And so the adventure begins…

Jullie hebben lang naar jullie trouwdag toegeleefd. Alles is ingepland, tot in de puntjes geregeld en jullie hebben de dag al wel 100x in jullie gedachten afgespeeld. En dan is het moment eindelijk daar: jullie bruiloft! De momenten dat jullie elkaar voor het eerst zien, de geloften afleggen, de ringen, taart en champagne en het samen zijn met familie en vrienden. Om met zijn allen jullie liefde voor elkaar te vieren.

Muziek: in bovenstaande film is muziek verwerkt, die live is gezongen door Maureen Martens. tijdens de ceremonie van dit bruidspaar. Een echte aanrader!

Dit gevoel wil je nog jarenlang vasthouden….

En bewegend beeld is daar de manier voor! 

About Memories maakt trouwfilms vol emotie, details en filmt niet alleen jullie, maar ook familie en vrienden. De mensen waarmee jullie deze dag samen vieren.

Mijn doel is, dat jullie de trouwdag straks iedere keer opnieuw kunnen beleven door alleen maar de trouwfilm terug te kijken. Ik ziet het al helemaal voor me: gezellig samen op de bank, een wijntje & toastje erbij en de televisie aan 😉Mijn stijl

Is puur, persoonlijk, liefdevol, creatief, rustig en met oog voor details. Een trouwfilm laat jullie later weer helemaal terug keren naar jullie mooiste dag. 

Ik film met de SonyA7III en daarnaast gebruik ik een tweede Canon camera om de hele ceremonie te filmen.


Trouwfilm pakketten

Een trouwfilm varieert van 15 tot 30 minuten. Daarnaast is het mogelijk om na de bruiloft een 1 minuut Sneak Peek te ontvangen. De meeste bruidsparen delen dit filmpje gelijk de volgende dag op social media met familie en vrienden.

Ook maak ik bij 2 van de 3 film pakketten standaard een mini videoclip van 3-5 minuten (zie hieronder ook mijn film portfolio voor voorbeelden) en is het mogelijk om het ruwe filmmateriaal van de hele ceremonie te ontvangen.

De prijs voor een trouwfilm is vanaf € 895,-. Vraag mijn trouwbrochure aan voor meer informatie over de film pakketten.Film portfolio

Bekijk hieronder de film impressies van bruidsparen

Combinatie pakketten Foto & Videografie

Ik werk regelmatig samen met hele leuke fotografen. Het voordeel van een foto- en videograaf boeken in een combinatiepakket, is dat je er zeker van bent dat we op elkaar zijn ingespeeld. Vraag gerust naar de mogelijkheden en brochure voor een combinatiepakket op jullie trouwdag!

Lieve Woorden

over een trouwfilm van About Memories

” Zo blij met de keuze Rianne te laten filmen op onze bruiloft. Ze weet perfect de juiste beelden te vangen en helemaal super om de dag erna al een sneak preview van 1 minuut te mogen ontvangen. 

De gehele film was verder ook helemaal perfect en regelmatig bekijken wij hem om het gevoel van de dag terug te krijgen. 

Want dat alles in een roes voorbij gaat is waar, hoe mooi is het dan om later nog een tweede keer, derde keer (etc) te kunnen genieten! Rianne, super bedankt voor alles en wij kunnen niet anders dan iedereen aan te raden jou als videograaf te ‘boeken’’

Anne

” Op 3 oktober 2020 zijn wij getrouwd. In het begin was meteen duidelijk wij wouden deze dag gefilmd hebben. Voor ons zelf maar ook voor de mensen die er helaas wegens het stomme virus niet bij konden zijn, toch een indruk geven hoe onze dag was. 

En ik kan alleen maar zeggen: super! Wat geweldig hoe jij onze dag hebt gefilmd. Ik raad het echt iedereen aan! Als het echt om het geld gaat bezuinig dan ergens anders op! Nogmaals bedankt!! ”

Marielle

” Wat super fijn dat we een film hebben van onze trouwdag. De dag zelf was fantastisch, maar de dag vloog voorbij… we beleefden alles in een roes. Er gebeurt zo veel op een dag, dat het achteraf moeilijk is terug te halen wat er bijvoorbeeld precies gezegd werd tijdens de ceremonie… Het is zo fijn om dit op een later moment terug te kijken en op nieuw te beleven.

