De fascinatie voor herinneringen, komen uit mijn jeugd 

Lees hieronder mijn verhaal

Opgegroeid aan de andere kant van de wereld

Zelf ben ik opgegroeid in Azië. Met veel familie in Nederland en nog geen Social Media in de jaren ’80, legden mijn ouders veel dagelijkse momenten vast. Om zo de familie in Nederland een beter beeld te geven van het leven aan de andere kant van de wereld. Al deze filmbeelden vormen nu mijn herinneringen uit die tijd. Zo waardevol. Ik heb al heel wat avonden doorgebracht op de bank, terug kijkend naar die bijzondere tijd, waar ik als klein meisje opgroeide. 

Door de jaren heen….

Heb ik heel veel mooie reizen mogen maken, waaronder naar Canada, Australië, Azië en Zuid Afrika. Ook daar heb ik heel veel mooie herinneringen vastgelegd op film. Films, die ik er nu altijd bij kan pakken.

En toen werden we zelf ouders…

In 2013 werd onze dochter geboren en twijfelden we er niet aan om een videocamera aan te schaffen. Zoveel mooie momenten om vast te leggen, want cliché.. maar waar: de tijd vliegt voorbij! Alleen werd het met de komst van de smartphone nog gemakkelijker om iets te filmen. Al snel werd mijn grootste uitdaging: wat doe ik met al die leuke alledaagse filmpjes? De oplossing bedacht ik met mijn jaarfilms. Eerst als hobby, nu als werk. Om zo ook andere ouders te helpen aan een waardevolle filmherinnering.

Nieuwe mensen ontmoeten en hun meest dierbare momenten vastleggen.

Wat hou ik daar toch van! Om de pure momenten aan de hand van filmbeelden in een mooie montage vast te leggen. Jullie echte verhaal op film. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op!