Wel … niet … wel … niet… zou hun bruiloft nu wel of niet kunnen doorgaan? Henk en Erika hadden hun bruiloft al een keer moeten uitstellen en werden ook nu weer geconfronteerd met een halve lockdown in Nederland. Hun eerste trouwlocatie zag een bruiloft niet meer zitten & met dank aan hun trouwambtenaar Ria konden ze nog last minute hun trouwlocatie veranderen. Er kon worden getrouwd! Hun trouwdag vond plaats op 24 oktober 2020 en ik begon ‘s ochtends bij de ouders van Erika thuis in Siddeburen.   

First look

Samen met fotografe Melody van Mello Fotografie legde ik de jurk vast. Erika haar make-up en haar werd gedaan en daarna reden we nog naar Henk toe. Henk trok een mooi blauw pak aan in het bijzijn van zijn moeder, schoonzus en zwager. Zijn zwager Gerard zou deze dag meegaan als fotograaf. Toen we weer terug waren bij Erika begonnen de zenuwen toch wel een beetje te komen. Henk kwam aanrijden in een witte eend en belde aan bij de voordeur. Een mooi en emotioneel moment.

Odd Fellowhuis Groningen

We reden door naar het Odd Fellowhuis in Groningen. Hier zou de ceremonie gaan plaatsvinden. De ceremonie begon met een prachtig en persoonlijk optreden van Martin Zemering. Vooral het nummer ‘Trots op jou’ maakte veel los bij het bruidspaar. Ria sprak het bruidspaar mooi toe en na het JA woord werden de ringen door twee speciale gasten gebracht. Namelijk door April & Siewbert, de 2 hondjes van Erika en Henk. Dit zorgde voor een leuk en hilarisch moment. 

Herfstachtig plaatje

Samen met het bruidspaar liepen Gerard en ik na de ceremonie naar buiten om nog een paar mooie herfstachtige film- en fotoshots te maken. Ook de familiefoto’s vonden buiten plaats in de prachtige tuin van Odd Fellowhuis. Tot slot werd binnen de taart aangesneden. En eindigde deze leuke dag alweer voor mij.

Trouwfilm

Bekijk hieronder een filmimpressie van hun trouwdag. De uiteindelijke trouwfilm voor het bruidspaar is een langere montage geworden. De eerste reactie van het bruidspaar, na het zien van hun trouwfilm: ”Ik heb er geen woorden voor zo super mooi. We waren allebei aan het snikken. Super bedankt, en leuk dat Martin op de achtergrond zingt. En dat je het tekenen van mijn ouders en schoonmoeder ziet.  En ook de ballon oplaten heb je heel mooi op beeld gekregen. Echt blij dat onze keuze op jou is gevallen en dat jij dot voor ons hebt gedaan. Nogmaals super bedankt!”

Mooie woorden. Bedankt Erika en Henk voor jullie vertrouwen in mij en voor deze gezellig en mooie trouwdag. Ik wens jullie een prachtige toekomst toe samen met veel liefde & geluk. Veel kijkplezier! 

Categories:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.