Waarom een trouwfilm?

Omdat je het gevoel van jullie mooiste dag nog heel lang wilt vasthouden…

En bewegend beeld is daar de manier voor!

Wat ik jullie wil geven, is dat jullie na de trouwdag dit gevoel kunnen terughalen. Alleen maar door jullie trouwfilm terug te zien. Dat de film je blijft raken… of je nou 1, 15 of 25 jaar getrouwd bent. 

” We zijn zo blij met de keuze om Rianne te laten filmen op onze bruiloft. Ze weet perfect de juiste beelden te vangen. En het was helemaal super om de dag erna al een sneak preview van 1 minuut te mogen ontvangen. 

De gehele film was verder ook helemaal perfect en regelmatig bekijken wij hem om het gevoel van de dag terug te krijgen. 

Want dat alles in een roes voorbij gaat is waar. Hoe mooi is het dan om later nog een tweede keer, derde keer (etc) te kunnen genieten! Rianne, super bedankt voor alles en wij kunnen niet anders dan iedereen aan te raden jou als videograaf te ‘boeken’’

Anne & Jasper

” Bij lang twijfelen toch Rianne als videograaf gevraagd voor onze bruiloft. We vonden het prijzig om een video- en fotograaf te vragen maar het is de beste keus ooit geweest!! Toen we de de trouwfilm binnen hadden, sprongen de tranen ons in de ogen. Wat is dit een mooie terugblik op zo’n mooie bijzondere dag, zoveel meer waard dan alleen foto’s!

Ook voor onze familie en vrienden was het leuk om de film terug te kijken, zo zagen zij ook dingen die ze op de dag zelf niet mee hebben gekregen.

Op de dag zelf hebben we Rianne helemaal niet “gezien”. We hebben de hele dag geen moment ervaren dat er een camera op ons gericht werd. Ze stelde ons erg op ons gemak, heel erg fijn.We zijn Rianne enorm dankbaar en hebben veel bewondering voor haar werk! Ondertussen hebben we de trouw film al wel 100 keer teruggekeken, het blijft mooi en bijzonder!”

Jasmijn & Bastiaan

Wanneer jullie kiezen voor mij als videograaf op jullie trouwdag …

Dan leg ik het liefst het hele verhaal van jullie trouwdag vast op film.

Zo kan ik al aanwezig zijn vanaf het aankleden tot en met het begin van jullie feest. Want ook jullie openingsdans en het begin van het avondfeest maken jullie dag compleet. Alle kleine en grote momenten zal ik gedurende de dag vastleggen op film.

Investering

Voor een trouwfilm

De investering voor het laten maken van een trouwfilm is vanaf € 1.495,-voor 6 uren videografie. Vraag hieronder mijn trouwbrochure aan. Met daarin meer informatie over mijn werkwijze en prijzen.

Spreekt dit je aan? Laten we dan snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen! 

Meest gestelde vragen

Wat kunnen we van jou verwachten op onze trouwdag?

Als persoon ben ik rustig en zorg ik ervoor dat ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig ben tijdens jullie trouwdag. Om op deze manier de meest spontane momenten vast te leggen. Ik hou van connectie en de kleine details. Die maken jullie dag compleet. Het mooiste compliment, dat ik vaak krijg van een bruidspaar is dat ze me later vertellen dat er dingen zijn gefilmd, die ze helemaal niet bewust hebben meegekregen op hun dag! En juist dat vind ik zo mooi aan dit werk. Ik ben jullie extra paar ogen en ik hou ervan om al die kleine en grote momenten zo te filmen, dat er een verhaal ontstaat… jullie verhaal.

Hoe lang is onze trouwfilm?

Jullie trouwfilm gaat een film worden, die je er snel bij kan pakken en/of even aan iemand kan laten zien. Ik verwerk alle hoogtepunten van jullie dag in een film van ca. 5 tot 30 minuten. Afhankelijk van het aantal uren, dat ik kom filmen. Een film die jullie gaat raken en in een paar minuten al terug brengt naar alle mooie momenten van jullie dag.

