”I never want to stop making memories with you.”

En jullie trouwdag is zo’n mooie herinnering.

Jullie hebben lang naar jullie trouwdag toegeleefd. Alles is ingepland, tot in de puntjes geregeld en jullie hebben de dag al wel 100x in jullie gedachten afgespeeld. En dan is het moment eindelijk daar:  jullie bruiloft! De momenten dat jullie elkaar voor het eerst zien, de geloften afleggen, de ringen, taart aansnijden, het proost moment  & vooral het samen zijn met familie en vrienden. Om met zijn allen jullie liefde voor elkaar te vieren. 

Dit gevoel wil je nog heel lang vasthouden en bewegend beeld is daar de manier voor!

About Memories maakt trouwfilms vol emoties, details en filmt niet alleen jullie, maar ook familie en vrienden. De mensen waarmee jullie deze dag samen vieren. Ik zie overal momenten gedurende de dag en al deze ‘kleine’ en ‘grote’ momenten film ik voor jullie.

Mijn missie is … 

Dat jullie de trouwdag straks iedere keer opnieuw kunnen beleven door alleen maar de trouwfilm terug te kijken. Of je nou 1 jaar, 5 jaar, 12,5 jaar of 25 jaar getrouwd bent straks.   Ik ziet het al helemaal voor me: gezellig samen op de bank, kaarsjes aan, een wijntje & toastje erbij en de televisie aan 😉

Onderstaande film is gemaakt tijdens een Styled Wedding Shoot @ Bamboo Lodge Groningen

Organisatie: Gera Fotografie & About Memories | Tweede fotograaf: Sandra van der Kolk Fotografie| Videograaf: About Memories | Bloemen: De Takkenwijven | Babs: Babs van het Noorden | Haar en Visagie: Glow by Debby | Styling: Save the Date Weddings | Foodtruck: Bij Jolien | Lichtletters: Licht Letter Verhuur Groningen | Donuts en taart: Juffrouw Taart | Muziek: Remake Music 

Mijn Filmstijl

Kies je voor About Memories dan 
kies
 je voor het complete filmverhaal van jullie trouwdag.

Mijn stijl, persoonlijkheid & camera

Mijn filmstijl is puur, documentair en met oog voor details. Jullie trouwfilm moet jullie weer helemaal laten terugbrengen naar deze dag.

Als persoon ben ik rustig en zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig. Het mooiste compliment dat ik kan krijgen van een bruidspaar, is dat ze me later vertellen dat er dingen zijn gefilmd, die ze helemaal niet bewust hebben meegekregen! Dat vind ik zo leuk.

Ik ben jullie extra paar ogen op jullie dag en hou ervan om alle momenten zo te filmen dat er een verhaal ontstaat, jullie verhaal.

Ik film gedurende de dag met de SonyA7III en daarnaast gebruik ik een tweede Canon camera om de hele ceremonie ruw te filmen. Het ruwe materiaal is optioneel bij te kopen. Voor het geluid maak ik gebruik van diverse microfoons. 

Trouwfilm portfolio
Veel kijkplezier!

Lieve Woorden

over een trouwfilm van About Memories

” Zo blij met de keuze Rianne te laten filmen op onze bruiloft. Ze weet perfect de juiste beelden te vangen en helemaal super om de dag erna al een sneak preview van 1 minuut te mogen ontvangen. 

De gehele film was verder ook helemaal perfect en regelmatig bekijken wij hem om het gevoel van de dag terug te krijgen. 

Want dat alles in een roes voorbij gaat is waar, hoe mooi is het dan om later nog een tweede keer, derde keer (etc) te kunnen genieten! Rianne, super bedankt voor alles en wij kunnen niet anders dan iedereen aan te raden jou als videograaf te ‘boeken’’

Anne

” Op 3 oktober 2020 zijn wij getrouwd. In het begin was meteen duidelijk wij wouden deze dag gefilmd hebben. Voor ons zelf maar ook voor de mensen die er helaas wegens het stomme virus niet bij konden zijn, toch een indruk geven hoe onze dag was. 

En ik kan alleen maar zeggen: super! Wat geweldig hoe jij onze dag hebt gefilmd. Ik raad het echt iedereen aan! Als het echt om het geld gaat bezuinig dan ergens anders op! Nogmaals bedankt!! ”

Marielle

” Wat super fijn dat we een film hebben van onze trouwdag. De dag zelf was fantastisch, maar de dag vloog voorbij… we beleefden alles in een roes. Er gebeurt zo veel op een dag, dat het achteraf moeilijk is terug te halen wat er bijvoorbeeld precies gezegd werd tijdens de ceremonie… Het is zo fijn om dit op een later moment terug te kijken en op nieuw te beleven.

