”We don’t remember days, we remember moments.”

En juist die kleine momenten, die jij op film hebt vastgelegd gaan je terugbrengen naar zo’n dag.
Levendige beelden om samen nog eens van te genieten.

Bekijk hieronder wat er mogelijk is qua film bij About Memories.

Moederdag film – 15 minuten

Je vrouw, moeder of oma verrassen met een mooie film vol herinneringen? Bestel dan hieronder alvast je film voor Moederdag. Nadat jij 55 filmpjes bij me hebt aangeleverd, ga ik aan de slag met het editen van deze unieke film. 

Vaderdag film – 15 minuten

Zet je man, vader of opa in het zonnetje met een prachtige film voor Vaderdag. Hoe leuk om op deze dag samen herinneringen op te halen? Bestel hieronder alvast je film voor Vaderdag. Nadat jij 55 filmpjes bij me hebt aangeleverd, ga ik aan de slag met het editen van deze unieke film. 

Online Jaarfilm cursus

Wil je leren hoe je zelf een jaarfilm kan editen? Ik leg het je stap voor stap uit in mijn Online Jaarfilm Cursus ‘Zo maak ik een jaarfilm voor mijn kind’ Je leert editen in de gratis edit programma’s iMovie of Da Vinci Resolve. Bestel de Online cursus hieronder en je kan direct aan de slag. Veel plezier en succes!

Jaarfilm- 20 tot 30 minuten

Laat een jaarfilm van 85 smartphone filmpjes editen van jouw jaar. Of van meerdere jaren. Om zo nog eens te kunnen genieten van al jullie belevenissen samen. 

Jaarfilm van 45 tot 50 minuten

Laat een grote jaarfilm van 150 smartphone filmpjes editen van jouw jaar. Of van meerdere jaren. Om zo nog eens te kunnen genieten van al jullie belevenissen samen. 

3 jaar vol herinneringen

Wil je niet 1, 2, maar direct 3 jaarfilms van 20 minuten laten editen door mij? Dat kan! Bestel gelijk meerdere jaren in één keer. Nog meer herinneringen om van te genieten!

3 jaar vol herinneringen

Wil je niet 1, 2, maar direct 3 jaarfilms van 45 minuten laten editen door mij? Dat kan! Bestel gelijk meerdere jaren in  één keer. Nog meer herinneringen om van te genieten!