Wat een stress… Erwin en Marielle zouden eigenlijk al in Mei 2020 gaan trouwen, maar Corona gooide alles in de war. Ze verplaatsten hun bruiloft naar 3 oktober, maar in diezelfde week werd een halve lockdown aangekondigd. En nu? Een spannende laatste week, maar gelukkig kon het doorgaan! Ik begon ‘s ochtends vroeg bij Erwin en de twee jongens. In alle rust maakten ze zich klaar voor deze mooie dag. Een grote witte RAM auto stond bij de voordeur, klaar om Marielle op te halen. 

The first look

Fotografe Mandy was al bij Marielle thuis toen ik aankwam. Haar jurk hing in het midden van de kamer al klaar. Een prachtige jurk met rode applicaties en een rood lint voor het korset op de rug. Ook hier hing een ontspannen sfeer en heel rustig maakte Marielle zich klaar voor de dag. Ze werd geholpen door een lieve vriendin. Maar niet voordat er nog even getest werd hoe je straks het beste kon plassen met een jurk aan. Misschien lukte het met een opgeknipte Ikea tas? Oké niet helemaal, maar het leverde wel hilarische momenten op!

Buiten verzamelden alle buren en familie zich om de first look van dichtbij te kunnen meemaken. Erwin kwam met de jongens aanrijden in de stoere ram en haalde Marielle bij de voordeur op. Op naar de fotolocatie: de Rietplas in Emmen. 

De Rietplas in Emmen

Op deze prachtige omgeving aan het het water maakten Mandy en ik foto en filmshots. Een kennis van het bruidspaar kwam nog aan met een drone. En maakte wat filmpjes van het bruidspaar en 2 vrienden met hun favoriete automerk de Audi. Als laatste nog een paar foto’s in een prachtig groen laantje en op de klompen. Op naar de mini lunch en daarna door naar de trouwlocatie!

Trouwen onder de appelboom

Wie wil dat nou niet? Herfstiger kan niet wat mij betreft. In een grote tent met heaters zeiden Erwin en Marielle JA tegen elkaar bij de Kruimel in Gasselte, Drenthe. De taart werd aangesneden en iedereen was lekker buiten en binnen koffie en thee aan het drinken. De kids vermaakten zich ook prima buiten in het speeltuintje. Er hing een relaxte en gezellige sfeer. Na de familie foto’s werd er geborreld en zat het feest er voor mij alweer op. 

Trouwfilm

Bekijk hieronder een filmimpressie van hun trouwdag. De uiteindelijke trouwfilm voor het bruidspaar is een langere montage geworden. Ik ontving een mooie review van het bruidspaar:

” Op 3 oktober 2020 zijn wij getrouwd. In het begin was meteen duidelijk wij wouden deze dag gefilmd hebben. Voor ons zelf maar ook voor de mensen die er helaas wegens het stomme virus niet bij konden zijn, toch een indruk geven hoe onze dag was. En ik kan alleen maar zeggen: super! Wat geweldig hoe jij onze dag hebt gefilmd. Ik raad het echt iedereen aan! Als het echt om het geld gaat bezuinig dan ergens anders op! Nogmaals bedankt!! ”

 

Bedankt voor deze woorden Marielle en Erwin. En ook voor de gezellige en leuke dag. Ik wens jullie een prachtige toekomst toe samen met jullie gezin vol liefde & geluk. Veel kijkplezier! 

Categories:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.