Ik reisde op 8 oktober 2020 af naar Zuid Holland. Daar woonden Naomi en Sten en zij zouden vandaag eindelijk in het huwelijksbootje stappen. En ik mocht hun trouwdag filmen! Wat een feestje was dat! 

The dress

Samen met fotografe Petra van Fotografia begon ik bij de ouders van Sten thuis. Een mooi blauw pak werd aangetrokken en de schoenen waren indrukwekkend. Nog indrukwekkender was de prachtige bruidsjurk van Naomi… Wauw! In hun eigen huis werd het haar van Naomi in de krul gezet. In het bijzijn van lieve vriendinnen werd ze omgetoverd tot de bruid. Een plaatje! 

First look

De first look, was een eerste ontmoeting zoals in een film. Buiten bij een bruggetje stond Sten met zijn rug naar Naomi toe. Naomi kwam in haar prachtige jurk aangelopen en de reactie op Sten zijn gezicht zei meer dan genoeg. Een mooi moment waar hun familie en vrienden van mochten meegenieten! 

Fotoshoot in een vlindertuin

Helaas was het een regenachtige herfstdag en werd een shoot buiten toch een niet zo’n heel goed idee. Het alternatief: een shoot in de vlindertuin Vlinders aan de Vliet. Zo mooi en echt een aanrader om te doen! De kleuren van de vlinders in combinatie met het bruidspaar, echt prachtig. Er bleef zelfs een vlinder op Naomi haar jurk zitten.

Met de pont varen richting Waterlust

Op een hele bijzondere manier werden alle gasten richting de trouwlocatie gebracht. Namelijk met de pont over het water. Op een eilandje lag het prachtige Waterlust. De locatie was prachtig ingericht en gedecoreerd door het bruidspaar en de ceremonie was heel persoonlijk. Naomi en Sten kwamen binnen op live muziek van een strijkkwartet. In dat strijkkwartet speelde ook Naomi haar broer. Er werd een livestream opgezet voor de familie een vrienden thuis. Want het gezelschap stond vanwege de maatregelen uit een kleine groep familie en vrienden. 

Samen varen

Na de heerlijke taart & toast ging het bruidspaar in een paar boten varen op de Kaag. Met heerlijke hapjes en lekker drinken aan boord. Daarna een lang diner met mooie speeches en het plaatje was compleet. Wat een dag! 

Trouwfilm

Bekijk hieronder een filmimpressie van hun trouwdag. De uiteindelijke trouwfilm voor het bruidspaar is een langere montage geworden. De eerste reactie van het bruidspaar, na het zien van hun trouwfilm: Hij was zo ontzettend gaaf!!! Heel mooi in elkaar gezet. En bizar om alles zo weer te zien. Kippenvel, maar ook echt tranen van het lachen gehad weer. Echt een top verjaardagscadeau!!!! 😍  Zo waardevol om dit te hebben en dingen weer terug te zien!! Ook mijn vaders eerste reactie en al die woorden!

Naomi & Sten, bedankt voor deze prachtige en liefdevolle dag. Ik wens jullie een hele mooie toekomst toe samen met veel liefde & geluk. Veel kijkplezier! 

Categories:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.