Op 16 oktober 2020 trouwden Mariejolie en Erwin in het bijzijn van een hele kleine groep familie en vrienden. Een halve lockdown was net door de overheid afgekondigd, dus de trouwdag zag er wel anders uit. De laatste week bezorgde het bruidspaar dan ook een hoop stress, maar de dag zelf straalden ze. Eindelijk ging het gebeuren! 

First Look

Erwin begon de dag relaxt in de hot tub buiten. Hij kleedde zich om in een mooi blauw pak en zijn moeder hielp hem met de stropdas. Nadat ik dit had vastgelegd met fotograaf David van The Red Yarn reed ik door naar Mariejolie. Daar was Denise al, de andere fotografe. In het bijzijn van haar zus en ouders maakte Mariejolie zich klaar en trok haar bruidsjurk aan. Aan die bruidsjurk zat een mooi verhaal. Mariejolie had de bruidsjurk namelijk al 10 jaar in huis. Ooit eens tegengekomen en haar droomjurk toen al gekocht. Geweldig! 

Ik filmde Mariejolie met haar lieve Oma van 94 jaar, die ook even op bezoek was. Oma had cadeaus meegenomen voor haar kleindochter en was toch wel wat emotioneel bij het zien van de bruid. Ik vind dit echt prachtige momenten om vast te mogen leggen.

De eerste ontmoeting vond buiten plaats en zorgde voor tranen van ontlading en geluk! 

Landgoed Lemferdinge

Na de ontmoeting reden we door naar de trouwlocatie op Landgoed Lemferdinge. We maakten een paar mooie film en fotoshots en boven vond de ceremonie plaats. Deze was prachtig versierd met mooie bloemen. De ceremonie was heel persoonlijke en emotioneel. Het bruidspaar werd mooi toegesproken door trouwambtenaar Carina Roemers. En ze had stiekem geregeld dat ook familieleden en een vriendin iets konden zeggen. Ook sprak het bruidspaar zelf hun geloften uit. 

Dansen

Nadat het bruidspaar JA had gezegd mocht het hele gezelschap naar buiten lopen voor een verrassing. Buiten in de overdekte tent stond het bruidspaar klaar voor een speciale openingsdans. In het geheim hadden ze danslessen genomen en dat was te zien. Prachtig! Na de dans werden er buiten nog een paar familie foto’s gemaakt.

Improviseren

Helaas mocht het landgoed geen horeca aanbieden vanwege de maatregelen. Maar het bruidspaar wilde nog wel proosten op hun nieuwe titel als ‘man en vrouw’. We vertrokken naar een andere locatie waar de taart klaar stond. Er werd pizza besteld en bezorgd. En er was een leuke quiz georganiseerd. Ook kwam het schoenenspel nog te voren, wat hilarische momenten opleverde. Al met al een mooie afsluiting van een bijzondere trouwdag. 

Trouwfilm

Bekijk hieronder een mini filmimpressie van hun trouwdag. De uiteindelijke trouwfilm voor het bruidspaar is een langere montage geworden. De eerste reactie van het bruidspaar, na het zien van hun trouwfilm: ” Wauw. Wat een prachtige film heb je gemaakt! Wat een emoties komen er weer los bij het zien van de film. Het is echt of we de dag weer opnieuw mogen beleven. De muziek is trouwens ook echt prachtig. Echt fantastisch! Heel erg bedankt 😍 ”

Mariejolie & Erwin, bedankt voor deze gezellige, liefdevolle en dankbare dag. Ik wens jullie een prachtige toekomst toe samen met veel liefde & geluk. Veel kijkplezier! 

Categories:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.