg op ons gemak, heel erg fijn. We zijn haar enorm dankbaar en hebben veel bewondering voor haar werk! Ondertussen hebben we de trouw film al wel 100 keer teruggekeken, het blijft mooi en bijzonder!”


Bastiaan en Jasmijn

” Ik was al helemaal blij met alle foto’s in mooie jaarboeken, maar de filmpjes daar hikte ik tegenaan…

Zo zonde dat je daar eigenlijk niets meer mee doet, terwijl het vaak de mooiste momenten uit je leven en dat van je kinderen zijn.  In mijn zoektocht kwam ik al snel op de website van About Memories terecht, waar ik meteen enthousiast van werd. Dat wilde ik! Het hele proces ging zo makkelijk, met fijn contact met Rianne. En dan als de eerste film af is…. Kippenvel.  

De wetenschap dat ik dit kan meegeven aan mijn kinderen is heel waardevol. We hebben samen gekeken en ontzettend moeten lachen om alle grappige situaties waar je als baby en dreumes in terecht kunt komen.

Maar ook ontroerend om jezelf als jonge ouder terug te zien.  Rianne heeft de liefde goed weten te vangen. Ik was zo enthousiast, dat ik meteen ben gaan uitzoeken voor film 2 en film 3. En die waren zeker zo mooi, dit gaat nooit vervelen! ”


Sacha

” WAUW! Rianne heeft een prachtige film gemaakt van de eerste maanden met ons zoontje. Uit een enorme hoeveelheid filmmateriaal, heeft ze een prachtige film gemaakt. De muziek erbij maakt het echt tot één geheel en geeft het nog extra lading. 

Ik zat soms echt met tranen in mijn ogen te kijken, terwijl alle filmpjes me natuurlijk bekend waren. Vooraf was ik een beetje bang dat ze te veel zou gaan wegknippen en dat ik stukjes zou gaan missen in de uiteindelijke film. 

Maar ik heb geen moment gedacht: hier mis ik iets. Ik vind het juist heel erg positief dat ze de mooiste korte fragmenten uit de filmpjes heeft geknipt want zo wordt het echt een leuke film waarin veel gebeurt (anders wordt het al snel saai en langdradig). Ik ben super blij met het resultaat. 

Nu hebben we echt een mooie film, die we voor de rest van ons leven kunnen bewaren en koesteren. En hoewel ik altijd echt van de foto’s was, zie ik in dat film toch ook weer zoveel meerwaarde geeft met geluiden en bewegingen erbij. Ik ga snel verder met het uitzoeken van de rest van de filmpjes zodat we nog meer van deze mooie jaarfilms kunnen laten maken. Bedankt Rianne voor het aanbieden van deze mooie dienst! ” 

Kristie

” Al twee keer hebben wij een mooie film van About Memories mogen ontvangen, de eerste was een korte film die tijdens een fotoshoot gemaakt is. Prachtig om ook bewegende beelden en geluiden te hebben van hoe klein ons mannetje toen was. De tweede is een jaarfilm die Rianne voor ons gemaakt heeft van onze eigen filmpjes.

Het is echt prachtig geworden, een hele mooie herinnering aan de eerste 2 jaar als gezin van drie. Uit alle filmpjes die ik opgestuurd heb heeft Rianne de mooiste gekozen en hieronder leuke bijpassende liedjes gemonteerd.

Wel nog altijd rekening houdend met de geluiden uit de filmpjes zodat je ook de stemmen goed kunt horen.


Ik ben alweer begonnen met het verzamelen van filmpjes voor de volgende jaarfilm, echt een aanrader!

Kristin

” Lieve Rianne, Ooooh we hebben de film nu denk ik al 12 keer gekeken 🙈😂 en hij blijft ons elke keer weer ontroeren en ook de mensen aan wie we de film laten zien.Van meerdere mensen hebben we complimenten gekregen over en voor jou dat je het zo onwijs mooi hebt gefilmd en vooral ook in elkaar hebt gezet. Elke keer dat we kijken zien we weer andere dingen die we daarvoor nog niet hadden gezien.

Zo onwijs bedankt!! ❤️

Wij raden Rianne ook aan iedereen aan, het is een hele lieve warme vrouw met echt passie voor haar vak erg professioneel. ”


Bas & Willemijn

” Afgelopen september 2022 heeft Rianne samen met Gera onze bruiloft fantastisch vastgelegd. We hebben gebruik gemaakt van de combideal & dat was de beste keuze ooit! Een gouden duo, die op onze dag voor veel humor en creativiteit garant stonden. Wat hebben we gelachen en wat dachten ze fijn mee. Al binnen enkele dagen kregen we een preview van Rianne opgestuurd. Hoe fijn was het om even terug in onze “bubbel” te duiken en al meteen dingen te zien die we van elkaar niet hebben gezien die dag.

