Waarom een trouwfilm?

Omdat je het gevoel van jullie mooiste dag nog heel lang wilt vasthouden…

En dat gun ik jullie enorm! Na jullie prachtige trouwdag, zijn het alleen de herinneringen, die over blijven. Hoe gaaf is het om daarna door middel van bewegende beelden  terug te kunnen duiken in het gevoel van jullie mooiste dag. De spanning, de emoties, de kleine en grote momenten. Film blijft je raken… of je nou 1, 15 of 25 jaar getrouwd bent. 

Maarten & Daphne

 ”2.589 dagen later sta je weer voor me… weer in een witte jurk. Ik ben net zo zenuwachtig als toen. En jij? Jij ben nog net zo mooi als toen.”

Wauw, de geloften van Maarten en Daphne waren zooo mooi en puur. Net als de rest van hun trouwdag, één en al liefde samen met hun twee kinderen, familie en vrienden. Ze werden getrouwd door Maureen Martens (aanrader!) en hun bruiloft vond plaats op de prachtige locatie van De Schildhoeve. Mark & Anne

Dit stel zei ‘ja’ tegen elkaar in de prachtige kerk in Zuidlaren en vierden daarna hun liefde verder bij de sfeervolle en landelijke boerderijcafe Mausel. Hun dag was dankzij 4 (!) toppers van ceremoniemeesters tot in de puntjes geregeld. En zat vol plezier, liefde, prachtige speeches & een knalfeest.

Wouter & Hilde

”Wat begon als een geintje van regel het maar en we zien wel aar het schip strand, staan we nu hier om elkaar het ja woord te geven.”

Het geintje werd één groot avontuur. Het gestrande schip was aanwezig op hun trouwlocatie Garnwerd aan Zee & hun huwelijk werd een feit om een mooie september dag. 

Liefde, details, een schepnet, goeie dansmoves, een first look met opa en oma, ijsjes, zonsondergang en veel gekkigheid. Dat was de prachtige dag van Wouter & Hilde, die ik samen met Bruidsfotograaf Gera mocht vastleggen. 

Harmen & Nienke

Het stel dat wedstrijdjes doet in ‘wie het eerste thuis is’, omdat ze er zo naar uit kijken elkaar weer te zien. Nienke mocht eindelijk trouwen met de man van haar dromen: Harmen. 

Ze trouwden op de prachtige locatie van  ‘t Flinkeboskje in Friesland. En mevrouw Blaauw (zelfstandig trouwambtenaar & tevens ceremoniemeester) had de eer om ze te mogen trouwen. Het was een zonovergoten dag, vol emoties, liefde en een prachtige zonsondergang!

Wanneer jullie mij kiezen als
videograaf op jullie trouwdag …

Dan leg ik het hele verhaal van jullie trouwdag vast op film.

Zo kan ik al aanwezig zijn vanaf het aankleden tot en met het begin van jullie feest. Want ook jullie openingsdans & het begin van het avondfeest maken jullie dag compleet. Alle kleine en grote momenten zal ik gedurende jullie dag vastleggen op film. Zodat er een compleet verhaal ontstaat, jullie verhaal.

De investering voor het laten maken van een trouwfilm is € 1.550 ,- vanaf 6 uren videografie.

Benieuwd naar mijn complete trouwbrochure? Vraag hem direct hieronder aan & check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

Alvast bedankt & tot snel!

Lieve groet, Rianne

Trouwbrochure aanvragen & trouwdatum check
Plan dan hieronder alvast een datum in.
 


Meest gestelde vragen

Wat kunnen we van jou verwachten op onze trouwdag?

Als persoon ben ik rustig en zorg ik ervoor dat ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig ben tijdens jullie trouwdag. Om op deze manier de meest spontane momenten vast te leggen. Ik hou van het vastleggen van connecties en kleine details. Die maken jullie dag compleet. Het mooiste compliment, dat ik vaak terugkrijg van een bruidspaar is, dat er dingen zijn gefilmd, die ze helemaal niet bewust hebben meegekregen op hun dag! Juist dat vind ik zo mooi aan dit werk. Ik ben jullie extra paar ogen en ik hou ervan om al die kleine en grote momenten zo te filmen, dat er een verhaal ontstaat… jullie verhaal.

Hoe lang is onze trouwfilm?

Jullie trouwfilm gaat een film worden, die je er snel bij kan pakken en/of even aan iemand kan laten zien. Ik verwerk alle hoogtepunten van jullie dag in een film van ca. 10 tot 30 minuten. Afhankelijk van het aantal uren, dat ik kom filmen. Een film die jullie gaat raken en in een paar minuten al terug brengt naar alle mooie momenten van jullie dag.

Hoeveel bruiloften film je per jaar?

Voor 2024 zal ik maximaal 15 bruiloften aannemen. Dit, omdat ik kwaliteit wil leveren. En ik alleen met de juiste hoeveelheid aandacht en tijd de films van jullie trouwdag kan editen tot een waardevolle trouwfilm herinnering. Er zijn nu nog een paar plekken beschikbaar. Neem gerust contact met me op om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

Wanneer kunnen wij onze trouwfilm verwachten?

Na het filmen van jullie hele dag, kom ik met veel filmmateriaal thuis. Binnen 1 week na jullie bruiloft ontvangen jullie van mij al een mooie film preview van ca. 1 tot 2 minuut, die jullie kunnen bekijken en delen op social media. De langere trouwfilm zal meer tijd in beslag nemen. Omdat het doorkijken van al het filmmateriaal van jullie trouwdag, het vinden van de juiste muziek en editen tijd kost. Gemiddeld hou ik een levertijd aan van 10 tot 12 weken. 

Mag ik de film delen?

Natuurlijk mag dat, heel graag zelfs! Vooraf zal ik dit soort wensen ook met jullie bespreken in ons kennismakingsgesprek.