Ja, ik wil! Aan het Paterswoldse meer

Joyce & Geert-Jan gaven elkaar op 8 juni 2019 het JA-woord in Groningen en ik mocht deze dag op film vastleggen! Stiekem stond een bruiloft filmen op mijn Bucket List. Als dat dan werkelijkheid mag worden is dat zo bijzonder en dankbaar werk. 

Joyce vroeg mij begin dit jaar of ik hun trouwdag wilde filmen. Ze hadden ook fotografe Ana geregeld, maar daarnaast wilden ze heel graag bewegende beelden van deze speciale dag. Vooral ook voor hun twee jonge kinderen van 1 en 3 jaar. De kinderen zullen zich deze trouwdag later waarschijnlijk niet heel bewust meer herinneren. Met deze trouwfilm kan dat wel! 

De hele week scheen de zon volop, maar juist op de trouwdag waaide het ontzettend hard. En het zou ook nog gaan regenen. Niets is zo veranderlijk als het weer in Nederland… maar de weersvoorspelling hield dit mooie koppel niet tegen, de liefde spatte ervan af! Het was een ontspannen dag en het bruidspaar genoot van alle dierbare familieleden en vrienden om hun heen. De trouwlocatie Paviljoen van de Dame was prachtig gelegen aan het Paterswoldsemeer in Groningen. 

Trouwfilm

Naast onderstaande film, heb ik voor Joyce & Geert-Jan ook een documentaire film gemaakt van ongeveer 30 minuten. De hele dag is in deze film gemonteerd. In de film staan uiteraard nog meer beelden. Zoals de moeder van Joyce die s’middags een lekker lunch maakt, de kinderen die lekker spelen en gek doen, nog meer beelden van de ceremonie, ceremoniemeester Nina die alles tot op het laatste moment super regelt en natuurlijk de hele openingsdans. 

Bekijk hieronder de filmimpressie van hun trouwdag en laat even een berichtje achter wat je ervan vond. Ik ben heel benieuwd, want het is mijn eerste trouwfilm. Daarnaast heb ik leuk nieuws! Ik vond dit zo gaaf, dat ik heel graag wil doorgaan met het filmen van bruiloften. Dus mocht je zelf binnenkort gaan trouwen of iemand kennen die nog op zoek is naar een videograaf, laat het me dan weten. Ik leg graag jullie ‘love story’ vast op beeld. Meer informatie staat op mijn trouwfilm pagina. En vrijblijvend mailen kan natuurlijk altijd naar About Memories.

Veel kijkplezier! 

Video afspelen

Trouwleveranciers

Fotograaf: Ana, van Fotografika

Trouwlocatie: Paviljoen van de Dame, Groningen

DJ: Bruiloft DJ

Photobooth: Firmabeeld

Categories:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *