Jullie gaan trouwen en zijn druk met de voorbereidingen voor jullie bruiloft. Er moet van alles nog geregeld worden; de trouwdatum, de jurk, het pak, de ringen, de locatie, het feest, de ceremoniemeester, getuigen, het thema, dansles, ambtenaar, bedankjes, decoratie, gastenboek, bruidstaart en de fotograaf. Die is vandaag de dag nog steeds het belangrijkste. Jullie twijfelen aan een videograaf. Niet doen, lees hieronder waarom.

1. Omdat je de dag graag wilt delen met familie & vrienden

Door het inhuren van een videograaf kan iedereen op de dag zelf nog net iets meer genieten. Niemand hoeft zich zorgen te maken of er wel beeldmateriaal is van het moment dat jullie elkaar daadwerkelijk het jawoord geven. Aangezien de foto- en videograaf hiervoor zorgen. Daarnaast zijn de beelden van hoge kwaliteit en niet gefilmd met een smartphone. Tot slot kun je na jullie bruiloft de trouwclip online delen met familie en vrienden op social media. 

2. Om de momenten te zien die je helemaal niet hebt gezien

Een videograaf is jullie extra paar ogen. En legt juist de momenten vast die jullie al zijn vergeten of helemaal niet hebben gezien. Denk bijvoorbeeld aan de (emotionele) reacties van familie en vrienden. Of hoe de bruidskinderen zich vermaken op jullie bruiloft. 

3. Omdat je eigenlijk niet goed hoort wat er gezegd wordt

Geluid is een van de meest belangrijke dingen van een trouwfilm. Dit neemt je weer terug naar het moment. Vaak gaat de hele ceremonie langs je heen omdat je zenuwachtig bent. Het moment dat iedereen dubbel lag of dat jullie de geloften aan elkaar uitspraken. En ook tijdens de speeches krijg je misschien wel iets mee, maar niet alles. Hoe fijn is het dan dat je delen uit de ceremonie en van de speeches weer kunt terug horen in een trouwfilm?

4. Omdat je de emotie wilt terughalen

Video is de ideale manier om emotie vast te leggen. Denk aan het gevoel in de kus, tranen, elkaars hand vastpakken en jullie bewegingen tijdens de openingsdans. Waarschijnlijk hebben jullie lang geoefend op de openingsdans. Hoe leuk is het dan om deze dans nog eens samen rustig terug te kijken?

5. Een trouwfilm pak je er sneller bij

Een fotoboek is natuurlijk prachtig. Deze kun je rustig doorbladeren met zijn tweeën om zo de dag opnieuw te beleven. Een andere optie is gezellig een avondje met zijn tweeën onderuitgezakt op de bank. Met een toastje en een lekker glas wijn erbij samen jullie trouwfilm bekijken en opnieuw alles te beleven.

6. De volgende generaties

Misschien leuk om eens bij stil te staan, maar wanneer je een trouwfilm laat maken van jullie bruiloft, kun je deze film ook aan je eigen nageslacht (als die er komt natuurlijk) laten zien. Hoe leuk en bijzonder is het voor hun om de film van papa en mama of opa en oma terug te kijken. Het is dus ontzettend waardevol om jullie dag op deze manier vast te leggen. 

7. Een cadeau voor jullie zelf en voor anderen

Een trouwfilm is niet alleen een prachtig cadeau voor jullie zelf, maar ook voor anderen. Kiezen jullie bijvoorbeeld voor een intieme bruiloft dan is dit de manier om anderen toch het gevoel te geven dat zij bij de bruiloft zijn geweest door de beelden later samen terug te kijken. Maar ook kan het voorkomen dat je dierbare personen of familieleden op de belangrijkste dag moet missen. Omdat ze woonachtig zijn in het buitenland of vanwege ziekte niet in staat waren om aanwezig te zijn. Doordat de emoties en de mooiste momenten van de dag vereeuwigd zijn in een trouwfilm geef je hen de kans om deze prachtige dag toch te kunnen beleven.

Interesse?

Zijn jullie overtuigd van de voordelen van een videograaf op jullie bruiloft? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik hoor graag wat jullie wensen zijn en hoe we dat kunnen vertalen in een prachtige trouwfilm. Klikt hier voor meer informatie over de tarieven en trouwfilm voorbeelden. 

Categories:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *