Jouw verhaal op film

Zie je deze boomstam? 
Kijk dan nog eens goed…

Het is eigenlijk een boomstoel . En de top kan je alleen bereiken door kleine stapjes te nemen.⁠⁠ Zo werkt het ook met het  monteren van een film. ⁠

In de cursus ‘Hoe maak ik een jaarfilm voor mijn kind’  krijg jij in kleine stappen uitgelegd hoe je  een film structuur aanbrengt op je computer, film keuzes maakt, een video programma installeert, video’s toevoegt, knipt, draait en filmfragmenten bij kan kleuren. 

Hoe je je muziek uit kiest en toevoegt aan de films & hoe je uiteindelijk een complete jaarfilm kan omzetten tot een Mp4 filmbestand!

Iedere module is een kleine stap

En door het monteren van alle losse smartphone filmpjes tot 1 geheel, komt er een verhaal naar voren: jullie verhaal.

Het verhaal van jullie jaar vol met alledaagse film momenten, speeltuin uitjes, wandelingen, vakanties en nog veel meer. ⁠⁠Door jou film montage wordt het verhaal van jullie gezin voor altijd  vastgelegd. Een filmverhaal dat je op ieder moment  weer kan terug halen, door het terug te kijken op televisie. Mooie herinneringen herbeleven. ⁠⁠Wil jij zelf ook leren hoe je een film verhaal maakt? 

Over de online jaarfilm cursus

Het is een van de grootste worstelingen van deze tijd: Wat te doen met alle digitale filmpjes en foto’s ? Maar dat hoeft niet meer! Ik help ouders al een paar jaar met het editen van hun film momenten. Toch merkte ik, dat er ook een vraag was naar het zelf leren editen. Daarom heb ik mijn online jaarfilm cursus gemaakt. Waarin ik jou als ouder de basis van het video editen uitleg. Stap voor stap. Zodat jij ook zelf een jaarfilm kan gaan maken! Bekijk onderstaande video voor meer informatie over de online cursus.

” Ik loop al jaren met het idee dat ik iets moest met de filmpjes. Fotoboeken maak ik wel, maar de filmpjes bleven maar op de laptop (en externe schijven) staan. Ik wist niet waar ik moest beginnen. Toen kwam ik bij jou terecht en dat heeft mij echt geholpen en gemotiveerd om met de jaarfilms aan de slag te gaan!

Het programma Da Vinci was mij een beetje bekend, maar ook daar heb je mij goed mee verder geholpen. Als ik jou een mailtje stuurde met een vraag, kreeg ik steeds heel snel een reactie terug, waardoor ik weer verder kon. Echt top! Ik had het dus zeker niet zonder deze cursus gered. ”

Tjitske

 ” Ik heb bij Rianne de cursus – Hoe maak ik een jaarfilm voor mijn kind – online gevolgd. Alles wordt keurig en stap voor stap uitgelegd en het is zelfs voor leken (zoals ik) goed te volgen. Ik ben zo blij, dat ik nu een mooie jaarfilm heb gemaakt voor mijn dochter. Want het smaakt naar meer en nu kan het gewoon!

Ook kon ik Rianne altijd om tips vragen en hier heb ik dan ook gretig gebruik van gemaakt! Ik kan de cursus iedereen aanbevelen! ”

Danielle

De investering voor de online jaarfilm cursus

De investering is eenmalig € 125,- 

En je blijft onbeperkt toegang houden tot de online jaarfilm cursus, zodat je ook een 2e, 3e of 4e jaarfilm kan gaan editen.