Ook voor later is dit heel waardevol. Onze zoon was er de hele dag bij, hoe leuk is het voor hem om dit later als hij groot is terug te kunnen zien. Ook vonden wij het erg mooi om te zien hoe de gasten zich vermaakt hebben. Dit is echt een prachtige blijvende herinnering die ik niet had willen missen.

Rianne heeft er een mooie film van gemaakt met veel oog voor detail. Op de dag zelf was ze nauwelijks zichtbaar aanwezig, maar ondertussen heeft ze alles vastgelegd 🙂 Ik kan het iedereen aanraden.

Eline

Waar zal ik beginnen.. bij About Memories weet je zeker dat je waar krijgt voor je investering.

Wij hebben al meerdere films laten maken door Rianne ze heeft onder andere onze bruiloft gefilmd (ze is de beste en heel relaxed wat voor jou als bruid heel fijn is!) Wat voor ons heel speciaal is!

De kinderen waren toen 1.5 en 3.5 jaar en zo hebben zij een herinnering aan een van de mooiste dagen van ons leven ❤️.

Joyce

” Super leuke videograaf! Rianne heeft onze trouwdag heel mooi vastgelegd en wij genieten na van onze mooie trouwfilm! Geen moment spijt gehad van deze keuze! Wij hebben eerst getwijfeld, maar wat zijn wij blij dat we het toch gedaan hebben! Het is het echt waard! Ik zou het iedereen aanraden!! ”

Pauline

” Rianne heeft voor ons een prachtige trouwfilm gemaakt. Op de dag zelf viel ze nooit op maar heeft toch alle bijzondere momenten weten vast te leggen.

De communicatie verliep altijd erg prettig en niks was teveel gevraagd. We zijn heel blij dat Rianne deze dag voor ons heeft willen vastleggen! About Memories is dus een echte aanrader! ”

Merel

” About Memories is op onze trouwdag komen filmen om een fantastische film te maken! Hoe leuk is het om naast foto’s nog echte bewegende beelden te hebben van je dag. En beelden, die je op de dag zelf niet gezien hebt of door gehad hebt. Rianne was zelf een leuk persoon, niks is te veel gevraagd en de communicatie was super! En wij kunnen nog genieten van onze film! ”

Chantal en Herbert

Wat heeft ze een prachtige film gemaakt. Super leuk mens! Ze let op de kleine details. De 1 minuut sneakpreview was de dag na onze bruiloft al klaar. Heel erg blij met de keuze van About Memories!! nu kunnen we nog vaak na geniet van onze bruiloft.

Wendy

” Lieve Rianne, Wat zijn we dankbaar dat jij aanwezig was om onze bruiloft vast te leggen. Binnen een dag kregen we onze teaser al en wat was het mooi.

De liefde en de emoties kwamen prachtig naar voren en het mooiste: we staan op film precies zoals we zijn. We kijken ontzettend uit naar het eindresultaat! Voor nu willen we je alvast bedanken.

Marie

” Rianne is een topvrouw. Ze weet wat ze doet en wat ze in beeld wil krijgen. Ondanks ze er de hele dag bij was, hadden wij en onze gasten géén enkel moment hinder van haar. Ze is onopvallend aanwezig. En wat krijgt ze alles mooi in beeld. We twijfelden heel erg of we wel een videograaf wilden, maar wat ben ik blij dat Rianne erbij was, want onze Sneak Peak belooft nog wat ♡ ”

Janiek

Prijzen Trouwfilm

2022 / 2023

De kosten voor het filmen van jullie bruiloft begint vanaf 6 uur videografie voor € 1.095,-

Dit is inclusief:

* Vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf om jullie trouwdag en film wensen door te spreken.

* Binnen 48 uur na jullie trouwdag een 1 minuut Sneak Peak film

* 15 minuten Full HD Trouwfilm

* Binnen 6 tot 8 weken jullie trouwfilm op houten USB per post in een pakketje geleverd.

Vraag vrijblijvend mijn trouwbrochure aan voor meer informatie over mijn werkwijze, videografie stijl en de inhoud & prijzen van mijn 10 en 12 uur videografie pakketten.

Combinatie pakket 
Foto & Videografie

Ik werk vaak samen met Gera Fotografie. Het voordeel van een foto- en videograaf boeken in een combinatiepakket, is dat je er zeker van bent dat we op elkaar zijn ingespeeld. Vraag gerust naar de mogelijkheden en brochure voor een combinatiepakket op jullie trouwdag!