Op 28 augustus 2020 vertrok ik naar Sellingen, voor de bruiloft van Harmen & Janiek. Corona of niet, dit paar ging vandaag ”JA” tegen elkaar zeggen in het bijzijn van lieve familie en vrienden. Er was veel regen voorspeld, maar gelukkig bleef het tot het einde van de middag helemaal droog. 

The first look

Nadat ik samen met fotografe Anouk van Made in a Second Fotografie Harmen en hun zoon thuis in Vlagtwedde had vastgelegd, reden we weer terug naar Sellingen. Waar Janiek de finishing touch kreeg met haar haar & make-up. In het bijzijn van haar moeder, dochtertje en vriendinnen trok ze haar prachtige bruidsjurk aan. Toen ze boven stond en Harmen zag komen aanrijden in de rode Rolls Royce, begon het toch behoorlijk te kriebelen…. Het ging nu echt gebeuren, eindelijk! The first look vond buiten plaats. 

Hierna reden we door naar het bos voor een ongedwongen en liefdevolle fotoshoot. Om vervolgens met de Rolls Royce door te rijden naar het werk van Janiek. Ze werkt als juf op het ACZ in Ter Apel en werd samen met Harmen zingend ontvangen door alle leerlingen. Prachtig om te zien en vast te leggen.

Ja! Ik wil

Dat Janiek graag met Harmen wilde trouwen, was bekend. Harmen had al een paar keer geprobeerd een aanzoek te doen, alleen Janiek had niet helemaal door dat het om een aanzoek ging. Toch hield Harmen vol en maakte hij nieuwe plannen om Janiek eindelijk ten huwelijk te vragen. 

Ze zei volmondig JA, net zoals ze tegen elkaar zeiden in het gemeentehuis in Sellingen. Waarbij ze beloofden om om elkaar lief te hebben, er voor elkaar te zijn, elkaar bescherming te geven, om samen één te zijn. Na deze beloften bracht hun zoontje de ringen. 

Tuinfeest

John van Accent Partyservice had de achtertuin van Harmen en Janiek omgetoverd tot een prachtige plek. Vol sfeer en details. Hier werd de dag verder relaxt gevierd met familie en vrienden. De kinderen konden heerlijk buiten spelen in de grote tuin en ze werden aan het einde van de dag nog vermaakt door Jos van Jos Tipker Entertainment. Een groot succes! En ideaal tijdens de familie fotoshoot. De dag werd afgesloten met een fantastische openingsdans waar het bruidspaar lang op had geoefend. En dat was te zien!

Trouwfilm

Bekijk hieronder een 3 minuten filmimpressie van hun trouwdag. De uiteindelijke trouwfilm voor het bruidspaar is een langere montage geworden. De eerste reactie van het bruidspaar, na het zien van hun trouwfilm: ” Oooohhh wauw wauw wauw 🤩 wat een feest om uit te pakken en ik heb er geen andere woorden voor. Nogmaals suuuuuper bedankt. We zijn er ontzettend blij mee. Wat een goede investering 😇 Echt.. topwerk. Ik was helemaal in tranen. Hebben de dag weer beleefd, maar dan vanuit een ander perspectief!! Super bedankt!!”

Harmen & Janiek; bedankt voor de gezellige, relaxte en liefdevolle dag. Ik wens jullie een prachtige toekomst toe samen met veel liefde & geluk. Veel kijkplezier! 

Categories:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.