Op 17 januari 2020 gaven Gosse & Alice elkaar het JA-woord. In een prachtige schuur op het Curringherveld in Kornhorn, Groningen. Het was een regenachtige winterdag, die voor mij begon in het huis van het bruidspaar. Daar zat Alice al klaar om haar haar & make up te laten doen. Omringd door lieve vriendinnen en familie. De laatste rode ballonnen werden nog opgeblazen en het huis werd buiten versierd. Hun trouwdag stond in het teken van het thema rood. De kleur die symbool stond voor de dag dat dit bruidspaar elkaar voor het eerst zag. Want toen was het code rood in Nederland. Gosse verbleef een paar huizen verderop en na de lunch werd het tijd om zijn bruid op te halen. 

The first look

Samen met hun dochter Lieke belde Gosse aan. Na de first look vertrok het bruidspaar richting het Curringherveld. Wat heel dichtbij hun huis ligt. Daar vond de fotoshoot plaats. De groene tractor (Gosse zijn trots) werd ook nog voorgereden. Na een paar mooie foto- en filmshots op het veld gingen we naar binnen om op te warmen in de Curringherschuur. Het was toch best koud en nat buiten. De schuur was prachtig van binnen: hoog, veel ramen en veel licht. Helaas was Lieke niet fit en werd ze eerder opgehaald. 

Ceremonie & taart

Na de mooie woorden van de ambtenaar, de geloftes en het JA-woord waren de ringen opeens ‘kwijt’. Gelukkig kwamen deze al snel weer boven water en konden Gosse & Alice hun huwelijk officieel maken. Nadat de prachtige taart was aangesneden en de felicitaties waren uitgedeeld, vertrok het hele gezelschap richting ‘t Hornhuus in Kornhorn. Daar stond een heerlijk stampot buffet klaar en een bijzonder koud, maar lekker toetje: een ijsje van boerderij ijs

Een speciale gast

Alice had als verrassing voor Gosse een speciaal optreden geregeld, namelijk van singer-songwriter Erwin de Vries. Hij zingt rauwe en eerlijke liedjes in de Groningse taal. Zoals hij zelf zegt: direct, mooi, persoonlijk, zo nu en dan absurd, maar altijd met een boodschap. Het liedje ‘Doe’ stond centraal. En de band waar Alice zelf in speelt, ondersteunde de nummers van Erwin. Als extra verrassing speelde Alice zelf ook nog even mee met de band. Mooi om te zien en te horen! Tot slot was het moment eindelijk daar: de openingsdans! Altijd een mooi moment om te zien, omdat het even weer een moment is van het bruidspaar samen. 

De trouwfilm

Bekijk hieronder een hele korte filmimpressie van hun trouwdag. De uiteindelijke trouwfilm voor het bruidspaar is een langere documentaire montage geworden van ongeveer 30 minuten.

Wat ik ontzettend leuk vond, was dat Gosse & Alice vooraf hun geloftes wilden opnemen. Om deze later te kunnen monteren in hun trouwfilm. Een mooie en persoonlijke touch aan de film. Hiervan zie je ook stukjes terug. 

De reactie van het bruidspaar na het zien van hun trouwfilm: 

”Alles gezien ❤ Dankjewel ook voor het extra materiaal! We hebben er echt geen moment spijt van gehad dat we je hebben gevraagd. En nu helemaal niet als je toch weer ziet welke kleine momenten je zo snel al weer vergeten bent en zo toch hebt vastgelegd. Plus alle aanwezige mensen. Dan is dit het allemaal waard.”

Gosse & Alice, bedankt voor deze gezellige en mooie dag. Ik wens jullie nog heel veel liefde & geluk toe samen! Veel kijkplezier! 

Video afspelen

Trouwleveranciers

Fotograaf: Gera Fotografie

Trouwlocatie: de Curringherschuur

Feestlocatie: ‘t Kornhuus

IJswagen: Rianne’s boerderij ijs

Categories:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *