De fascinatie voor herinneringen,
komen uit mijn jeugd 

Lees hieronder mijn verhaal

Opgegroeid aan de andere kant van de wereld

Zelf ben ik opgegroeid in Azië. Met veel familie in Nederland en nog geen Social Media in de jaren ’80, legden mijn ouders veel dagelijkse momenten vast. Om zo de familie in Nederland een beter beeld te geven van het leven aan de andere kant van de wereld. Al deze filmbeelden vormen nu mijn herinneringen uit die tijd. Zo waardevol. Ik heb al heel wat avonden doorgebracht op de bank, terug kijkend naar die bijzondere tijd, waar ik als klein meisje opgroeide. 

Door de jaren heen….

Heb ik heel veel mooie reizen mogen maken, waaronder naar Canada, Australië, Azië en Zuid Afrika. Ook daar heb ik heel veel mooie herinneringen vastgelegd op film. Films, die ik er nu altijd nog bij kan pakken.

En toen werden we zelf ouders…

In 2013 werd onze dochter geboren en twijfelden we er niet aan om een videocamera aan te schaffen. Zoveel mooie momenten om vast te leggen, want cliché.. maar waar: de tijd vliegt voorbij! Alleen werd het met de komst van de smartphone nog gemakkelijker om iets te filmen. Al snel werd mijn grootste uitdaging: wat doe ik met al die leuke alledaagse filmpjes? De oplossing bedacht ik met mijn jaarfilms. Eerst als hobby, nu als werk. Om zo ook andere ouders te helpen aan een waardevolle filmherinnering.

Over mij

  • Creatief, perfectionist, piekeraar, dromer, familiemens, een hoofd dat nooit stilstaat met 1001 ideeën, maar ook 1001 uren te weinig om dit allemaal te realiseren, that’s me 😉
  • 34 jaar geleden, kreeg ik de naam Rianne.
  • Inmiddels ben ik moeder van twee lieve kinderen: een dochter van 8 en een zoon van 5 jaar.
  • Getrouwd met de leukste partner!
  • Ik wordt blij van mooie luchten, veel groen, het gouden uurtje en natuur. Genoeg te vinden in mijn woonplaats in Drenthe.
  • Ik ben verslaafd aan chocolade en ik hou wel van een rood wijntje. Goede combi wel, toch?!
  • Je maakt me intens gelukkig met reizen. Nieuwe plekken en culturen ontdekken, ik hou ervan.
  • En waar ik nog meer van hou is het vastleggen van veel momenten in ons leven. De kleine en grote momenten.
  • About Memories is ontstaan vanuit een enorme passie voor het vastleggen van herinneringen. Film vormt vanaf jongs af aan al een rode draad door mijn leven heen en juist bewegende beelden met geluid, zijn mijn persoonlijke favoriet als het gaat om het vastleggen van momenten. 
Over mijn eigen bruiloft

Het verhaal 
van onze bruiloft begon in 2008 en
vond plaats in 2015 in Zuid Afrika.

We trouwden op een wijnboerderij in Stellenbosch, Zuid Afrika. Met vrienden en familie over uit Nederland. Voor Bruidsplaza Groningen schreef ik er een gastblog over. Van de voorbereidingen, tot aan de huwelijksdagen daar. Nieuwsgierig naar mijn verhaal en buitenland bruiloft? Neem dan even een kijkje op deze blog.