Op vrijdag 10 juli 2020 gaven Jasper & Anne elkaar het JA-woord bij restaurant de Wiemel in Gasselte. Buiten, in het bijzijn van lieve vrienden en familie en onder een prachtig wit prieeltje. De dag begon met regen, maar eindigde met een paar zonnestralen…. en een heel gelukkig echtpaar!

First Look

In een witte Rolls Royce kwam Jasper aangereden bij hun huis in Sappemeer. Het regende, maar dat maakte niets uit. Want Jasper en Anne straalden toen ze elkaar voor het eerst zagen. Wat een liefde, emotie & geluk! Daarna vertrokken we naar de Hortus in Haren. Echt een prachtige locatie voor foto’s en filmshots. We liepen rond door de Chinese tuin, rotstuin, hortensiatuin en Keltische tuin. En we liepen door de kassen, waar heel veel orchideeën en andere mooie bloemen en planten stonden.

Ceremonie & taart

Opgewacht door vrienden en familie, kwamen Jasper en Anne aangereden bij de Wiemel in Gasselte. Na de mooie woorden van de ambtenaar en het JA-woord, bracht de zus van Anne de ringen. De ceremonie begon met regen, capuchons en paraplu’s, maar eindigde droog. Na de ceremonie liepen Jasper & Anne onder een regenbui van witte bloemblaadjes naar binnen. Daar stond een prachtige taart van Wilma’s droomtaarten op hun te wachten. Wauw! 

Lieve woorden

Het bruidspaar ontving hele lieve & wijze woorden van hun ouders, broer & zus. Het grootste gedeelte van deze woorden is verwerkt in hun trouwfilm. Haar vader zei nog een paar wijze woorden over het Corona virus:  ”het is belangrijk dat je leert dat de wereld jullie nooit gaat omvatten. Wat ik wel belangrijk vind is, dat jullie de wereld om je heen gaan omvatten. De hele kleine kring mensen om jullie heen. Zorg dat je juist in die kleine omgeving gelukkig gaat worden. De grote omgeving is niet belangrijk. Gelukkig worden met de mensen die het dichtst bij je staan.” Ik vond dat erg mooi gesproken.

Na deze lieve woorden, een hilarische fotoshoot met collega Wilco en een gezellige borrel buiten, schoven alle gasten aan bij het heerlijke 3 gangen diner. Er werd gezellig getafeld en nagepraat. 

De trouwfilm

Hieronder een kleine impressie van hun trouwdag. De uiteindelijke trouwfilm voor het bruidspaar is veel langer. Hierin zaten ook de speeches, delen van de ceremonie en nog veel andere momenten in verwerkt.

De eerste reactie van het bruidspaar na het zien van hun trouwfilm: wat heb jij een prachtige film gemaakt. Echt vakwerk. We zijn er super suppeeeeeer blij mee. Ook leuk dat je de hele ceremonie ook gefilmd hebt. Nogmaals heel erg bedankt! We kunnen jou bij iedereen aanraden. Dankzij jou kunnen we voor altijd de dag perfect herbeleven 😍

Jasper & Anne, bedankt voor de gezellige en mooie dag. En ik wens jullie alle liefde & geluk toe samen. Veel kijkplezier!

Categories:

Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.