Video afspelen

Een prachtig cadeau voor nu en later

Een Newborn film is een momentopname van jullie pasgeboren baby en jullie gezin. De tijd gaat zo ontzettend snel voorbij en zeker in die eerste maanden met je kindje gebeurd er zo veel. Een Newborn film is een beleving. Het is dynamisch, niet statisch, naturel, echt, persoonlijk, emotioneel, uniek, vernieuwend en blijvend. In de toekomst kun je zien hoe iemand vroeger lachte, bewoog en sprak. In bewegend beeld kun je veel laten zien en kun je bepaalde unieke ‘blikken’ vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan de liefdevolle blik van mama of papa. Of de knuffel van een grote broer of zus. 

INVESTERING

Een video van jullie Newborn is uiteraard een investering naast alle andere spullen die je nodig hebt voor je kleintje. Mocht je twijfelen of simpelweg geen budget hebben, dan kan het ook een erg mooi babyshower of kraamcadeau zijn of misschien vinden de grootouders het wel een erg leuk aandenken aan hun kind en kleinkind.

2 uur opnames op locatie

Montage clip van 3-5 minuten

Inclusief kleurcorrecties

Zelfgekozen nummer

Beschikbaar binnen 10 dagen via een We Transfer downloadlink

Reiskosten tot 30 km vanaf Assen inbegrepen 

€ 150,- inclusief 21% BTW

Werkwijze

Telefonisch gesprek: Ik start met een telefonisch gesprek. Hierbij maken we al een beetje kennis met elkaar, kan ik wat vragen stellen over jullie gezin en kan ik meer informatie geven over de videoshoot.

Shooting time! Ik kom minimaal twee uur bij jullie thuis filmen, met eventueel extra mogelijkheid om ook buiten in een natuurgebied te filmen. Twee uur lijkt misschien lang, maar ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben en iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Ik film met een kleine professionele Canon camera en kom niet met groot apparatuur. Op deze manier probeer ik niemand af te schrikken en voelt het zo natuurlijk mogelijk aan. Ook als er al grote broers of zussen in de familie zijn, die al wat ouder zijn, zullen zij niet afgeschrikt worden van de apparatuur.

Editen: Nadat alles is gefilmd is het tijd om te editen. Denk hierbij aan beeldmontage, geluidsmontage, maar ook muziek is een belangrijk onderdeel in het filmpje. Uiteindelijk verstuur ik jullie het filmpje via WeTransfer! Jullie krijgen de mogelijkheid om één keer feedback te geven over het filmpje. Zijn er bijvoorbeeld bepaalde shots waar jullie minder blij mee zijn? Geef het gerust aan. Uiteindelijk wordt er een video gemaakt waar iedereen zich prettig bij zal voelen.