Workshop

'Van chaos naar kostbare film herinnering'

Ben jij een drukke mama die een overvolle telefoon en computer met leuke smartphone filmpjes heeft? Veel waarde hecht aan herinneringen en heel graag films en foto’s van vroeger terugkijkt?

Maar heb jij nog niets gedaan met de films en foto’s uit 2019? Of 2018, 2017 of 2016? Hou jij alle ballen omhoog… maar blijft deze bal iedere keer maar vallen? Ben jij een mama die een stok achter de deur nodig heeft? Dan nodig ik JOU graag uit aan mijn keukentafel!

Waarom?

Om een stok achter de deur te hebben. Het goede voornemen om al het filmmateriaal uit te zoeken in een weekend of vakantie, dat lukt je al jaren niet. Want er ligt nog te veel achterstand en het is zo druk. Als je dan al even een avond me-time hebt, dan heb je hier echt geen zin in! Time flies… maar deze avond niet. Je gaat je films van 1 jaar deze avond uitzoeken en sorteren!

Inclusief

De workshop ‘van chaos naar kostbare filmherinnering’ is inclusief 1 workshop avond van 19:30 – 22:30. Tijdens deze avond orden en zoek je 150 smartphone films uit voor de jaarfilm. Na de workshop ontvang je een complete en bewerkte jaarfilm van 45 minuten, gemaakt door About Memories.

Inhoud Workshop

Aan de hand van mijn structuurtips, duik jij aan mijn keukentafel in je laptop en zoek en orden je alle films en foto’s van 2019 (of ander jaartal). Daarnaast selecteer en nummer je direct de filmpjes die je in je jaarfilm wilt terugzien. Van deze selectie, maak ik na de workshop een jaarfilm voor jou! Tot slot maken we samen een mappenstructuur aan voor 2020, zodat jij dit jaar goed van start kan gaan. 

Investering

De investering voor deze workshop bedraagt € 175,- inclusief 21% BTW. Na aanmelding via info@aboutmemories.nl ontvang je van te voren nog een e-mail met meer informatie over de worskhopavond en de factuur. 

Wanneer?

De volgende workshop zal plaatsvinden op vrijdag 27 maart 2020 van 19:30 – 22:30 in Vries (Drenthe). Vanaf 19:15 staat de koffie, thee & lekkers klaar! 

Wat zeggen anderen?

'' Nogmaals bedankt voor gisteravond! Echt top geregeld! Ik voel me even helemaal opgeruimd in m'n hoofd! ''
Karin
''Ik vond het echt heel leuk en het is gewoon ook een hele goed opstap voor ons om eindelijk eens die filmpjes en foto's op te slaan en te ordenen. Bedankt voor de tips, uitleg & gezelligheid! En zo jammer dat we veel recht op gefilmd hebben... nog iets wat ik gister heb geleerd.''
Denise
'' Ik vond het gisteravond heel fijn en heel nuttig, echt de stok achter de deur. Dit voelt echt goed! ''
ALET
'' Nogmaals bedankt voor de super avond gister! ''
Joyce