Op vrijdag 26 juni 2020 zeiden Kees & Rianne volmondig JA tegen elkaar.

Het was een zomerse dag. Rond de 30 graden. Iets waar je natuurlijk op hoopt wanneer je in juni gaat trouwen. Waar ze niet op hadden gehoopt was een virus, genaamd Corona … die opeens alle gemaakte bruiloftsplannen op de kop zette. Een bruiloft plannen met een 1,5 meter regel en een maximum van 30 gasten is een hele uitdaging. Maar Kees & Rianne lieten zich hier niet door uit het veld slaan en gingen de uitdaging aan! Hun bruiloft zou doorgaan en ze bedachten samen een originele oplossing voor de overige gasten: een wedding drive-in. 

The first look

De ochtend begon in Ten Boer, waar Rianne zich klaarmaakte in haar ouderlijk huis. Omringd door lieve familie. Kees trok zijn prachtige groene pak thuis aan. In het bijzijn van zijn moeder. Samen met fotografe Kim stond ik klaar in Ten Boer om ‘the first look’ vast te leggen. De straat hing vol met Nederlandse vlaggen en nieuwsgierige buren die kwamen kijken. Een witte mustang reed voor… en Kees stapte uit. Wat was het een prachtig moment toen dit bruidspaar elkaar voor het eerst zag. Daarna door naar de fotolocatie, die last-minute nog gewijzigd werd naar de Braak in Paterswolde (i.v.m. de warmte en volle zon)

Helaas begaf de witte mustang het onderweg en kwam het bruidspaar met vervangend vervoer aan bij de fotolocatie. Na een ontspannen shoot reden we door naar de ceremonie en drive-in locatie Hayemaheerd.

The drive-in wedding

Daar stonden 16 auto’s geparkeerd voor een groot LCD scherm, geleverd door Powersound. Onder luid getoeter en gejuich werd het bruidspaar ontvangen op locatie. Het kleine gezelschap van vrienden en familie liep door naar een prachtige groene plek, waar de ceremonie plaatsvond. Tijdens de ceremonie ontvingen de drive-in gasten wat verkoeling d.m.v. van ijsjes en bekeken ze de ceremonie live via het grote scherm. Geweldig om te zien!

Ja, ik wil

Na het ja-woord, spraken Kees & Rianne ontroerende geloften naar elkaar uit. Daarna kwamen de ringen gevolgd door felicitaties van de drive-in gasten. Deze ontvingen eerst een red velvet cake en daarna een glas champagne. Om vervolgens door te rijden naar het bruidspaar voor felicitaties. Nadat alle drive- in gasten weer naar huis waren sneden Kees & Rianne zelf de taart aan en werd er geproost op hun liefde. De middag was relaxt, gezellig en werd afgesloten met een diner aan lange tafels in het weiland.

Trouwfilm

Bekijk hieronder een 4 minuten filmimpressie van hun trouwdag. De uiteindelijke trouwfilm voor het bruidspaar is een langere montage geworden van 30 minuten. De reactie van het bruidspaar, na het zien van hun trouwfilm: Hij is zooooo mooi geworden! 🥰🥰 Zo leuk ook al die bewegende beelden van onze dierbaren!

Kees & Rianne, bedankt voor de gezellige, relaxte en liefdevolle dag. Ik wens jullie een prachtige toekomst toe samen met vele liefde & geluk. Veel kijkplezier! 

Trouwleveranciers

Fotograaf: Kim Hoekstra

Trouwlocatie: Hayemaheerd, Groningen

LCD scherm: Powersound.rent, Groningen

Categories:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.