Op vrijdag 31 juli 2020 vertrok ik richting Vledderveen, een dorpje in Groningen. Het was een warme zomerdag en ik kwam aan bij een idyllische plek; een prachtige kerk uit 1915, waar het grootste gedeelte van deze mooie dag zou gaan plaatsvinden. Want dit bruidspaar woonde naast deze mooie plek en hun achtertuin, was echt prachtig! I.v.m Corona koos dit bruidspaar ervoor om dit jaar het burgerlijk huwelijk door te laten gaan en volgend jaar het kerkelijk huwelijk en feest.

The first look

Nadat we Gerwin in Vledderveen hadden vastgelegd vertrokken fotografe Vera en ik richting het ouderlijk huis van Geesje. Want daar vond de eerste ontmoeting plaats. Gerwin belde aan en daar stond ze hoor, te stralen! Nog even koffie in de achtertuin en toen door om foto’s te maken in het bos met het gezin en familie. Een gezellig gebeuren. Op de terugweg gingen we langs het werk van het bruidspaar. Daar werd nog een mini ceremonie gehouden en mocht het bruidspaar alvast proosten met collega’s. 

Ja ik wil

Opgewacht door een erehaag van familie en vrienden, kwam het bruidspaar aangereden bij de kerk. Na de mooie en ontroerende geloften naar elkaar, maar ook naar de kinderen, volgde het JA-woord. De kinderen hadden een prachtige houten plank gemaakt waarop de ringen lagen. Ze kregen de mooie taak om de ringen te brengen. Na de ringen en het tekenen volgde het hele gezelschap richting de mooie tuin.

Proost in de tuin

Na een heerlijk stuk taart, was het tijd voor de familiefoto’s en ging daarna over in de borrel. De middag was relaxt en ontspannen. 

Trouwfilm

Bekijk hieronder een 3 minuten filmimpressie van hun trouwdag. De uiteindelijke trouwfilm voor het bruidspaar is een langere montage geworden. De reactie van het bruidspaar, na het zien van hun trouwfilm: ” We hebben gistermiddag je leuke pakketje gekregen en gisteravond met z’n vieren de trouwfilm bekeken. Echt ongelooflijk mooi geworden, we zaten af en toe met tranen op de bank 😊 Aan alles kunnen we zien dat je heel professioneel bent. En perfectionistisch want volgens ons heb je geen detail gemist. Voor ons is dit echt een herinnering van onschatbare waarde aan onze bruiloft! ”

Gerwin & Geesje; bedankt voor de gezellige, relaxte en liefdevolle dag. Ik wens jullie een prachtige toekomst toe samen met veel liefde & geluk. Veel kijkplezier! 

Categories:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.