Op 12 september 2020 vertrok ik naar Groningen, waar ik aan kwam bij het huis van Iris & Patrick. Hun huis was omgetoverd tot een hippe haar & make-up studio. Alle vrouwen werden daar prachtig opgemaakt en hun haar werd gedaan. Wat een gezelligheid om zo samen de dag te beginnen.

Maar dat ‘samen’, dat past wel bij dit stoere stel. Ze hebben namelijk als motto ‘niet alleen, maar samen’ en na vandaag zouden ze eindelijk als man en vrouw samen door het leven gaan. Hun bruiloft plannen ging niet zonder stress, want ze moesten vanwege alle Corona maatregelen hun bruiloft al een keer verzetten. Tot vandaag. Het zonnetje scheen, een mooie dag om de liefde te vieren! 

The first look

Patrick maakte zich klaar bij zijn schoonouders thuis. Nadat hij een ‘seintje’ had gekregen, reed hij vervolgens in een prachtige zilveren Rolls Royce naar hun huis toe om Iris op te halen. Alle familie liep eerst de voordeur uit en daarna Iris. Wat een mooi moment was dag. Alle stress viel weg en maakte plaats voor tranen van geluk!

Stoere entree

Dit bruidspaar wist helemaal wat ze wel en vooral ook wat ze niet op hun bruiloft wilden. Ze vierden het in een kleine kring met familie en vrienden. En ze hadden een speciale muziekmix gemaakt voor de entree van de bruid. Maar voordat de bruid kwam, stalen eerst de bruidskinderen de show met hun binnenkomst. Geweldig!

Bijlwerpen

De middag verliep gezellig en relaxt. Na het uitwisselen van een eerste cupcake werd er geproost op het bruidspaar. Samen met fotografe Ella Mlynarczyk maakte ik nog een paar mooie filmshots van het bruidspaar terwijl het hele gezelschap zich naar de indoor hal van de Postwagen verplaatste. Daar konden ze bowlen en bijlwerpen. Bijlwerpen? Ja inderdaad. En misschien denk je nu dat dit echt een activiteit voor krachtpatsers is. Maar het bijlwerpen draait vooral om techniek en minder om brute kracht. En die techniek hadden Iris en Patrick al snel eigen gemaakt. 

Highway to Hell

Na de groepsfoto’s en het heerlijke buffet was het tijd voor een feestje. Iris en Patrick hadden de feestlocatie prachtig in eigen stijl ingericht. Met heel veel snoepgoed, tattoo plaatjes en in een hoek hadden ze allemaal kratten op elkaar gezet, met daarin persoonlijke en kenmerkende spullen. Alles wat met hun als bruidspaar te maken had. Geweldig creatief en mooi om te zien.

De avondgasten verzamelden zich en de muziek begon. Op het nummer Highway to Hell kwam dit bruidspaar in twee stoere zwarte motorjacks (handgeschilderd door Patrick) binnen op hun eigen feestje. Wat een geweldige entree was dat! De sfeer zat er gelijk al heel goed in.

Trouwfilm

Bekijk hieronder een filmimpressie van hun trouwdag. De uiteindelijke trouwfilm voor het bruidspaar is een langere montage geworden. 

De eerste reactie van het bruidspaar, na het zien van hun trouwfilm: ”We hebben gister het pakket binnen gekregen!! Super mooi gedaan! We hebben het weer helemaal opnieuw beleeft. Met dit keer Patrick wel in tranen!!! Haha echt zo geweldig om te zien, wat je die dag niet mee krijgt allemaal. Echt super blij dat we voor jou hebben gekozen! Heel erg bedankt! Want we zijn zo blij met het filmpje! De muziek is ook echt perfect! Alle nummer die erin verwerkt zijn, zijn nummers die wij vaak draaien.”

Iris & Patrick, bedankt voor de gezellige, relaxte en liefdevolle dag. Ik wens jullie een prachtige toekomst toe samen met veel liefde & geluk. Veel kijkplezier! 

Categories:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.