Voor filmtips, inspiratie & echte trouwverhalen

Lees je mee?

Muziek is onmisbaar op jullie trouwdag en het bepaalt voor 80% ook de sfeer van jullie trouwfilm. Maar er is zoveel keuze, hierbij mijn top 20!
Op een mooie herfstdag in oktober kon dit bruidspaar eindelijk JA zeggen tegen elkaar in Groningen. Bekijk hieronder hun trouwfilm!
Trouwen in de herfst met een zonnetje erbij = perfect. Dit lieve bruidspaar trouwde in een intieme setting in oktober. Bekijk hun trouwfilm!
Dit bruidspaar trouwde op 8 oktober 2020 op een prachtige locatie aan het water. En ik mocht hun trouwdag filmen! Bekijk hier hun trouwfilm.
Een Rock & Roll bruiloft in Groningen. Op 12 september 2020 zei dit stoere bruidspaar JA tegen elkaar. Lees & kijk je mee?
Op een mooie dag in oktober trouwde dit leuke bruidspaar bij de Kruimel in Gasselte. Bekijk hier hun trouwfilm!
Op een prachtige herfstdag in september trouwde dit bruidspaar in het mooie Appingedam. Bekijk hun trouwfilm!
Een speciale Kerst Adventskalender voor jullie gezin. Geheel in het teken van het delen van momenten. Download de kalender gratis in deze blog.
Op 28 augustus 2020 zeiden Harmen en Janiek JA tegen elkaar in het bijzijn van hun familie en vrienden. Lees in deze blog het verhaal van hun trouwdag en bekijk een mini versie van de trouwfilm. Lees & kijk je mee?
Geen kerstkaart, maar een persoonlijke kerstvideo? Lees er meer over in deze blog!
De trouwdag van Gerwin en Geesje vond plaats op 31 juli 2020 in Vledderveen. Lees in deze blog hun verhaal en bekijk een mini versie van de trouwfilm. Lees je mee?
Op 10 juli 2020 gaven Jasper & Anne elkaar het JA-woord in Gasselte, Drenthe. Lees hier meer over hun dag & bekijk hun trouwfilm.
Het leven draait om ervaringen. Door onze ervaringen, heeft iedereen een unieke manier van denken, doen, beslissingen maken en risico's nemen. Deze ervaringen worden herinneringen. Heb je er weleens over nagedacht welke herinneringen jij met je kind(eren) wilt maken? En op welke manier je deze herinneringen gaat vastleggen voor later? Laat je inspireren met 7 manieren op herinneringen vast te leggen. Lees je mee?
Trouwen in Corona tijd is een hele uitdaging, maar Kees & Rianne gingen deze uitdaging aan. Ze maakten er een prachtige dag van met een hele originele drive-in wedding. Lees hier hun verhaal & bekijk de trouwfilm.
Of je nou op vakantie gaat deze zomer of thuis blijft, met mijn gratis zomer bucketlist creëer je samen de leukste momenten deze zomer! Download de lijst hier.
Een bruiloft plannen in Corona tijd. Een bijzonder mooie uitdaging, die nogal wat stress met zich mee kan brengen. Wordt dit nog wel de bruiloft, die ik wil? Zeker met alle richtlijnen. Toch kan trouwen op 1,5 meter afstand heel sfeervol en intiem zijn. Ga je wel dit jaar trouwen? Lees dan de volgende tips.
Op 17 januari 2020 zeiden Gosse & Alice JA tegen elkaar bij het mooie Curringherveld in Groningen. Bekijk in de blog een korte versie van hun trouwfilm.
Tradities en kerst zijn onlosmakelijk verbonden. Het is fijn om te weten dat sommige dingen altijd weer terugkomen. Familietradities zijn ijkpunten. En als het tradities zijn waar je blij van wordt kunnen ze een groot positief effect hebben op jezelf en je gezin. Want tradities geven een gevoel van identiteit en versterken de band in een gezin of familie. Lees de 6 nieuwe tradities om te introduceren binnen jullie gezin.
De laatste sprankelende maanden van het jaar zijn nu aangebroken; Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw zijn extra speciaal. Jullie kinderen halen later hun herinneringen uit de video’s die je nu gaat maken. Pak daarom je smartphone erbij en ga lekker filmen. Maar neem voordat je op de recordknop drukt deze 5 filmtips nog even mee.
Film juist de alledaagse momenten met kinderen. Wanneer je kinderen hebt, pak je meestal bij de standaard momenten zoals een verjaardag, Sinterklaas of weekendje weg je camera erbij. Lees in deze blog 10 momenten die ook echt de moeite waard zijn om vast te leggen!
De trouwdag van Bert & Pauline op 11 oktober 2019 samengevat in een trouwfilm. Bekijk de blog voor de film en een impressie van deze dag.
Jullie gaan trouwen. De fotograaf is geregeld, maar jullie twijfelen nog aan een videograaf. Wat is de meerwaarde? Lees het in deze blog.
De trouwdag van Merel & Edwin op 13 september 2019 samengevat in een trouwfilm. Bekijk de blog voor de film en een impressie van deze bijzondere en muzikale dag.
De trouwdag van Herbert en Chantal op 29 augustus 2019 samengevat in een trouwfilm. Bekijk de blog voor de film en een impressie van deze dag.
Back-up films
Je grootste nachtmerrie: het kwijtraken van alle dierbare films en foto's. Creëer voor jezelf een goed back-up systeem. Lees in deze blog hoe je dat kunt doen.
Neem jij deze zomer ook je smartphone mee op vakantie? En ben jij van plan om alle mooie, leuke en grappige momenten vast te gaan leggen? Vergeet dan niet om de volgende tips nog even mee te nemen….
De trouwdag van Joyce en Geert-Jan op 8 juni 2019 samengevat in een trouwfilm. Bekijk de blog voor een impressie van deze dag.
Filmen met je smartphone, dan kan iedereen. Maar wil jij net even wat betere en mooiere films maken? Lees dan de 6 filmtips in deze blog.
Al je smartphone films van een heel jaar samengevat in een jaarfilm. Lees in deze blog de 5 redenen om te kiezen voor een jaarfilm en om jullie jaar als familie weer opnieuw te kunnen beleven.
Breng structuur aan in je films & foto's. Lees in deze blog hoe je dat in 4 simpele stappen binnen 10 minuten kunt doen.

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.