Op 29 augustus 2019 gaven Chantal & Herbert elkaar het JA-woord bij de Kruimel in Gasselte.

De dag begon rustig bij Chantal thuis, in Ermelo. Nadat haar haar & make up helemaal perfect was, mocht Chantal haar trouwjurk aantrekken. En die was prachtig! Ze vertelde me dat ze heel erg fan is van Disney films. Dit vormde ook een rode draad door de dag heen. Prachtige Disney muzieknummers van Beauty & the Beast en the Lion King kwamen gedurende de dag terug op hun bruiloft. En natuurlijk heb ik dit ook in hun trouwfilm verwerkt….

The first look

Toen door naar Drenthe! Chantal en Herbert hadden gekozen voor de trouwlocatie ‘de Kruimel’. En ik begrijp nu heel goed waarom. Een prachtige locatie en helemaal versierd in festival stijl. Strobalen in de tuin, festivalborden, lampionnen, een taartbuffet, foodtrucks, cocktails en een heerlijke bbq. En op de locatie zelf was zelfs een privé zandstrand. Een bamboe prieel, een prachtige vijver en witte klapstoeltjes. Ook door het bruidspaar zelf was alles tot in de puntjes geregeld. Speciale ingegraveerde pennen voor de getuigen, bellenblaas met tekst, hartvormige houten corsages voor alle gasten, een polaroid gastenboek. Zelfs de bruidegom had zijn trouwdatum in zijn pak laten graveren. Prachtig! Het was perfect. 

The first look vond plaats bij Chantal en Herbert thuis, op de oprit. Er waren wat zenuwen, maar wat was het een prachtig moment. En Herbert zijn reactie was heel mooi om te zien. Toen door naar een prachtig landgoed, de Essenburgh in Hierden. Daar keek ik even vreemd op, toen ik een paar pieten achter het bruidspaar zag lopen. En dat in augustus! Maar het kasteel bleek het woonhuis van Sinterklaas te zijn. Daar vonden nu al de opnames plaats voor december. Na een relaxte en mooie wandeling op het landgoed, oefende het bruidspaar nog een paar danspassen bij het kasteel. Daar overviel mij echt een sprookjesachtig gevoel. Heerlijk! 

Festival bruiloft

De ceremonie was op het zandstrand. Na de ceremonie maakten Herbert en Chantal twee speciale boeken open. De ‘Magic Heart met Magic Flyers’. Sprookjesachtig was het toen er een heleboel papieren vlinders uit de boeken kwamen vliegen. Na de cocktails, kwam de taart. De muziek ‘A Spoonful of Sugar’ van Marry Poppins vond ik hier wel heel toepasselijk. Samen met lieve vrienden en familie werd er gelachen, gegeten en heel veel lol gemaakt bij de fotoshoot. 

Love is in the air

De dag eindigde met een verrassende openingsdans door Chantal en Herbert.  Op de bellenblaas van het bruidspaar stond “Love is in the air” en dat was er zeker. Bekijk hieronder een korte filmimpressie van hun trouwdag. De uiteindelijke trouwfilm voor het bruidspaar is een veel langere documentaire montage geworden. De eerste reactie van het bruidspaar op de film: 

”We vonden het echt een SUPER film! Echt super leuk om te bekijken en super in elkaar gezet! Zijn er echt heel blij mee!! En je ziet ook gewoon dingen, die je eigenlijk helemaal niet hebt meegekregen op de dag. Hij is perfect zo.”

Veel kijkplezier!

Trouwleveranciers

Fotograaf: Marco Kok, Studio Kokko

Foto & filmlocatie: Kasteel de Essenburgh, Hierden

Trouwlocatie: De Kruimel, Gasselte

Categories:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *