Workshop

NEW! PILOT WORKSHOP:
‘VAN CHAOS NAAR KOSTBARE FILMHERINNERING’

10, 9, 8, 7 … READY FOR TAKE – OFF

BEN JIJ EEN DRUKKE MAMA DIE:

  • een overvolle telefoon en computer met filmpjes heeft?
  • heel graag filmpjes van vroeger terugkijkt?
  • waarde hecht aan herinneringen
  • alle ballen omhoog houdt.. maar deze bal blijft iedere keer maar vallen?
  • nog niets heeft gedaan met de films en foto’s uit 2019? Of 2018? Of 2017? 2016?
  • een stok achter de deur nodig heeft?

Dan nodig ik JOU graag uit aan mijn keukentafel!

Back-up films

WAAROM?

Om een stok achter de deur te hebben. Het goede voornemen om al het filmmateriaal uit te zoeken in een weekend of vakantie, dat lukt je al jaren niet. Want er ligt nog te veel achterstand en het is zo druk. Als je dan al even een avond me-time hebt, dan heb je hier echt geen zin in! Time flies… maar deze avond niet. Je gaat je films van 1 jaar in 1 avond uitzoeken en sorteren!

WAT GAAN WE DOEN?

Aan de hand van mijn structuurtips, duik jij aan mijn eettafel in je laptop en zoek en orden je met hulp van mij alle films en foto’s van 2019 (of een ander jaartal, mag natuurlijk ook). Daarnaast selecteer en nummer je direct de filmpjes (eventueel foto’s) die je in je jaarfilm wilt terugzien. Van deze selectie, maak ik na de workshop een jaarfilm voor jou! Tot slot maken we samen een mappenstructuur aan voor 2020, zodat jij dit jaar goed van start kan gaan.

Wanneer?

Op vrijdag 31 januari van 19:30 tot 22:30 stel ik mijn kennis en hulp beschikbaar voor 4 mama’s die graag een kostbare herinnering op film willen en hulp kunnen gebruiken met het sorteren en uitzoeken van hun film- en fotomateriaal. Om 19:15 staat de koffie en thee met lekkers klaar.

Prijs & aanmelden

De investering voor deze workshop is € 175 euro inclusief 21% BTW. Bij de prijs zit inbegrepen:

  • De workshop avond
  • Een complete en bewerkte jaarfilm door About Memories van 45 minuten (van 150 smartphone films)
  • EN…. CADEAUTJE: Als je je aanmeldt voor 27 januari 2020, dan krijg je een VAKANTIEFILM cadeau van mij! Leuk voor de komende Wintersport of Zomervakantie in 2020!

Meld je aan door een mail te sturen naar info@aboutmemories.nl. Doe het wel snel, want ik heb echt maar ruimte voor 4 mama’s.

LET'S DO THIS!