Ook voor later is dit heel waardevol. Onze zoon was er de hele dag bij, hoe leuk is het voor hem om dit later als hij groot is terug te kunnen zien. Ook vonden wij het erg mooi om te zien hoe de gasten zich vermaakt hebben. Dit is echt een prachtige blijvende herinnering die ik niet had willen missen.

Rianne heeft er een mooie film van gemaakt met veel oog voor detail. Op de dag zelf was ze nauwelijks zichtbaar aanwezig, maar ondertussen heeft ze alles vastgelegd 🙂 Ik kan het iedereen aanraden.

Eline

Waar zal ik beginnen.. bij About Memories weet je zeker dat je waar krijgt voor je investering.

Wij hebben al meerdere films laten maken door Rianne ze heeft onder andere onze bruiloft gefilmd (ze is de beste en heel relaxed wat voor jou als bruid heel fijn is!) Wat voor ons heel speciaal is!

De kinderen waren toen 1.5 en 3.5 jaar en zo hebben zij een herinnering aan een van de mooiste dagen van ons leven ❤️.

Joyce

” Super leuke videograaf! Rianne heeft onze trouwdag heel mooi vastgelegd en wij genieten na van onze mooie trouwfilm! Geen moment spijt gehad van deze keuze! Wij hebben eerst getwijfeld, maar wat zijn wij blij dat we het toch gedaan hebben! Het is het echt waard! Ik zou het iedereen aanraden!! ”

Pauline

” Rianne heeft voor ons een prachtige trouwfilm gemaakt. Op de dag zelf viel ze nooit op maar heeft toch alle bijzondere momenten weten vast te leggen.

De communicatie verliep altijd erg prettig en niks was teveel gevraagd. We zijn heel blij dat Rianne deze dag voor ons heeft willen vastleggen! About Memories is dus een echte aanrader! ”

Merel

” About Memories is op onze trouwdag komen filmen om een fantastische film te maken! Hoe leuk is het om naast foto’s nog echte bewegende beelden te hebben van je dag. En beelden, die je op de dag zelf niet gezien hebt kf door gehad hebt. Rianne was zelf een leuk persoon, niks is te veel gevraagd en de communicatie was super! En wij kunnen nog genieten van onze film! ”

Chantal en Herbert

Wat heeft ze een prachtige film gemaakt. Super leuk mens! Ze let op de kleine details. De 1 minuut sneakpreview was de dag na onze bruiloft al klaar. Heel erg blij met de keuze van About Memories!! nu kunnen we nog vaak na geniet van onze bruiloft.

Wendy

” Lieve Rianne, Wat zijn we dankbaar dat jij aanwezig was om onze bruiloft vast te leggen. Binnen een dag kregen we onze teaser al en wat was het mooi.

De liefde en de emoties kwamen prachtig naar voren en het mooiste: we staan op film precies zoals we zijn. We kijken ontzettend uit naar het eindresultaat! Voor nu willen we je alvast bedanken.

Marie

” Rianne is een topvrouw. Ze weet wat ze doet en wat ze in beeld wil krijgen. Ondanks ze er de hele dag bij was, hadden wij en onze gasten géén enkel moment hinder van haar. Ze is onopvallend aanwezig. En wat krijgt ze alles mooi in beeld. We twijfelden heel erg of we wel een videograaf wilden, maar wat ben ik blij dat Rianne erbij was, want onze Sneak Peak belooft nog wat ♡ ”

Janiek
Gratis inspiratie

7 tips voor een 
trouwfilm

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang direct een E-book vol gratis tips en inspiratie voor een betoverende trouwfilm. Daarna ontvang je iedere maand een mail van mij met tips, tradities en inspiratie.