Afgelopen week kwam onze trouwfilm binnen, sprakeloos hoe deze is gemaakt! Heel mooi om onze dag terug te kijken. Inmiddels hebben we hem al meerdere keren gezien maar het blijft fantastisch om terug te zien. Momentjes die we niet eens gemerkt hebben, dierbare momenten.Voor iedereen die twijfelt over een videograaf zou ik zeggen; doen!! En voor wie nog geen fotograaf heeft; Gera en Rianne zijn een gouden duo!”


Wouter & Hilde

” Mijn man en ik zijn op 18 december getrouwd. We hebben voor een videograaf èn fotograaf gekozen, omdat mijn ouders een trouwvideoband hebben. 

Hierop staan de enige bewegende beelden van mijn opa die een paar weken later stierf. 

Het is zo bijzonder om dan bewegende beelden te hebben en ook nog op de mooiste dag van je leven. Daarom was de keuze snel gemaakt. De communicatie met Rianne was vlekkeloos en ze reageerde snel via de app.

De film is fantastisch geleverd in een cadeaupakket. De hele familie vind hem mooi. Het geeft precies de gemoedelijke kerstsfeer weer die er was. Op de dag zelf was ze onzichtbaar en gaf advies en instructies waar nodig.”


Thom & Laura

’ Het is een film geworden die we voor altijd zullen koesteren. Het was niet alleen bijzonder om het te geven als verjaardagscadeau aan mijn man, maar het is een film geworden waar we over 10 jaar nog met plezier naar zullen kijken.

Zelf heb ik foto’s en filmpjes van jaaaaren lang opgeslagen, niks mee gedaan, niks gearchiveerd. Maar in bulk online opgeslagen. En door Rianne is het nu één mooie film geworden van onze 2 kinderen van afgelopen zeven jaar in 45 minuten.

Ik heb About Memories al bij heel veel vrienden en collega’s aangeraden. Ben er enorm blij mee!’’ 


Gracia

” Wel of niet een videograaf bij de bruiloft?! Daar hebben we best lang over getwijfeld. Uiteindelijk toch de trouwbrochure bij Rianne (About Memories) opgevraagd en direct eerlijk onze twijfel uitgesproken. Rianne was vanaf het begin erg geïnteresseerd, wilde graag weten wat onze twijfels precies waren en stelde voor om eens vrijblijvend bij ons langs te komen om te laten zien wat een trouwfilm nu precies is en wat er allemaal mogelijk is.


Na een gezellige avond bij ons thuis en het zien van alle mogelijkheden waren wij meteen om! Diezelfde avond hebben we Rianne meteen geboekt.


Ik hoor u denken: dan was het vast een goed verkooppraatje. Maar nee, het was vooral de interesse die Rianne in ons toonde en hoe ze meedacht over onze dag. Pas daarna kwam de film aan bod en alle mogelijkheden die er waren.


Nu, een half jaar later, is de trouwfilm al wel 100x afgespeeld. Ik durf te wedden dat mijn aandeel hier dik 50% in is. En elke keer weer, zie ik nieuwe dingen voorbij komen van onze fantastische dag. En elke keer weer rollen de tranen over m’n wangen. Heel cliché, maar door de film word je weer terug gebracht naar die prachtige dag en voel je weer even hoe het toen was. Wij hebben geen moment spijt gehad en zeggen tegen iedereen: DOEN!


En als je het dan doet: kies voor Rianne, dan weet je zeker dat het goed komt en je een fantastische trouwfilm hebt.”


Geert & Melanie

” Vanwege de vele kosten die bij een trouwerij komen kijken hebben wij pas op het laatste moment besloten, dat we toch een videograaf erbij wilden hebben op onze grote dag!

Bewegende beelden leven meer dan foto’s en brengt je echt weer in het moment. Van deze keuze hebben we geen moment spijt gehad! 

Rianne heeft zich ontzettend flexibel opgesteld in de korte tijd die er nog was. Ze heeft actief meegedacht en goede tips en adviezen gegeven ter voorbereiding. Op de dag zelf was ze nauwelijks merkbaar en ook de samenwerking met onze fotograaf verliep heel natuurlijk.

Rianne is een heel warm en fijn persoon om erbij te hebben. De trouwfilm is een hele mooie film geworden waarin alle highlights naar voren komen. En doordat onze geloftes erin verwerkt zijn is het ontzettend persoonlijk en een unieke film geworden. We zijn er ontzettend blij mee!” 


Robert & Maaike