Hoeveel bruiloften film je per jaar?

Voor 2023 zal ik maximaal 15 bruiloften aannemen. Dit, omdat ik kwaliteit wil leveren. En ik alleen met de juiste hoeveelheid aandacht en tijd de films van jullie trouwdag kan editen tot een waardevolle trouwfilm herinnering. Er zijn nu nog een paar plekken beschikbaar. Neem gerust contact met me op om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

Wanneer kunnen wij onze trouwfilm verwachten?

Na het filmen van jullie hele dag, kom ik met veel filmmateriaal thuis. Binnen 1 week na jullie bruiloft ontvangen jullie van mij al een mooie film preview van ca. 1 tot 2 minuut, die jullie kunnen bekijken en delen op social media. De langere trouwfilm zal meer tijd in beslag nemen. Omdat het doorkijken van al het filmmateriaal van jullie trouwdag, het vinden van de juiste muziek en het editen veel tijd kost. Gemiddeld hou ik een levertijd aan van 8 tot 10 weken. 

Mag ik de film delen?

Natuurlijk mag dat, heel graag zelfs! Vooraf zal ik dit soort wensen ook met jullie bespreken in ons kennismakingsgesprek.

We zijn zo blij met de keuze om Rianne te laten filmen op onze bruiloft. Ze weet perfect de juiste beelden te vangen. En het was helemaal super om de dag erna al een sneak preview van 1 minuut te mogen ontvangen. 

De gehele film was verder ook helemaal perfect en regelmatig bekijken wij hem om het gevoel van de dag terug te krijgen. 

Want dat alles in een roes voorbij gaat is waar. Hoe mooi is het dan om later nog een tweede keer, derde keer (etc) te kunnen genieten! Rianne, super bedankt voor alles en wij kunnen niet anders dan iedereen aan te raden jou als videograaf te ‘boeken ’’

Reanne en Niek

” Wat super fijn, dat we een film hebben van onze trouwdag. De dag zelf was fantastisch, maar de dag vloog voorbij… we beleefden alles in een roes. Er gebeurt zo veel op een dag, dat het achteraf moeilijk is terug te halen wat er bijvoorbeeld precies gezegd werd tijdens de ceremonie… Het is zo fijn om dit op een later moment terug te kijken en op nieuw te beleven. Ook voor later is dit heel waardevol. Onze zoon was er de hele dag bij, hoe leuk is het voor hem om dit later als hij groot is terug te kunnen zien. Ook vonden wij het erg mooi om te zien hoe de gasten zich vermaakt hebben. Dit is echt een prachtige blijvende herinnering die ik niet had willen missen. Rianne heeft er een mooie trouwfilm van gemaakt met veel oog voor detail. Op de dag zelf was ze nauwelijks zichtbaar aanwezig, maar ondertussen heeft ze alles vastgelegd 🙂 Ik kan het iedereen aanraden. ”

Eline en Marc

” Wat heeft ze een prachtige film gemaakt. Super leuk mens! Ze let op de kleine details. De 1 minuut sneakpreview was de dag na onze bruiloft al klaar. Heel erg blij met de keuze van About Memories!! nu kunnen we nog vaak na geniet van onze bruiloft.

Wendy en Jan Peter

” Super leuke videograaf! Rianne heeft onze trouwdag heel mooi vastgelegd en wij genieten na van onze mooie trouwfilm! Geen moment spijt gehad van deze keuze! Wij hebben eerst getwijfeld, maar wat zijn wij blij dat we het toch gedaan hebben! Het is het echt waard! Ik zou het iedereen aanraden!! ”

Pauline en Bert

Een combinatie van film en foto op jullie bruiloft?

Dat kan ook! Ik werk vaak en graag samen met  Gera van Gera Fotografie. We voelen elkaar goed aan, staan elkaar niet in de weg en zijn perfect op elkaar ingespeeld.

​Wil je meer weten over onze samenwerking en ons gezamenlijke aanbod, neem dan gerust contact met ons op. We sturen je graag onze combinatie brochure toe!