Op 11 oktober 2019 gaven Bert & Pauline elkaar twee keer het JA-woord. ‘s middags in het gemeentehuis van het Groningse Sellingen en ‘s avonds in de Hervormde Kerk in Onstwedde. Het was een storm- en regenachtige herfstdag, maar dat maakte dit bruidspaar niets uit. De dag begon in het huis van Bert zijn moeder. Daar trok Bert een prachtig kleurrijk pak van de Stijlmeesters aan en buiten op de oprit stond zijn trots; de vrachtwagen en mintgroene tractor, al klaar voor vertrek. Deze prachtig versierde tractor stond vandaag symbool voor herinneringen en liefde en ging de hele dag mee op reis als een eerbetoon aan zijn vader. Pauline maakte zich klaar in haar ouderlijk huis op de boerderij. Met de koeien op de achtergrond, verzamelde de eerste familie en vrienden zich buiten. Daar kwam Bert al aangereden met zijn vrachtwagen en tractor om Pauline op te halen. 

The first look

The first look vond plaats bij de voordeur van het huis van Pauline haar ouders. Prachtig versierd met een witte ballonen boog. Het blijft altijd een mooi moment wanneer bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien. We reden door naar stoommachine fabriek Siep&Co in Oude Pekela. Dit had Pauline nog last-minute geregeld omdat het veel regende buiten. Na een paar mooie shots buiten en in de fabriek, werd het gelukkig droog. Heel fijn, zo konden we toch nog een paar film- en fotobeelden maken buiten. Opgewacht door vrienden en familie, werden Bert & Pauline bij hun eigen huis verwelkomd. Naast hun huis stond een prachtige grote witte feesttent, verwarmd en versierd met lampionnen, bloemen en steigerhouten meubels. Ontzettend sfeervol. Hier zou vanavond ook het feest plaatsvinden. 

Kerkdienst

Het mooiste moment was dat Pauline vol trots door haar vader werd weggegeven aan Bert. De kerkdienst was inspirerend en mooi en ook daar zei het bruidspaar weer JA tegen elkaar. Alle bruidskinderen kwamen toegesneld met de ringen en na een muzikaal stuk vertrok het hele gezelschap weer naar de feestlocatie. 

Welkom in de feesttent

Eenmaal terug gekomen bij hun huis en de feesttent, was het zo ver. Bert pakte zijn moment en haalde symbolisch de mintgroene tractor van zijn vrachtwagen af. Deze kreeg nu een mooie plek naast de tent. De feesttent liep vol met nog meer familie en vrienden. Hilarische taferelen vonden plaats bij de Photobooth en Pauline en Bert openden het feest liefdevol op de dansvloer. 

Trouwfilm

Bekijk hieronder een korte filmimpressie van hun trouwdag. De uiteindelijke trouwfilm voor het bruidspaar is een langere documentaire montage geworden. De eerste reactie van het bruidspaar na het zien van hun trouwfilm:

” Wauw!! Wat fantastisch! Wat heb jij ontzettend veel werk verzet en onze dag prachtig weer gegeven. Wij zijn zo blij met deze film! Heel bijzonder om terug te kijken en zo mooi om de momenten terug te zien of voor het eerst te zien. Super bedankt. Dit is ons heel veel waard! Echt alles was goed! Zelfs de muziekkeuze. Zo leuk om na te genieten! Met een lach en een traan ❤ Veel momenten hadden wij niet eens door dat je aan het filmen was! ”

Bert & Pauline, bedankt voor deze gezellige en mooie dag. Jullie zijn een ontzettend mooi stel en ik wens jullie nog heel veel liefde en geluk toe samen!

Trouwleveranciers

Pak Bert: de Stijlmeester

Jurk Pauline: de Bruidssalon, Stadskanaal

Feesttent: Accent Partyservice

Laughbooth: The Laughbooth

Categories:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *