‘ Van chaos naar kostbare filmherinnering’

Ben jij een drukke mama met een overvolle telefoon aan films & Foto’s?


Hecht jij daarnaast veel waarde aan herinneringen en kijk je graag films en foto’s van vroeger terug? Probeer jij alle ballen omhoog te houden, maar blijft het lastig voor je om overzicht te houden in de film en foto chaos op je computer?

Dan is deze workshop iets voor jou!  Schuif aan… bij mij aan de keukentafel!


Het goede voornemen om al het filmmateriaal uit te zoeken in een weekend of vakantie, dat lukt je al jaren niet. Want er ligt nog zoveel achterstand en het is zo druk. Als je dan al even een avond me-time hebt, dan heb je hier echt geen zin in.
Time flies… maar deze avond niet. Je gaat je films van 1 jaar uitzoeken en sorteren bij mij aan de keukentafel. Welkom!Inhoud workshop

Aan de hand van mijn structuurtips, duik jij aan mijn keukentafel in je laptop en zoek en orden je alle films en foto’s van 2019 (of ander jaartal) uit.

Daarnaast selecteer en nummer je direct de films die je in je jaarfilm wilt terugzien. 

Van deze selectie, maar ik na de workshop een jaarfilm voor jou!Mappenstructuur

Aan het einde van de workshop, maken we gelijk een goede mappenstructuur aan voor 2020, zodat jij dit jaar goed van start kan gaan.


En geen last meer hebt van losse mappen met films en foto’s op je computer. Structuur en focus, dat is wat je nodig hebt. Investering

De investering van deze workshop is € 175 euro inclusief 21% BTW. Na aanmelding via info@aboutmemories.nl ontvang je van te voren nog een e-mail met instructies over de workshop avond en de factuur.

In deze instructie, staat bijvoorbeeld wat je moet meenemen die avond.

 Wat zit er bij

de PRIJS inbegrepen?

1 workshopavond van 19:30 – 22:30 bij mij aan de keukentafel.

een jaarfilm van 150 smartphonefilms, die ik na de workshop ga editen tot een complete film van 45 minuten. 

Koffie, thee & lekkers

Gezelschap van nog een paar andere moeders!

Ja! Ik wil me inschrijven voor de film workshop.


Inschrijven
                 

23/8 Corona update: de eerste 3 workshops voor dit najaar staan weer gepland! Inschrijven voor de workshop kan natuurlijk, ik zal rekening houden met de afstand. Uiteraard zijn de workshops nog enigszins onder voorbehoud i.v.m. het Corona virus. 


De nieuwste workshops zijn van 19:00 – 22:30 op:

Vrijdag 16 oktober 2020

Donderdag 5 november 2020

Vrijdag 27 november 2020

Deze mama’s gingen je voor!


Lees hieronder wat zij vonden van de filmworkshopavond”Nogmaals bedankt voor gisteravond! Echt top geregeld! Ik voel me even helemaal opgeruimd in mijn hoofd!”


Karin


”Ik vond het echt heel leuk en het is gewoon ook een hele goede opstap voor ons om eindelijk eens die filmpjes en foto’s op te slaan en te ordenen. Bedankt voor de tips, uitleg en gezelligheid! En zo jammer dat we veel rechtop gefilmd hebben.. nog iets wat ik heb geleerd van de avond.”


Denise


”Ik vond de workshop heel fijn en heel nuttig. Echt de stok achter de deur. Dit voelt erg goed! ”


Alet”In 1 avond alles uitgezocht en nu een prachtige herinnering op film. Fijn contact en Rianne helpt je goed bij het organiseren van alle bestanden. Op naar de volgende film! Bedankt!”


Jacqueline


”Goed contact en absoluut een zeer waardevol resultaat en een opgeruimde computer, telefoon en harde schijf! Ik ben heel erg blij met mijn film en er zullen er absoluut nog meer gaan volgen.”


Sandra

Aantal dagen tot de volgende workshop:

Days Hours Minutes Seconds