Werkwijze

Hoe lever ik mijn filmbestanden aan?

computer-1867758_1920
Zoek de leukste films en foto's bij elkaar. Rechts een voorbeeld hoe je de filmbestanden met tekst kunt aanleveren.

De filmbestanden kun je aanleveren via de volgende link: aboutmemories.wetransfer.com

Het is belangrijk dat je de films en foto’s nummert. Bijvoorbeeld van 1 t/m 125. Op deze manier blijft de chronologische volgorde goed. Voeg eventueel tekst aan het nummer toe, bijvoorbeeld: vakantie Frankrijk 2018.

Noteer daarna in het stukje tekst bij WeTransfer de volgende dingen

  1. Welke titel wil je geven aan de film
  2. Zijn er filmnummers die volledig in de film moeten komen? Noteer dan deze nummers.

Hierna ga ik aan de slag met jouw film! Je krijgt de film per e-mail in hoge kwaliteit aangeleverd in een MP4 bestand. Op verzoek is het mogelijk om de film om te zetten naar een lagere kwaliteit (zodat de film bijvoorbeeld ook op een telefoon kan worden afgespeeld)

Muziek

About Memories kiest zelf de muziek uit voor de film. Het genre is heel divers, denk aan: Top 40, Kinderen voor Kinderen, Passenger, Yiruma, Simon & Garfunkel, Afrojack, K3, Disney, Nederlandstalige muziek etc. Het is mogelijk om in het formulier aan te geven wanneer je een bepaald nummer heel graag in je film zou willen.

Privacy

Jouw filmbestanden zijn privé. About Memories hecht hier veel waarde aan en zal daarom jouw filmbestanden nooit aan derden tonen of gebruiken als promotiemateriaal. Jouw film is voor privé gebruik. Zodra de film gemaakt is, zullen alle filmbestanden in de digitale versnipperaar gaan. In overleg met jou kan het eindproduct ‘de film’ nog 1 jaar bewaard worden. Mocht je het bestand in dat jaar kwijtraken, dan is het mogelijk om deze opnieuw op te vragen bij About Memories. Voor meer vragen omtrent privacy, kun je altijd contact opnemen en hier de Privacy verklaring van About Memories downloaden. 

Algemene Voorwaarden

Meer informatie over de Algemene Voorwaarden? Zie: Algemene voorwaarden