” Het is onmogelijk om iemand te vergeten, die zoveel gaf om te herinneren….

Wanneer een dierbare er niet meer is, overheerst er een gevoel van intens verdriet en gemis. Ook worden de herinneringen in de vorm van  foto’s en filmpjes opeens extra belangrijk. Ze krijgen een enorme waarde. 

Want door foto’s en filmpjes terug te zien, voelt het alsof diegene weer even bij je is. De herinnering aan je dierbare komt weer tot leven…

Wat is er mogelijk?

Een uitvaartfilm

Bij een afscheidsdienst komt veel kijken. Veel emotie en verdriet. Ik kan het afscheid komen filmen, zodat je later nog eens kan terugzien ‘hoe’ het afscheid was. Ik zal tijdens de uitvaart onopvallend filmen met professioneel filmapparatuur. Ik film de speeches, de knuffels, de familie en vrienden achter je en vooral de hele kleine momenten en details zoals bloemen, kaarten, kaarsen en de kids. Mijn filmstijl zou je kunnen omschrijven als puur, natuurlijk en met veel oog voor details. 

Een herinneringsfilm

Heb je veel losse foto’s en filmpjes van je dierbare? 

Dan kan ik je helpen, door deze beelden te bundelen in een herinneringsfilm. Want een film is een mooie manier om alle losse filmpjes en foto’s waarop je dierbare te zien is te bundelen. 

Zo kan je de film tijdens de uitvaartdienst laten zien  of een herinneringsfilm laten maken voor na die tijd. Om alles nog eens rustig terug te kunnen zien. Dit kan ook bijdragen aan de verwerking van een verlies.